CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



judyit naplja

  2007. december 20., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Mért irigyek az emberek egymás sikerére?mértnem lehet inkább Vele eggyütt örülni?Érdekes...hogy miért is?
Szóval ma osztálytársam rám írt,hogy mi történt,de had kezdjem a legelején:)
Nos ma a 3dik szünetben ofõm üzent,hogy azonnal menjek le az igazgatónõ elé,mert beszélni akar Velem...Lementem,remegve,és befelé folyt könnyekkel a szememben,nem beszélve arról,hogy milyen ideges voltam...Nos,én következtem.Beléptem a szobába,és alá kellett írnom valamit.Egy papírt,amin 15E.forint állt.Az a pénz ÖSZTÖNDÍJ!!Aztán miután a kezembe nyomták a pénzt,annyira megkönnyebbültem,h elsirtam magam örömömben:)
Osztályfõnököt megkerestem,és már mosolygott:)Átölteltem,megpusziltam,és megköszöntem:)De a lelkemre kötötte,hogy SENKINEK nem mondhatom el!
Nos,én ezt be is tartom,akár tetszik nekik,akár nem:)
Elindultam,és 5 tanár jött velem szemben,és mosolyogtak:)gondolom mindenki tudta,csak én nem:(:Dszép kis összeesküvés,mondhatom:DD
De oszt.társam megsértõdött,és mondta,h ofõ mindent elmond holnap:)háááát....;)
De nembaj:)Nem számít:)Csak az,hogy büszke vagyok magamra:)
Az egész iskolából 20 ember kapott ösztöndíjjat!
Nos,azthiszem nem vagyok nagyképû.ha aztmondom,h büszke vagyok magamra!
  judyit, 20:45 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
Kedves naplóm...

Ma megvettem az ajándékokat:)Tesómnak,Apumnak:)
kaptam ma ösztöndíjjat:)15 ezer forintot,és abból vásároltam:)Nem érdekelt az össszeg,csak az,h ízléses,szép és hasznát lehessen venni:)
  judyit, 17:42 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. december 18., kedd Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

most kaptam a telefont,hogy egy barátom 2 hónapja meghalt autóbalesetben:((
nagyon imádtam:((((((
fél év alatt 2 szerettemet is elvesztettem...
mért?::((((((
már annyira elegem van:((

  judyit, 17:40 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. december 17., htf Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Ma is 5ösre vizsgáztam:)hála Istennek:)és persze még vkinek;)köszönöm:)
  judyit, 21:09 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
Kedves naplóm...

Ma van fél éve,h Anyu nincs köztünk...
Nagyon szeretem,és hiányzik.
Ez a 6 hónap igencsak gyorsan eltelt.Ezidõ alatt végigfutott bennem az egész,és akár hiszitek akár nem,még mindig várom,hogy hazajöjjön,bár az agyam mindig figyelmezteti a szivemet(vagy fordítva),hogy soha többé nem jön.Az az érzés,hogy hibás vagyok a halálában,egyre csak erõsödik.De 1 biztos.Mindig mellettem van,és segít!Érzem,és tudom!
Mivel Anyu is ikrek volt,és én is az vagyok,talán fogalmazhatok úgy,hogy elvesztettem az eggyik felem...Vérzik a szivem...Az angyalok vigyázzannak Rád ANYU!!!NAGYON SZERETLEK!!!!!!!!!!!!!!!




  judyit, 6:50 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. december 14., pntek Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

ma volt a szalagavatóm:)Gyönyörû volt,de sajnos mi csak a szalagot kaptuk meg.drága osztályom nem akart se táncolni,se semmit:)hát most megkapták.Ott mindenki mondta,h mértnem döntöttek akkor úgy ahogy...Nekem személy szerint"vérzett"a szivem,mert még 1 ilyen nem lesz.Sajnálom,h ki kellett hagyni ezt a csodaszép alkalmat...dehát ezt akarták.
  judyit, 20:29 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. december 13., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

A barátság!
A testvéri kapcsolat nem választás kérdése, a testvér van. Senki nem kérdezte meg tõlünk, hogy akarunk-e egy öcsikét, vagy nõvérkét.

Ezzel szemben a barátot választja az ember. A barátság csak úgy jöhet létre két ember között, hogyha mindkét fél akarja azt. Éppen ezért, sok esetben erõsebb kötelék tud lenni, mint a rokoni szál. A barát - mivel önként van a kapcsolatban - alkalmasint hûségesebb, ragaszkodóbb lehet, mint akár egy testvér.

Tekintettel arra, hogy a barátság az önkéntesség alapján mûködik, többnyire nem kérik egymás segítségét, hanem önként ajánlják fel azt. Az igazi barát látja a másik szükségét, látja, ha valami nincs rendben, és azon van, hogy mielõbb segíthessen a barátjának. Az igaz barát, kezdeményezõ és nem várja meg, amíg kérnek tõle, magától cselekszik. Ezt láthatjuk egy másik mondásban is: "Az igaz barát a bajban ismerszik meg."

