CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



judyit naplja

  2008. jnius 30., htf Nekem tetszik!
0  


Breathe No More....(U)
Megint összetörtek..Ennél márcsak rosszabb lehet!
  judyit, 20:30 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
Kedves naplóm...

Túlvagyok egy nagyon nehéz,és rossz éjszakán
1 szemhunyásnyit SEM aludtam!
Megint nem érzem jól magam,fáj ott..A héten mindenképp doki!Tegnap délután kezdtem rosszul lenni,és mostis nagyon fáj.És csatlakozott a fejem is.Úgy érzem magam,mint aki napok óta nem aludt semmit sem.Ma be kell mennem a suliba pár papírt kitöltetni.Ha tudnék aludnék.De a fájdalom miatt nemtudok,és nem is merek.akármien hihetetlen is.
Nagyon szétesve érzem magam.Mind lelkileg,mind fizikailag,mind szellemileg.Semmire nem vagyok képes,csak ha aludnék..
Tegnap beszélgettem Apuval 1-2 dologról.Fõleg Anyuról természetesen..A múltkor megkérdezte egy barátnõm,hogy nem félek-e itthon?!Mondtam,hogy nem,miért kellene?Hát Anyu miatt..
NEM!Nem félek!Örülök,hogy itthon van,mert Velünk van!Õ akarta így,és mi is!Szerintem ez a normális,és a lehetõ legjobb,amit tehettünk.Érezni a szerettünket,függetlenül attól,hogy már sajnos nincs közöttünk.
Sokan mondták,hogy nem birnák.Hát Én csak akkor nem birnám,ha itthon történt volna a dolog..
Remélem hamarosan láthatom,és átölelhetem Õt.
Addig Bennem,és a családomban él tovább!Örökre!

  judyit, 7:44 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. jnius 29., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Segíteni szeretnék valakin,de nem engedi.Ellök magától.Csak azért mert valamikor volt köztünk valami,most nem engedi,hogy segítsek,pedig muszáj lenne.Kegyetlen érzés látni,ahogy szenved,és nem engedi,hogy segítsek neki annak ellenére,hogy márcsak barátok vagyunk.Évekkel ezelõtt voltunk együtt,de azmár a multé.Nem értem miért taszít el magátol,pedig tudja,hogy bármikor bármiben szivesen segítek..Tudom,hogy mi a baja,de nem engedi,hogy segítsek.Rosszul esik,de ha nem akarja,nem erõltethetem..Hátha egyszer megnyílik,és elmondja amit el kell mondania.



