CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. március 29.   péntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Dioméd, Gerle   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



judyit naplója

  2009. július 15., szerda Nekem tetszik!
0  
xarul vagyok...
  judyit, 15:05 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. július 13., hétfő Nekem tetszik!
0  
nem:)
ennél jobb nem is lehetne:D:D:D:D
  judyit, 23:45 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. július 12., vasárnap Nekem tetszik!
0  
hm..:D
jobban jön mint gondoltam:D:D:D:D:D
hogy mi lesz ebbõl..:D:D
  judyit, 22:52 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. július 11., szombat Nekem tetszik!
0  



Nagyon szeretem !!!És mien igaz a szöveg...
  judyit, 14:43 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. július 10., péntek Nekem tetszik!
0  
:)gyönyörû:);)

  judyit, 22:37 Itt megírhatod a véleményed judyit
ez már több mint K.O.;)
  judyit, 17:53 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. július 8., szerda Nekem tetszik!
0  
Köszönöm a segítséget AmazonAnyum;)1:0.K.O.val;)!
Ha most nem akkor soha!;)
Törlesztés indul!Jön õ még az én utcámba..:)már el is kezdte..:)
Csak nehogy csapdát találjon:PMárha feláll a padlóról,ahova ma küldtük:)
És ez még mind semmi ahoz képest,amin én keresztülmentem,és keresztül KELLETT mennem miatta!!!!
Meglátjuk!;)
  judyit, 15:23 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. július 6., hétfő Nekem tetszik!
0  
Gitano CorazĂłn...:P
  judyit, 12:17 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. július 3., péntek Nekem tetszik!
0  
köszönöm:)
Igen pontosan Rátok gondoltam,akik még kommentáltak is;)!
Imádlak titeket,és azokat is akik nem ide komiztak,hanem máshol...:)

  judyit, 9:29 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. július 1., szerda Nekem tetszik!
0  
Kedves naplĂłm...

Azon tûnödtem hogy mien kegyetlen az élet..Nekem több ízben is kimutatta a foga fehérjét,és szerintem nemkell elemeznem.
Elgondolkoztam sok sok dolgon.Evidens a múlt..Ami kisért(ett).Életem elsö kapcsolata nagyon kegyetlenül ért véget...Akirõl azthittem,hogy szeret,nemcsak a"párom"hanem a barátom,akivel minden fájdalmamat,boldogságomat,bármit megoszthatok öszintén..De NEM!
Õ becsapott,megcsalt és megalázott!!!Azthiszem ahogy egy nõt csak meglehet alázni..Õ megtette!Ebbõl szín5ös!Sosem tudta miaz,hogy szeretet,szerelem.Amikor Édesanyát elveszítettem kijelentette,hogy azért nem volt mellettem(csak h valakin kisírjam magam hacsak egy picit is),mert nem bírta volna elviselni,ahogy sírok,és nemtudta volna hallgatni...Tapsolnom kellett volna,hogy 17 évesen meghalt az,akit a világon mindennél jobban szerettem?
Elképesztõ dolgokat vágott a fejemhez...Neki nem volt elég,amit velem tett.!Neem!õ még tovább fokozta a dolgokat!Rosszabbról a legrosszabbra váltottak az események.Közben szép fokozatosan kezdtem összeomlani(de szigorúan BENT!)egy idõ után elkezdtem fogyni..idõben észrevettem,így nem lett látható jele.A lelkemben okozott sebek azonban mindig megmaradnak!
Azt hiszem nem mindegy,hogy aki velünk van tényleg szeret,vagy csak úgy tesz MINT HA szeretne!
Úgy érzem mindenkinek meg kellene tanulnia mi az igazi szeretet.És talán jobban megbecsülnék azt,aki velük van,és nem érné annyi fájdalom,és csalódás...

..."szeretni Ă©s szeretve lenni.."
  judyit, 21:45 Itt megírhatod a véleményed judyit
Megtiltottam magamnak az emlékezést, és rettegtem a felejtéstõl: mintha borotva élén táncolnék....
  judyit, 15:48 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. június 28., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Csütörtök délután meghalt Michael Jackson amerikai popénekes. A sztárt kómában találták meg a házában a kiérkezõ mentõk, akik a kórházban még egy órán át próbálták újraéleszteni, sikertelenül. Az énekes halálát szívleállás okozta.

