CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. prilis 20.   szombat   Tivadar, Aladin, Dejte, Odett   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



judyit naplja

  2017. mrcius 14., kedd Nekem tetszik!
1  
Köszönöm a kommenteket!

Így igaz! Nem siklottam ki,sõt mi több... Nem mondom hogy tökéletes az életem,mert nem az,ahogy senkié sem.De közel sem olyan mint volt! :) Ugyanakkor a gondok ( pici túlzással) mindennaposak,de ennek (is) így kell lennie...
Tudjátok...Akkor szép az élet,ha zajlik ! :)
Sok puszi Nektek,és köszönöm hogy olvastok!
  judyit, 15:50 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2017. janur 28., szombat Nekem tetszik!
2  
Kedves Naplóm...

Örömmel látom hogy még mindig vannak,akik rendszeresen olvassák,és kommentálják a naplómat,amit ezúton is köszönök szépen! :)
Mindenkinek utólag is BUÉK!
Hát...mit is írhatnék...Az életem elég jó irányba halad,természetesen nehézségek,gondok vannak mint mindenkinél,de igyekszünk leküzdeni,és orvosolni,bár sokkal inkább megelõzni! :)
Ma egy kicsit nosztalgiáztam,visszaolvastam a bejegyzéseimet nagyjából 8 évre visszamenõleg...Vannak olyan képek,bejegyzések amiket szivem szerint törölnék,de aztán rájöttem hogy az is mind mind én voltam.A sírós,a vidám,a lökött,a gyászoló,a boldog....Mind az életem része volt a jóval és a rosszal együtt!10 éve lesz idén hogy Anyukámat elveszítettem....Ha valaki élt már át valaha ilyen szenvedést,kínt akkor pontosan tudja én min mentem át 17 évesen...
Rengeteget változtam,mondhatni felnõttem....Nyilván a történtek is megváltoztattak....Megtanultam olyan dolgokat,amiket annak idején vagy nem teljesen értettem,vagy nem akartam megérteni(NAGY különbség!),de az élet segített így vagy úgy.Annyi mindent nyertem és vesztettem ebben a 10 évben...Sorskerék?Lehet....
Olvasgattam továbbá kommenteket,üzeneteket....Most is nagyon jólesik és örömmel tölt el hogy annó annyian mellettem voltak,és megpróbáltak segíteni,"összekaparni" a saját romjaim alól hol kisebb,hol nagyobb sikerrel..A szándék a fontos,és hálás vagyok érte!2006 óta vagyok itt,és sosem hittem volna,hogy ez idáig kitart...(Nem,nem regizek ki! ;) ) Vannak,akik sajnos már nincsenek köztünk,(Nyugodjatok békében <3)hiányoztok!!!
Nagyon sok minden beugrott,bevillant a "8 éves gyorsutazásom" során ! :)
Kezd körvonalazódni hogy is éltem meg annó a gyászt,hogy éltem túl..Annyi gonddal,bajjal betegséggel,küzködéssel...Nem volt egyszerû,de hiszem hogy oka volt.Minden könnycseppnek,minden mosolynak,minden vitának,fájdalomnak....
Azt hiszem megtanultam a leckét!Vagy csak én gondolom?
A kommentekbõl is rengeteg konzekvenciát levontam...Annak idején is,amikor egy kicsit úgy éreztem visszatért belém az élet,és csak van értelme annak,hogy még az élõk sorában tudhatom magam...
Vannak,akik a mai napig nem "hagynak magamra",figyelnek rám,és ha kell ottvannak,segítenek.Én úgy mondom Angyalok ! ;) :)
Rengeteg mindent tudnék mondani,de lényegében teljesen más életem van immár lassan 3.éve.Egy olyan ember mellett,aki megmutatta mi a szeretet,visszaadta azt,amirõl azt hittem meghalt bennem.Jobbat nem is kívánhatnék!Õ az én Õrangyalom! A társam! A Szerelmem!Megmutatta milyen az,amikor TÉNYLEG szeretsz,és VISZONT SZERETNEK!!Teljesen más ember lettem mellette! Melletted áll mindig!A hibáiddal,a hülyeségeiddel együtt is elfogad,segíti minden egyes lépésedet,és MINDIG ott van VELED! Sosem engedi el a kezed!A végtelenségig és még azon is túl szeret,és az életét adná Érted ha az kell! Nem azt nézi Neki mi a jó,hanem a KÖZÖS ÉRDEKET tartja szem elõtt,hogy NEKÜNK mi és hogy lenne a legjobb,még ha azt a döntést akkor nem is érted teljesen,de tudod hogy helyes mert úgy a jó,és ÉRTÜNK van! A MI KÖZÖS érdekünk!Jóban-rosszban szeretetben,egészségben,betegségben,és minden másban!! Szeretem!
Õ lett a másik felem...és tényleg!
Ami a melót illeti..Egyenlõre még nem a legjobb,de igyekszik az ember ! :) A lehetõség(ek) adott(ak) csak meg kell találni!
Szerencsére odahaza is minden rendben,amennyire csak lehet... Ne változzon!
Hálásan köszönöm hogy olvastok,vagy olykor eszetekbe jutok.Nagyon ritkán járok fel de jólesik hogy folyamatosan olvastok!
Nagyon köszönöm! :)