ajánlom nektek
Én csak könnyezek ha hallom..hallgassátok meg,nagyon szép:)
  judyit, 11:46 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. jnius 22., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Mért van az,hogy mostanában megint sokszor letargiába esek,és magam alatt vagyok?Miért nem lehet az,hogy legalább 1 teljes napig jókedvem van úgy,hogy senki sem zavarja meg,és senki nem bánt?
Miért kell az,hogy magam alatt legyek?Minek,vagy eggyáltalán kinek jó?
Annyira elegem van már...
A 2 hét kórház is teljesen felesleges volt.Nem vagyok rendben!Nagyon nem.Megint kezdõdik,vagy folytatódik minden.1 hónapig szó-szó,mikor hogy akartak mûködni a dolgok...de megint felborult minden,és már nagyon elegem van abból,hogy valami mindig van velem...Fiatal vagyok,makk egészségesnek kellene lennem..Bár köszönhetõ a koraszülöttségemnek,h mindig van vmi bajom..és más egyéb okok miatt...Csak legyen már vége..nagyon gyorsan!
  judyit, 20:15 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. jnius 20., pntek Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Egy kicsit tévéztem:)Gondoltam megnézem miújság a média világában:)
Egy elég érdekes filmre bukkantam,amit már igaz,hogy láttam,de sajnos nem az elejétõl..
A kedvenc témámról szólt..a kórházról.
Lényegében arról szólt,hogy van egy Anya,és van egy 8 éves kisfia.A kisfiút bevitette a kórházba acut hasi fájdalmakkal.
Az orvosok elsõ diagnózisa vakbélgyulladás volt.Megmûtötték,feltárták,de a vakbélnek semmi baja nem volt.Csak a belei voltak puffadtak egy kicsit,de ettõl semmi komoly baja nem volt a kisfiúnak.
Aztán a doktornõ elkezdett gondolkodni.Összeszedett minden információt.Egy alkalommal bement a kisfiúhoz,hogy ellenõrizze az állapotát.Az édesanyja ott volt,és babrálta az infúziós szereléket,és az oxigén gépet,ami digitális,és adagolja mind az oxigént,mind az infúziót.
A doktornõ megijedt,hogy mit csinál.Felvilágosította az Anyukát,hogy nem nyúlhat hozzá!
Az anyuka azzal érvelt,hogy az édesapja orvos volt,és mindent tud ezekrõl a gépekrõl,stb.
A következõ napokban a doktornõ elkezdett gyanakodni az Anyára.Elõszõr karantánt rendelt el,mondván nem tudják pontosan mi történt.Az Anya nagyon ideges lett.Aztán a doktornõ elment a könyvtárba és kutakodott.Jogról,és pszichiátriai esetekrõl szóló könyveket fedezett fel.Elolvasott párat.Utánna felhívott egy neves pszichiátert.Elmesélte neki a feltevését,és a pszichiáter szerint ez Münchausen-szindróma.
Tulajdonképpen ez azt jelenti,hogy a halálba sodorja a gyerekét,hogy aztán mégnagyobb szüksége legyen a gyermekének Rá,és "megmentse az életét"azzal,hogy kórházba viteti.
A doktronõ feltevése,gyanakvása beigazolódott.A nõt másnap elvitték a rendõrök,mert az ügyrõl már a gyámügy is tudomást szerzett.Utánna a bíróság következett.A gyámügy,és a rendõrség nyomoztak az Anya múltjában.
A bíróságon minden kérdésre "NEM"volt a válasza.
A legborzasztóbb csak ekkor történt..
A nyomozásból kiderült,hogy ez a nõ leányanyaként szült egy kisfiút.18 hónaposan meghalt hashajtótúladagolásban,mert megrepedtek a bele..Aztán a 8 éves fiát 26X utalták be acut hasfájdalmakkal,amikre nem találtak magyarázatot az orvosok.
A történet vége az volt,hogy az Anyát elitélték gondatlanságból elkövetett szándékos emberölési kisérletért.A kisfiú édesapja ismeretlen.Csak egy anyai nagynénje van,aki elvitte a kórházból,miután felépült.
Nos ez egy elképesztõ,és szörnyû történet.Én úgy gondolom,a mai világban is van ien.Nemtudom elképzelni,hogy vetemethet egy édesanya ien tettre...
Az biztos,hogy a múltjával állt kapcsolatban.
Sosem értettem miért van ez..Aki nagyon vágyik,(már szinte betegesen)egy gyerekre sosem kaphat,mert nem lehet.De aki megöli,annak van.
Miért?
Azthiszem ez az,amire sosem kapok választ...