Helyi idõ szerint csütörtök délután meghalt Michael Jackson amerikai popénekes. A popsztárt elõzõleg rohammentõvel vitték kórházba, miután eszméletlenül találták Los Angeles-i házában.

A Los Angeles Times szerint a mentõkhöz 12:26-kor érkezett be a telefohívás az énekes otthonából. Mikor a mentõk kiérkeztek hozzá, már nem lélegzett - írta a Los Angeles Times Steve Ruda mentõparancsnokra hivatkozva. A lap szerint Jackson már a mentõk kiérkezésekor kómában volt: az orvosok megpróbálták újraéleszteni, majd egy Los Angeles-i kórházba vitték. Az énekes halálát két órával késõbb, 14.26-kor állapították meg - erõsítette meg a Los Angeles Times kórházi forrásokra hivatkozva.

A CNN az esetet jól ismerõ forrásból úgy értesült, hogy az énekes szíve állt le. Jackson testvére, Jermaine a BBC-nek megerõsítette, hogy tudomása szerint szívleállás okozta az énekes halálát. Szerinte az orvosok a kórházban még egy órán keresztül próbálták újraéleszteni testvérét, sikertelenül.

A popsztár halálának pontos körülményei a Los Angeles Times szerint továbbra is tisztázatlanok. A helyi rendõrség rablási és gyilkossági csoportja vizsgálja az ügyet; ez ugyanakkor nem azt jelenti, hogy bûncselekményre utaló jel merült fel, a kiemelt fontosságú személyeknél minidig így járnak el.

Egy névtelenül nyilatkozó családtag szerint elõfordulhat, hogy a popsztár halálát "túl nagy adag morfium" okozta, mint mondta, korábban is tartottak attól, hogy az énekes túl sok fájdalomcsillapítót szed - írja a brit Telegraph. Több lap arról számolt be, hogy a rendõrség keresi Jackson orvosát - aki állítólag a sztár házában élt, és gondoskodott a kezelésérõl -, beszélni szeretnének vele, de egyelõre nem találják. A Los Angeles Times azt írja, a rendõrök vizsgálják a házban talált gyógyszereket, egyelõre nem tudni, hogy az énekes bevett-e valamit halála elõtt.

A rendõrség viszont az esetleges gyógyszerfogyasztásról szóló hírekre reagálva azt közölte, hogy eddig semmilyen információjuk nincs azzal kapcsolatban, hogy Jackson fájdalomcsillapítókat fogyasztott volna. A halottkém bejelentette, hogy elvégezték a boncolást, de a halál okának megállapításához további, toxikológiai és más teszteket kell elvégezni, ez pedig hetekbe telhet.

Michael másik testvére, Randy Jackson szerint az énekes már csütörtök reggel rosszul lett otthonában, és összeesett - monta a CNN-nek Brian Oxman, a Jackson család ügyvédje. A BBC szerint szemtanúk látták az énekes nõvérét zokogva berohanni a kórház épületébe. A kórház épülete elõtt délután hatalmas tömeg kezdett gyûlt össze, és több amerikai nagyvárosban is emberek tömegei emlékeztek az énekesre még a késõ esti órákban is.

Az 50 éves Michael Jackson épp egy visszatérõ koncertsorozatra készült, amelyet a Londoni O2 arénában kezdett volna meg július 13-án. Élete során több egészségügyi problémája is volt, és már 12 éve nem vett részt turnén.

Több mint 30 éves karrier

Michael Jackson a Jackson Five nevû családi együttesben tûnt fel még gyerekként. 1978-ban jelent meg elsõ szólóalbuma, négy évvel késõbb pedig kiadta poptörténeti albumát, a Thrillert. Ezzel egyértelmû világsztárrá vált, és a nyolcvanas években megújította a könnyûzenei ipart, nem kis részben merész videoklipjeivel - írja a pályájáról szóló összefoglalójában a BBC (Zenei munkásságáról szóló részletes cikkünket itt találja). Ezzel együtt a bulvársajtó célpontja is lett, rengeteg cikk született állítólagos furcsa szokásairól és plasztikai mûtéteirõl.