  judyit, 18:51 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2017. janur 24., kedd Nekem tetszik!
0  
Hideg van...Jég van...Csúszik minden...Pfujjj.... Elég volt a télbõl,kérem a nyarat ! :)
  judyit, 19:42 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2016. februr 28., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Aggódom.... Kellene egyáltalán ? :( Remélem nem.....!!!
  judyit, 18:50 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2016. februr 25., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Asszem elfelejtettem hogy kell képet feltenni :D :D :D

  judyit, 10:36 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2016. janur 1., pntek Nekem tetszik!
0  
Nagyon Boldog,Békés,Sikeres Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!!!!
  judyit, 12:21 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2015. jlius 10., pntek Nekem tetszik!
1  
Kösz KITÛNÕEN vagyok/vagyunk! ;)
  judyit, 9:39 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2015. mjus 29., pntek Nekem tetszik!
0  
Happy.. :)
  judyit, 8:13 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2014. szeptember 30., kedd Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Nem tudom hol kezdjem....NEM tudom elhinni hogy mi történt.... Egész egyszerûen nem megy.(igen tudom,nem vagyok vele egyedül....) Többször elolvastam,mert TÉNYLEG azt hittem rosszul látok,vagy csak én vagyok a vakegér,és valamit nagyon csúnyán félreolvasok.De nem.... Képtelenség...Nem tudok mit írni,mondani...Teljesen ledöbbentem.
Nyugodj békében Leó "Muter"!! :`(
  judyit, 21:17 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2014. prilis 2., szerda Nekem tetszik!
0  
Kistesómmal :)


  judyit, 9:41 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
Kistesómmal :)


  judyit, 9:41 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2014. mrcius 19., szerda Nekem tetszik!
0  
Azt hiszem révbe értem... :)
  judyit, 9:26 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2014. februr 25., kedd Nekem tetszik!
0  
Dzsunior jól gondoltad...de itt a vége fuss el véle.....
  judyit, 21:20 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2014. februr 22., szombat Nekem tetszik!
1  
Kedves naplóm...

Alig irtam valamit.. :) Nem kiabálom el,de .... Na... :) Mégis csak :D
Örülök hogy vannak akik még kiváncsiak rám.. :) Jólesik :)
Hát... változások.... Nem egyszerû velük élni,de nélkülük sem :) Ahogy tartja a mondás,Isten az egyik kezével ad,a másikkal elvesz... Na,hát mint mindenkinek,néha egyszerre történik mind2.Van benne rossz persze.... de JÓÓÓ is ;) Nem akarom hogy megváltozzon! Ahogy irtam,nem kiabálom el,de sokat javult a lelki állapotom pár hét alatt.. :) Nyilván ez valakinek köszönhetõ.. ;)Esetleg valakiknek :)(folyt köv....)
Barátok,kollégák,sõt még a fõnök is :) Végre megszabadultunk az arroganciától és a pofátlanság határától nem látó fõnökömtõl,igy mára csak EXFÕNÖK.... Igaz annó õ vett fel,de ezalatt az idõ alatt nem hogy nem törekedett arra hogy kivívja a tiszteletünket,az utolsó heteiben is próbált nekünk keresztbetenni,de mi nyertünk :) Természetesen mint az várható volt,a s****gg nyalói elbúcsúztatták,18-unkból keményen 3an jelentek meg :) Azért is érdekes ez az egész,mert aki ülve megkeres havi 390EZRET (Isten bocsássa meg ),annak had ne gyûjtsünk már a rongyos fizetésünkbõl a semmire,vagy épp egy újabb üveg piára;)Persze kapott helyette pálinkát :D Szar lehet pálesszel,vodkával "gyógyítani" a történteket,de ezt egyedül magának köszönheti :) Mi jelképesen pezsgõt bontottunk,és remélem soha többet nem jön vissza :) A "követein" kívül senki másnak nem fog hiányozni :)
Még mindig okés minden :)
Persze,néha vannak rosszabb napjaim... Ez sajnos mindig igy lesz,amíg élek..Ha tehetnék ellene már rég cselekedtem volna..Szomorú hogy ÉdesAnya ezeket a dolgokat,és még sok minden mást nem élhetett meg...Persze fent lát,és vigyáz ránk,de....nem érezhetjük õt.Nincs fizikai kontaktus,csak lelki.És persze az álmaimban :) Mindig csodaszép hófehér fényben jelenik meg,akárcsak egy Angyal,hiszen az :)
Azért néha napján még mindig azt várom hogy betoppanjon az ajtón... Vagy csak szóljon hogy menjek segíteni,masszírozzam meg,menjek le a boltba...Istenem...az életemet adnám ha minden egyes pillanatot visszahozhatnám de fõleg ÕT! Bármit megtennék ha visszajöhetne.Inkább Õ mint én! Neki több joga volt élni...
Õszintén szólva még mindig nem tudom hogy kell nélküle élni és nem is akarom tudni... Egyszerûen nem akarok.Nekem RÁ van szükségem,a többiekrõl nem beszélve...Idén lesz 7.éve...7 év...De még mindig úgy él bennem mintha tegnap történt volna.....Elképesztõ mennyi idõ telt el azóta... A hideg is kiráz....
Hiányzik!Hiányzol! 