  judyit, 10:13 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. jnius 17., kedd Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Ma van kerek 1 éve,h elvesztettem Anyut.Abban biztos vagyok,hogy egy darabig nem fogok enni!
Kimondhatatlan amit átéltem/átélek...Senkinek sem kívánom!
Nagyon nehezen és rosszul aludtam,de ez sztem nem meglepõ.
Köszönöm a kommenteket mindenkinek,aki írt,és folyamatosan olvassa a naplómat.
Nehéz ez az egész.Nagyon nehéz..
Kaptam oan kommenteket,h nem én tehetek arról,ami történt..aztán h büszkék vagytok rám,hogy ilyen erõs vagyok,amit a BARÁTAIMNAK köszönhetek elsõsorban!Ti adtok nekem erõt a folytatáshoz,és ez nagyon sokat számít Nekem!
Azt továbbra is tartom,hogy miattam történt..ha nem is az egész..de a fõ gondok miattam voltak..Ha újra kezdhetnék mindent elõlrõl,biztos,hogy mindent máshogy csinálnék!Nagyon sokat hibáztam..Soha többé nem kapok esélyt arra,hogy helyre hozzam a dolgokat..És ez nagyon bánt bent.Mondhatnám,hogy marcangol..Kezdem úgyérezni,hogy teljesen kimerülök.Mint fizikailag,mind lelkileg..
Megmondták,h rá fogok menni..Hát közel vagyok hozzá.Nagyon közel...
  judyit, 10:47 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. jnius 16., htf Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Ma kicsit kutatgattam,keresgéltem ezt-azt.Megtaláltam egy csomó gyerekkori kazettámat.Pl amin "felnõttem".Aztán ahol Anyuval verseket mondunk,énekelünk.Akkor lehettem úgy 4 éves.Azóta azt a zenekazettát hallgatom megállás nélkül és sírok..Annyira jó hallani újra a hangját.Becsuktam a szemem,és amit hallottam a kazettán lejátszódott elõttem..Van gyerekkori videóm is.Nagyon sokszor megnéztem,és nézem a mai napig.Természetesen végigsírom ugyanúgy.
Holnap lesz 1 éve,h elment Anyu.Ez az 1 év nekem iszonyú gyorsan elment.Voltak napok,amikor nagyon lassan ment az idõ,de összegezve nagyon gyors volt.
Persze mondanom sem kell,h mindennap Vele álmodok,érzem az illatát.stb..
Ez sokkal több volt,mint egy Anya-lánya kapcsolat!Azon túl,hogy a legjobb barátnõk voltunk,lelkitársak..És az eggyik felem!Minden értelemben!Fõleg,hogy Õ is ikrek volt mint én.
Az tény,h magamat okolom a történtek miatt.A halála elõtt 2nappal összevesztünk egy teljesen érteletlen dolgon..
Aztán másnap már az intenzívre került.Bementünk hozzá másnap délután.Amikor megláttam,hogy néz ki,ledöbbentem..
Lefürdettem,kicseréltem a lepedõjét,a huzatokat,mert a szõke 5méter mûkörmös "ápolónõ"nem volt rá képes..aztán megetettem.Annyi ereje nem volt már,hogy egyedül egyen..Olyan volt az arca,mint aki hetek óta nem aludt,a beszéde pedig érthetetlen.Gyakorlatilag "motyogott".
Akkor,ott éreztem,hogy ez nem sokáig lesz így..Aztán apu másnap hajnalban szólt,h Anyu az éjjel meghalt..
Azthiszem sokkot kaptam..Kb 15-20 perc múlva ránéztem Apura,és aztmondtam neki:MI????MIRÕL BESZÉLSZ???Remegtem,szakadt rólam a víz,sírtam..És aztmondta,h "Anyu meghalt éjjel.."aztán csak néztem,de nem értettem semmit.Fél óra elteltével elindult a kórházba Anyu holmijaiért.Amikor hazajött megkértem,hogy mondjon el mindent.Elmesélt mindent,és csak sírtam..
Aztán eszembe jutott,amikor összevesztünk péntek este..El sem tudom mondani mit éreztem akkor..Nem tudtam elmondani neki,hogy mennyire szeretem.Nem tudtam bocsánatot kérni tõle..
Apu hazahozta öcsémet az osztálytársától..Itthon elmondtam neki mi történt.
A szó szoros értelmében beledõlt az ölembe,és nem vett levegõt,csak nézett maga elé mereven.És remegett..Õ is sokkot kapott..Nagyon nagyon sírt..
Ti most nem láttok.Azthiszem jobb is..Ezeket a sorokat végig,sírva írtam...
Fáj,hogy nem mondhattam el neki mennyire szeretem,és szükségem van Rá!!!
A napokban mondták egy páran,hogy látszik rajtam,h lelki beteg vagyok...
Azthiszem ebbe fogok belebetegedni..végleg!
  judyit, 17:12 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. jnius 15., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Voltam a Bodies kiállításon.Nagyon ajánlom mindenkinek!Sok érdekesség,különlegességet rejt:)érdemes felfedezni,és megcsodálni,mit is rejt testünk:)
Mostanában nem vagyok vmi jól..Köszönhetõ annak,h hamarosan az utolsó,azaz a szóbeli vizsga következik.Attól féltünk a legjobban egész évben..
És még más egyéb oka is van annak,amiért nem vagyok jól.Többek között az,h hetek óta fáj a fejem,és a szivem..Aztán Anyukám.9edikén lett volna a születésnapja..
Nagyon szeretem,hiányzik,és fáj,h elment...Kedden lesz 1 éve...Már 1 éve..
Ha jól belegondolok mien gyorsan elment..1év.Nem is tudom..olyan furcsa leírni,és/vagy kimondani..Fõleg benne élni..

  judyit, 22:51 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. jnius 12., cstrtk Nekem tetszik!
0  
BOLDOG SZÜLINAPOT REZES APU:))))))))
NAGYON SZERETLEK!!!:))))
  judyit, 8:56 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. jnius 9., htf Nekem tetszik!
0  


oportuno cumpleanos mamá/AJLAVJU/AJLAVJU espacio en blanco/AJLAVJU!!!!!!!!!!!!!Te quiero mamá

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ÉDESANYA!NAGYON SZERETLEK,ÉS KIMONDHATATLANUL HIÁNYZOL!!!
  judyit, 14:55 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. jnius 8., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Nem vagyok jól.Fáj a szivem nagyon.Kedden gyakorlati vizsga..Kérek mindenkitõl pici drukkokat,és szorításokat...
Tegnap megcsípett valami,aminek érdekes nyomai maradtak másnapra..harapásnyomnak tünnek akármien hihetetlen...piros,duzzadt,fáj,csíp nagyon.Nemtudom mi volt ez,de nagyon fáj,és fog is egy darabig..a nyomokról nem is beszélve..Na mind1.
Majd elmúlik...