1991-ben megjelent Dangerous címû albuma ugyan még számos slágert tartalmazott, de a kilencvenes években már fõként magánéleti botrányaival került a figyelem középpontjába. 1993-ban egy 11 éves fiú családja azzal vádolja meg, hogy molesztálta a gyereket. Jackson határozottan tagadta a vádat, de a jogvitát végül azzal rendezték, hogy kifizetett a családnak mintegy 20 millió dollárt. Évekkel késõbb pedig egy dokumentumfilmben bevallotta, hogy szeret gyerekekkel egy ágyban aludni.

Még 1997-ben sokak meglepetésére feleségül vett egy ápolónõt, akivel két gyermekük is született: Prince Michael és Paris Michael Katherine. A házasság 1999-ben véget is ért, a gyerekek Jacksonnál maradtak.

A zenészt 2003-ban letartóztatták azzal a váddal, hogy egy 14 éves fiút molesztált, de a 2005-ben zárult perben felmentették. Ezt követõen már egyre több hír jelent meg állítólagos anyagi gondjairól


Nyugodj békében!:(
  judyit, 16:40 Itt megírhatod a véleményed judyit
Kedves naplĂłm...

Tegnap néztem Michael Jackson emlékmûsort...Nagyon megható volt.
Akárki akármit gondol Róla,én nagyon sajnálom,h elhunyt.
A magánélete nem érdekel.Úgy gondolom egy elõadó mûvészt nem azért szeretünk,ahogy él,hanem ahogy teljesít a munkájában!
Kegyetlen az élet...Igaz nem volt a kedvencem,de most,h meghalt felkapottabb lett.Ahogy néztem a klippjeit egyre jobban megtetszett a zenéje.A tánca felülmúlhatatlan,és egyedi volt!
Nekem ez a véleményem róla!
  judyit, 15:06 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. június 26., péntek Nekem tetszik!
0  
fleo....
  judyit, 9:17 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. június 24., szerda Nekem tetszik!
0  
kicsit jobb...de csak kicsit...:)
  judyit, 11:21 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. június 23., kedd Nekem tetszik!
0  
Ennyire sem éreztem még xarul magam...(lelkileg)

  judyit, 21:42 Itt megírhatod a véleményed judyit
Új képek...:)















  judyit, 7:51 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. június 19., péntek Nekem tetszik!
0  
Amiket igértem...:P
Nagyon büszke vagyok Rá!:))))











  judyit, 12:16 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. június 17., szerda Nekem tetszik!
0  
Kincsem elballagott:)))











  judyit, 7:58 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. június 15., hétfő Nekem tetszik!
0  
Kedves naplĂłm...

Ma elballagott a KINCSEM:)Ă©s IGEN!SIKERĂśLT!MINDENBĂ–L!:)))))))))
Marad:)))))Annyira de annyira büszke vagyok Rá,mint még soha!!!!!Oklevelet is kapott elsõsegélyhez hasonló versenyen elért 1sõ helyezésért!:)
Majd rakok fel képeket is:P:))

  judyit, 20:50 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. június 9., kedd Nekem tetszik!
0  
Mértkell még Õt is elszakítani Tõlem?:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

  judyit, 18:28 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. június 8., hétfő Nekem tetszik!
0  
hm...majd lesz valahogy..
  judyit, 7:04 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. június 6., szombat Nekem tetszik!
0  
nagyon felkavart.......

  judyit, 23:11 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. június 4., csütörtök Nekem tetszik!
0  
köszönöm...:))
  judyit, 12:45 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. június 1., hétfő Nekem tetszik!
0  
hiányzol....
  judyit, 20:55 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. május 31., vasárnap Nekem tetszik!
0  
ma volt pont az I-re..elég volt!(U)!
még valaki nem akar belémrúgni vihogva?
  judyit, 19:56 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. május 30., szombat Nekem tetszik!
0  
Az ember mindig csalódik valakiben...De pont a legjobb barátnõjében?És ráadásul másodjára?hm...(U)...
  judyit, 20:44 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. május 29., péntek Nekem tetszik!
0  


gyönyörû:)/AJLAVJUAnya:P;)
  judyit, 19:08 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. május 28., csütörtök Nekem tetszik!
0  
köszönöm!:)
  judyit, 15:24 Itt megírhatod a véleményed judyit
  2009. május 27., szerda Nekem tetszik!
0  
holnap kemény nap lesz......nekem nem.....csak azoknak,akik bántották a testvéremet!
  judyit, 20:55 Itt megírhatod a véleményed judyit



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.