  judyit, 17:30 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2014. februr 20., cstrtk Nekem tetszik!
1  
Dzsunior majd megtudod ;) :P
  judyit, 12:51 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2014. februr 19., szerda Nekem tetszik!
0  
"Próbaidõ... " :)
  judyit, 18:05 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2014. februr 17., htf Nekem tetszik!
0  
Egybõl mindjárt KETTÕ lett...;)
  judyit, 22:14 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2014. februr 11., kedd Nekem tetszik!
0  
.....Gyerek voltam fel se foghattam....Mikor elment egy borús reggelen....





  judyit, 10:35 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2014. februr 10., htf Nekem tetszik!
1  
Kedves naplóm...

Jó rég naplóztam :)Nos...köszönöm jól vagyok :) Dolgozok,dolgozok és dolgozok..Kb ennyibõl állnak a heteim.Rengeteg a munka,sokszor nem jutok egyrõl a kettõre,de élvezem :)Imádom a munkámat,a többieket fõleg :) Szerencsére elég hamar beilleszkedtem,kölcsönös szimpátia alakult ki mindenkivel :) Mára már inkább szeretet :)Itthon nagyjából minden rendben....A "szokás hatalma"...
De néha vannak rosszabb napjaim.... Néha nehezebben viselem mint átlagosan..De mire jó a zene :) Nekem egyenesen gyógyír:)

"...Egyszer fent,egyszer lent..."

By:. Kicsilány

  judyit, 8:38 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2014. februr 6., cstrtk Nekem tetszik!
0  
:))))
  judyit, 8:19 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2013. szeptember 27., pntek Nekem tetszik!
1  
HATÁROZOTTAN FENT ;) Csillagos ÉG ;)!
  judyit, 7:47 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2013. jlius 12., pntek Nekem tetszik!
0  
Errõl a számról mindig Anyu jut eszembe.. Emlékszem,a temetésén hallottam elõször,ahogy egy gyönyörû de annál fájdalmasabb Szandi számot.
Borzasztó volt rádöbbenni,hogy már nincs,elment.De a tudat,hogy már nem szenved,valamelyest megnyugvással tölt(ött) el,mert Neki csak a LEGJOBB JÁR!
Bárhogy és bármikor,de egyszer még együtt leszünk!Ezúttal ÖRÖKRE!







  judyit, 11:02 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2013. jlius 9., kedd Nekem tetszik!
0  


  judyit, 8:26 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2013. jnius 2., vasrnap Nekem tetszik!
0  
A beszéd is fáj...a lélegzetvétel is fáj....
  judyit, 18:56 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2013. mjus 26., vasrnap Nekem tetszik!
1  
Köszönöm mindenkinek :)) Csóközön:)
  judyit, 18:19 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2012. december 31., htf Nekem tetszik!
0  
BUÉK :)
  judyit, 9:34 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2012. oktber 20., szombat Nekem tetszik!
0  
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej Szingli csajok :)))



  judyit, 13:57 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2012. oktber 14., vasrnap Nekem tetszik!
0  
köszönöm a sok segitséget :) Hálás vagyok érte!!!Egy kicsit már jobban érzem magam de idõ kell mire teljesen "rendbejövök" "...A Föld mégis forog tovább..."
  judyit, 15:32 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2012. oktber 9., kedd Nekem tetszik!
0  
Valami megváltozott.... Lehet hogy csak azért mert összezavarodtam? Vagy más oka van ? Egyenlõre még nem tudom...és sajnos ehhez (is) idõ kell... De ha mégis az amire gondolok....Ez is felesleges "kör"... teljesen felesleges.....2x elkövettem egy hibát...Harmadjára nem akarok!"."...Mikor elsötétül minden és hiányzik a szeretet
Keménynek kell lenned és játszanod a szereped,
Mert jóvá tenni hibáid már sohasem teheted
Ezért minden érzelmedet önmagadba temeted....." Igen....Azt hiszem ez lesz a megoldás....
  judyit, 15:41 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
Nem egyszerû... De majd lesz jobb is :) Ebben hiszek :)
  judyit, 9:51 Itt megrhatod a vlemnyed judyit



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.