Holnap lenne Anyukám 58adik születésnapja..
Hát itt és most köszöntelek fel.

"Ünnepnapodon
Boldogságot
Nem csupán kívánok,
Tiszta szívbõl adni szeretnék..."

Ha adhatnék..Nagyon szeretlek!/AJLAVJUAnyukám!Boldog születésnapot!Remélem vigyázol Ránk továbbra is!/AJLAVJU/SZIVÉdesanya!!!!
  judyit, 20:24 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. jnius 5., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Érdekes hetem van.Ma megint volt egy "exites"...Lementünk megnézni mindent..Nem volt durva,de rosszabbra számítottam.Bár épp elég volt.Ma 5ösre "vizsgáztam".Persze csak "próba",de ez ugyanúgy jó!Sõtt!Kedden lesz a gyakorlati vizsgám.Most az ágyazás volt.
Szomorú vagyok..Ma amien jó kedvûen indultam a rossz idõ ellenére(ami nagyon ritka nálam),olyan rossz kedvem lett eggyik percrõl a másikra,ahogy kezdett visszajönni a jóidõ.Tudom,h miért van..Osztályon belül vannak gondok,mindennapos viták,balhék..És ez sajnos nem oan,h"nem kell vele foglalkozni".Annál komolyabb..És kezd egyre rosszabb lenni,ami sajnos azokra is hatással van,akiknek vagy semmi közük az egészhez,vagy nem érdeklik.Nekem speciel sok közöm van hozzá..Rossz,hogy az utolsó pár napot nem bírjuk rendesen eltölteni egymással.Mivel eggyütt dolgozunk,a"csapat" munkáját erõsen befolyásolják a viták.Az elmúlt 1 évben teljesen széthullottunk.Mivel utolsó év,sokan érzik a vesztüket,és próbálnak kilábalni..De ha az elején nem tanulta rendesen a szakmát,minek kapálózni az utolsó évben az utolsó napokban?
Csak sajnos egy "társunk"addig nem nyugszik,amíg nagyobb botrány nem lesz.Sajnos magának köszönheti,mert kavar ahogy csak tud,sõtt..
Soha nem fog tanulni a hibáiból,mivel be sem látja,ami nagyon nagy baj.Nemtud semmit.Üresfejû buta liba!És undorító,amit mûvel..
Csak 1 példa:Barátnõmet a leghátsó kórterembe küldték,hogy pakolja össze az eggyik beteg holmijait,akit hazavittek.A "társunk"tudta,hogy barátnõm hol van,és mit csinál.Ennek ellenére õ úgy gondolta,hogy "Jó móka"címen csinálja a fesztivált.Meg is csinálta.Kerestette barátnõmet,miközben TUDTA(ismétlem)TUDTA nagyon jól,hogy barátnõm hol van és mit csinál!
Csak 1 a sok undorító mocskos dolgai közül..Az egész osztály utálja!
Amivel természetesen tisztában van.
Én úgy gondolom,h sem a bosszú,sem az erõszak nem vezet sehova,csak rosszabb lesz minden.Az értelmes szóból nem ért.19 éves létére még egy 6 évesnek is több esze van.Undorító.Nemtudom felfogni,megérteni,hogy lehet egy "ember"-nek nevezett valamiben(már bocsánat a kifejezésért)ennyi harag,gyûlölet,gonoszság,rosszindulat..
A halálos ellenségemmel nem tennék ieneket..Remélem visszakapja a sorstól amit Velünk mûvel!De azt már 1000esen!
  judyit, 15:25 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. mjus 31., szombat Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Nem érzem jól magam.5ödik napja alig eszek,iszok,és alszok..Bedagadt a nyirokcsomó a nyakamban.Ma megkérdeztem ismerõsömet,aki eü-s.Szerinte a mandulám miatt van,és teázom kell.Nagyon sokszor voltam/(vagyok)beteg a mandulámmal,és aztmondák,ha 1 tüszõs mandulagyulladásom volt,mindenképp ki kell venni.Ebbõl 2 is volt!!!Nélküle sem jó,de szerintük(és szerintem is)jobb lenne,ha ki lenne véve..Annyira fáj,amikor bedagad..Most nem az fáj(még),csak annak köszönhetõen dagadt be a nyirokcsomóm..ráadásul a bal oldalon..Már a fülem is nagyon fáj.Nagyon elegem van..Azthiszem,amikor megyek majd,addig csinálom a cirkuszt,amíg vagy felnem írnak egy normális gyógyszert,az sem érdekel,ha százezrekbe kerül,vagy kiveszik a mandulámat,de csináljanak valamit,mert már unom.Ki kellett volna venni,nem vették ki.Akkor?Mit várnak mitõl lesz jobb?Ha gagyi gyógyszereket írnak fel,ami maximum 2 percig hat,utánna sehol semmi...?Na NEM!!!Kezd ráhúzódni a fülemre.Azért megnézetem egy orvossal.Biztos,ami biztos..bár aztmondják rossz pénz nem vész el.."






  judyit, 20:40 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. mjus 26., htf Nekem tetszik!
0  
És még 2 kép..:)


  judyit, 21:35 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
Kedves naplóm...

Ma ünnepeltem a 18adik születésnapomat:)Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek,aki felköszöntött:)Anyumnak,Wildemnek köszönöm az ajándékokat:)
Nos,lássuk a képeket:):













  judyit, 18:51 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. mjus 24., szombat Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Túl vagyok az írásbelin:)Tegnap megírtam.Remélhetõleg sikerül.Nem volt nehéz.Hospice kérdés nem volt 1 darab sem:):DKicsit átvertek minket,de nembaj:D
Reggel leugrottam a kisboltba,és véletlenül ott mentem el,ahol a nõ kiugrott.Volt ott 4 mécses,és sok virág..A hideg kirázott,amikor észbekaptam,hogy mi mellett mentem el..
Hétfõn szülinapom:Nagyon nagyon várom:))Anyuval álmodtam pár napja..Itt volt,amikor ünnepeltük:)Biztos vagyok benne,hogy mostis velem van,volt,és lesz is:)Fõleg hétfõn!
Kaptam kommenteket:)Mutatok eggyet:)
"Egy kalappal holnapra.Biztos sikerül,mert ha valakinek,hát Neked köztünk a helyed!!!!Szorítok Neked!"

Nagyon jólesett:)köszönöm szépen:)


"A barátságot mondhatjuk egy kertnek, melybe sok-sok kis magot elültethetsz. Kedvesség és nevetés a locsolás, s a szeretet lesz a kinyíló virág. Türelem, megértés, gyengéd figyelem napsütésnél jobban melegítenek, Így nem hervad a szeretet virága, s aki ültette, örökké csodálja"

Ezt pedig csajomtól kaptam:)Nagyon szeretlek:)Köszönöm/AJLAJVU/IGEN!!!!!/ÖLELÉS;)
  judyit, 8:23 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. mjus 22., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Holnap vizsgázok:)Elõször az írásbeli,és 2 hét múlva a gyakorlati és a szóbeli következik:)Izgulok,hogy mi lesz!Remélem velem lesz,akinek kell..;)
Vége a gyakorlatnak.Sok mindent tanultam ezalatt a 6 hét alatt.Sok érdekesség,kudarc,küzdelem,eggyaránt volt.
Ma bekötöttem egy néninek infúziót.Nagyon nehezen találtam meg a vénáját,mert ugyan van,csak méllyen.Büszke vagyok magamra,hogy idáig eljutottam.De a nehezén még nem vagyok túl.A neheze a gyakorlati vizsga,ami júniusban lesz."Semmi sem nehéz,csak akarni kell"Igen,ez így van.Fõleg,ha látják is,hogy akarja az ember,annál jobban értékelik,és annál jobban felnéznek rá,hogy 1 csetlõ-botlás után is képes talpraállni,és továbbmenni.Nagyon sokat számít az ien magatartás,mert Velünk különösen szigorúak lesznek,és sajnos jogosan.
Mindent megteszek,ami tõlem telik,hogy a legjobbat hozzam ki magamból!:)Ezt megigérem mindenkinek:)Kérek szépen drukkokat holnapra:)nagyon fontos!Köszönöm:)

  judyit, 17:34 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. mjus 19., htf Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Ma kimentem a boltva kávé-ért.Át akartam menni a "titkos helyemen",de nemtudtam,mert levan zárva,tele van rendõrökkel.
Valaki kiugrott...Egyszerûen nemtudom felfogni,hogy vetemedhet valaki arra,hogy eldobja a saját életét magától...Adja Isten,hogy ne ismerjem azt aki kiugrott..
  judyit, 14:06 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. mjus 16., pntek Nekem tetszik!
0  
összetörtem...(U)...(U)....
  judyit, 17:24 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. mjus 13., kedd Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Holnap megyek vissza a kórházba controllra...kiderül végre,h miért fáj még mindig a vesém,és más..de remélem semmi komoly..kijutott a jóból mostanság bõven...Ma tök jó kedvem van:)Bár nemtudom miért.Most úgy érzem magam,mint akit kicseréltek,és mint aki 1 napra is,de felszabadul minden teher alól..Talán valaki végre mosolyogva,és vidáman akar látni.
Hm..Tegnap azon gondolkoztam,hogy Én lennék a chat kabalababája?Az MP rádiós bulin Nyafim elnevezett kabalababának:)Meglepõdtem,mert soha nem neveztek még így:)Köszönöm szépen még 1x,nagyon jólesik,és nagyon megtisztelõ érzés:)(L)/SZIV
Szeretem a barátaimat,és a tesóimat:)Nagyon jó érzés,hogy vannak Nekem,és tudom hogy mellettem állnak,segítenek bármi is történjen!És Õk is számíthatnak Rám bármiben!
Szeretnék mindennap úgy ébredni,hogy semmi baj nem lesz azon a napon,nem köt belém senki,1szóval tehermentes napjaim legyenek...De mint tudjuk az élet tele van kihívásokkal,meglepetésekkel(jó,vagy rossz),váratlan fordulatokkal,stb..
Sokszor volt oan,hogy vidáman indultam dolgozni,és a végén sírás lett a vége,mert sikeresen kiborítottak..Mindennapos küzdelmek..Az élet megtanít minket arra,hogy értékeljünk mindent,ami szép,és mindent,amink csak van.Én megtanultam.Sõtt,mást is..
Amikor hallom valakitõl,hogy"elegem van anyámból,mert..."..azt szoktam mondani,hogy örülj amíg van!Szeresd amíg tudod,vigyázz Rá,ameddig csak tudsz.Ha már felnõttünk,.Nekünk kell gondoskodnunk Róluk,.mert már Nekik van Ránk szükségük.Természetesen nekünk is szükségünk van Rájuk,hiszen ANYA csak 1 van!
Én is Anya leszek egyszer.A minap hallottam a hírekben,hogy egy 16 éves lány megölte a csecsemõjét..Amikor ieneket hallok,egy megmagyarázhatatlan érzés megy bennem végig..Fájdalom,harag,düh..
HIsz az a szegény csecsemõ arról sem tehet hogy megfogant..Számtalan eszköz van a védekezésre..Nemtudom megérteni,hogy miért megy ez..Annyira dühít..Sok nõ hálát adna az Istennek,ha gyermekük lehetne,de akinek meg lehet megöli..
Számomra az ien nem ember!És nem is állat!Egy valami..Nem megnevezhetõ valami..
Ha nekem lesz babám,SOHA nem fogom bántani!Inkább tõbõl levábom a kezem,de nem!
Az életet Isten adta,és csak Neki van joga elvenni!Más ember életét(fõleg a saját gyermekünkét)kioltani halálos bûn!
  judyit, 9:31 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. mjus 12., htf Nekem tetszik!
0  
L.Junior:Fehér Holló:

Azt mondják aki a függetlenséghez ragaszkodik, az soha nem lesz boldog.
(ha)Bár sokszor függetlenül vagyunk boldogok.
De egy kapcsolat, ami nem megy, azt nem lehet eröltetni.
Akkor engedd el, hogy kibontsa a szárnyait, engedd el hogy szárnyaljon tovább!

Refrén:
Ha a hollók sírnak az égen emlékezz majd rám!
Te ne kérdezd miért kell mennem, mert a szívem fáj!
(Neked írom a dalt)Lehet olyan vagyok, mint az apám
De neki nemvoltam elég jó.
Ezért én se lehettem más csak egy önzõ szívû Fehér holló!

Mondd meg hogy mit csinálsz, miért vádolsz engem kicsi lány?
Mikor az élet neked így betalált, addig a sorsom az engem kicsinált!
Mert szeretni csak egyet lehet!
Bébi csábítok vagy 100-at. És abból megszeretek párat!
Nehogy már ezért szidják az anyámat, amikor mindenki ugyan így csinálja!

Oo

Ha a hollók sírnak az égen emlékezz majd rám!
Te ne kérdezd miért kell mennem, mert a szívem fáj!
(Neked írom a dalt)Lehet olyan vagyok, mint az apám
De neki nemvoltam elég jó.
Ezért én se lehettem más csak egy önzõ szívû Fehér holló!

Szabadnak születtem, mint a holló, ne menõzzetek más nekem pont jó.
Nemondd hogy nincs szivem ez hihetetlen, mert
Mindig is te vagy az elsõ számú lány a szívemben!
Oké oké, megyek tovább, Hajt a vérem bébi hát indulás
Amig a zene nekem az indittatás, addig repülj velem vagy búcsúzz el babám! bye bye

Ha a hollók sírnak az égen emlékezz majd rám!
Te ne kérdezd miért kell mennem, mert a szívem fáj!
(Neked írom a dalt)Lehet olyan vagyok, mint az apám
De neki nemvoltam elég jó.
Ezért én se lehettem más csak egy önzõ szívû Fehér holló!

A testemet leláncolhatjátok, az agyamat elkábíthatjátok
A hátamat megkorbácsolhatjátok, de a lelkem akkor is szabadon száll tovább!
Mert annak nincs határ, a szívnek nem mondhatod, hogy megállj!
Ha vétkeztem ellened én vállalom, csak te ne sírj a vállamon! Oo

Ha a hollók sírnak az égen emlékezz majd rám!
Te ne kérdezd miért kell mennem, mert a szívem fáj!
(Neked írom a dalt)Lehet olyan vagyok, mint az apám
De neki nemvoltam elég jó.
Ezért én se lehettem más csak egy önzõ szívû Fehér holló!

(Fehér holló, fehér holló)

Ha a hollók sírnak az égen emlékezz majd rám!
Te ne kérdezd miért kell mennem, mert a szívem fáj!
(Neked írom a dalt)Lehet olyan vagyok, mint az apám
De neki nemvoltam elég jó.
Ezért én se lehettem más csak egy önzõ szívû Fehér holló!
  judyit, 15:55 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. mjus 11., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Azt hittem

Azt hittem mindent kibírok,
A cérna mégis elszakadt
Eljött a Nõnap,
S erõm végleg elapadt.
Egy voltam a vággyal,
Kínzó szenvedéllyel,
Szenvedtem nappal és
Szenvedtem éjjel.
Boldogan élveztem hevét,
Nem sajnáltam az árat,
Amit cserébe kért.
Látom már minden
Értéken megy,
Annyit ad, amennyibe kerül,
Nagy boldogság után az ember
Iszonyú mélybe merül.
Egyik másikát ezért kioltja,
Így lesz kisebb az ember létszomja

Nincs maradásom

Se életem,
sem halálom,
Míg fel nem derül a fény,
Valójában ki is vagyok én?

Már látom

Már látom,
Nem lesz halálom.
Testembõl elmegyek,
De itt leszek veletek.

Már látom

Már látom,
Nem lesz halálom.
Testembõl elmegyek,
De itt leszek veletek.

A vég

Az óra elakad,
A szövet elszakad,
Lábad bárhogy szalad,
A vég utolér.
Ne menekülj, ne félj,
Öleld át, s megkímél!


:




  judyit, 10:40 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. mjus 10., szombat Nekem tetszik!
0  
kireg?
  judyit, 21:23 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. mjus 4., vasrnap Nekem tetszik!
0  


bárcsak újra itt lennél:(((..(U)...hiányzol:(...(U)mama kérlek mondj még egy mesét...
  judyit, 23:15 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
Kedves naplóm...

Most,hogy közeleg az este,egyre szomorúbb vagyok..Déltuán voltam virágot venni Anyunak..Rossz ez a 7vége...A tegnapi nap,és a mai..rossz ez a 4 nap..örülök,hogy holnap dolgozok..beletemetkezek teljesen a munkába.Legalábbb nem lesz se erõm,se idõm másra figyelni.Rossz itthon.Rossz mindenhol.Nemtudom mit akarok.Ma reggel,ahogy jöttem fel chatre,a tesóm máris írt privimbe:

"Szeretlek Hugim, és tudom, h ez egy sírós nap, de tudd, h büszkén néz rád, mert Nagyon Nagyon Szereted:)/AJLAVJU"

Köszönöm szépen:)Én is nagyon nagyon szeretlek!És köszönöm,hogy vagy Nekem!
Nos..Rájöttem(lassan 1 év alatt..),hogy amikor születésnap,névnap,Anyáknapja,évforduló,vagy bármien ünnep van.oankor teljesen magam alatt vagyok..ma valahogy más volt..mintha Anyu azt akarta volna,hogy ne legyek szomorú..és persze tudom tudom.hogy EGGYÁLTALÁN NEM akarja,hogy szomorú legyek,vagy sírjak..Csak nehéz megállni.Van,mikor saját magamon meglepõdök,h miért van ien jó kedvem?!
Nagyon hiányzik..És fáj,h már nincs nekem..szükségem van Rá.
Sok esetben úgy érzem,h nem értenek meg..amikor valaki aztmondja,h "tudom min mész át,tudom hogy hiányzik.."NEM!Õk NEM tudják!Ha NE ADJ ISTEN Õk is elvesztettek vna valakit,akkor IGEN!De nem!Õk semmit nem tudnak!És akiket említek,azok az osztálytársaim!Velem eggyütt 2 lánynak halt meg az anyja..
Õk tudják!De a többi nem..És legszivesebben kinyilvánitanám a véleményem,de sokszor még ahoz sincs erõm,hogy egy"köszönöm"öt mondjak..
És amit sokan tartanak fenn,és én is:SAJNÁLATBÓL NEM KÉREK!


  judyit, 19:36 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
Kedves naplóm...

Ma Anyák napja van..Az az ünnep,mikor köszöntjük az Édesanyákat.Amikor megköszönjük fáradalmaikat,az összes belénk fektetett erejüket,az izzadságcseppeket a homlokukon,a könnyeket,amiket értünk ejtettek,azt,hogy felneveltek,és minden eggyes percet,amíg velünk voltak,fogták a kezünket,támogattak a bajban,és mindig mellettünk álltak!
Én ezt már nem mondhatom el..De remélem tudja mindezt az enyém,aki fentrõl figyel.

Viszont..
Tény,hogy Krinya nem az igazi Anyukám!Én mégis Anyunak hívom.És köszönöm,hogy az "Anyukám"lettél.Nagyon szeretlek:))
"Piros rózsa, fehér rózsa

Piros rózsa, fehér rózsa
egy csokorba összefogva,
karjaimban alig fér el,
alig gyõzöm öleléssel.

Vedd el tõlem, édesanyám,
harmat csillag bársony szirmán.
Nap csókolta, szél ringatta,
kicsi lányod szívbõl adja."




  judyit, 8:29 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. mjus 3., szombat Nekem tetszik!
0  
Április 30adikán elballagtam:)...



ha lesz még kép beteszem..:)
  judyit, 11:25 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. mjus 1., cstrtk Nekem tetszik!
0  
"Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd."

"Akit feledni akarunk, arra gondolunk."

"A szerelem olyan, mint egy kád forró víz – nyakig elmerülsz benne, aztán szép lassan kihûl."

"A nõ barátait elfelejti, szerelmeit soha. A férfi szerelmeit elfelejti, barátait soha."

hm...mien igazak:)
  judyit, 9:15 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. prilis 24., cstrtk Nekem tetszik!
0  
"Hiányozott a naplód a héten Ríkatósom, most visszaolvastam:) :S És soem adhatod fel...nem engedheted meg ezt a luxust magadnak, túlságosan sokan szeretünk, és féltünk, hogy csak úgy minden következmény nélkül rosszkedved, depressziód, bánatod és egyéb negatív élményed legyen! Nem is beszélve arról, hogy több kitartás és szeretet van Benned, mint a legtöbb emberben... Úgyhogy észre se vedd azokat, akik ezt szeretnék megtépázni, külömb vagy tõlük, sõt még csak nem is hasonlítanálak velük össze :)) /CSOK
/AJLAVJU"

ezt olvasva egyre több erõt kapok...
hiányzott már valami,ami erõt ad..legalábbis a kezdéshez...
köszönöm!/AJLAVJU!!!!
  judyit, 23:07 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2008. prilis 22., kedd Nekem tetszik!
0  



"minket összeköt a múlt..Valamit úgy mondanék súgnék hallkan nem vagy idegen...bízom Benned..!!"
  judyit, 22:12 Itt megrhatod a vlemnyed judyit



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.