Az igazi barátra ez jellemzõ: mindig szeret, és ha baj van, elsõnek érkezik, hogy segítsen. Nagyon kevés az a barátság, amire ráfoghatnánk, hogy igaz barátság. Sajnos ez a fogalom is - akár csak a szeretet - az idõk folyamán megkopott, veszített az értékébõl, degradálódott. Manapság, nagyon könnyen dobálóznak ezzel a megtisztelõ jelzõvel. Fõleg a fiatalok körében gyakori, hogy egy-két napos ismeretség után barátoknak nevezik egymást. Persze mit várhatunk tõlük, ha azt látják a filmeken, és a környezetükben is, hogy egy-két órás ismeretség után, párok képesek egymással akár ágyba is bújni. Ehhez képest nem nagy ügy, ha valaki az elsõ találkozás után a barátjának nevezi a másikat.

A barátság egy olyan kapcsolat, melyben megmutatkozik az ember semmilyen más teremtménnyel össze nem hasonlítható egyedisége - a személyessége, és különleges helye a teremtésben. Olyan mély kapcsolat, amire csak az ember képes, ezért ilyen kapcsolata az emberen kívül, más élõlénynek nincs, és nem is lehet.

Nagyon kevés olyan kapcsolati forma létezik, amirõl annyit írtak volna, mint a barátságról. Talán a szerelem az, ami vetekszik - mint örök írói téma - a barátsággal. Homérosztól, Shakespeare-ig sokan és sokféle módon írtak eme embert-gazdagító kapcsoltról.

Talán az egyik legfantasztikusabb barátság - amit publikáltak - Dávid és Jonathán között volt. Arról a Dávidról van szó, aki legyõzte Góliátot, és Izrael királyaként halt meg. Sokan vélekednek akképpen, hogy Hamlet és Horatio barátsága lehetne mintája ennek a kapcsolati formának. Ha megengedi, én mégis Dávid és Jonathán barátságára szavaznék. Ez egy igazi barátság volt. Az õ szoros kapcsolatuk, az egymás iránti tiszta õszinte szeretetük, példája annak, hogy milyennek kéne lenni egy igaz barátságnak. A barátságukat bemutató írásból tudhatjuk, hogy Jonathán és Dávid úgy szerették egymást, hogy összeforrt a lelkük.

Nem minden az, aminek látszik

A feltételnélküli szeretet képes arra, hogy két személyt igaz baráttá, egy lélekké fonjon össze. A mély, õszinte barátság alapja, a feltételnélküli szeretet. Az emberi kapcsolatok legnagyobb ellensége, ha a szeretetünket valamilyen feltételhez kötjük. "Szeretlek, ha te is szeretsz engem, szeretlek, ha..." Az igaz barát szerepe, hogy mindig teljes elfogadást mutasson a másik iránt. A másik érdekeit helyezze elõtérbe. Az nem barátság, ami saját érdekeire mutat; az csupán szentimentális érzelmi kötõdés. Sajnos gyakran elõfordul, hogy két ember egy érzelmi kötödésben él, és meg vannak gyõzõdve arról, hogy az egy jó barátság. Pedig minden olyan kapcsolat, ami nélkülözi a másik felé való szolgálatot, csak az önzõ érzelmek kielégítését szolgálja. Az igazi barát, minden helyzetben a másik érdekeit tekinti elsõdlegesnek. Ez a fajta barátság nagyon ritka, és éppen ezért nagy-nagy kincs, amit meg kell becsülni.

Jonatán és Dávid barátságának nagy erõpróbája volt az, hogy Saul, az akkori király - aki Jonathán apja volt - üldözte, és meg akarta ölni Dávidot. A barátságuk kiállta ezt a próbát is. Jonathán bátorította és bíztatta barátját. Nem azt mondta neki: "Ó Te szegény kis Dávidka, az a csúnya apu kikerget a világból, pedig olyan jókat homokoztunk együtt." Jonatán azt tette, amit egy igaz barát tesz: a bizalmát és hitét erõsítette Dávidnak. Mitõl válik testvérré a barát, nyomorúság idején? Attól hogy sajnálkozik a barátján és önmagán? Ha a barátjában azt erõsíti, hogy mennyire szerencsétlen egy alak, hogy ebbe a helyzetbe került? Vagy attól, hogy vigasztalást és bátorítást ad neki, és ha azt erõsíti a barátjában, hogy nincs az a nehéz helyzet, amiben ne számíthatna rá, és ne lenne ott vele? Igen, attól válik testvérré a barát, ha azt tudja adni, amire a másiknak az adott helyzetben a legnagyobb szüksége van.

A szívben dõl el

Lehetnek olyan helyzetek a barátok életében, hogy átmenetileg el kell, hogy váljanak egymástól, de ez egy igaz barátságot nem ingathat meg. Sokan úgy gondolják, hogy attól barátság a barátság, hogy folyton egymás szoknyáján vagy gatyáján ülnek. A barátságot nem korlátozza idõ vagy tér. A barátság a szívben dõl el, a szív szándékán múlik és nem azon, hogy minden nap együtt töltik az idejüket. Lehet, hogy évente egyszer tudnak csak találkozni, lehet, hogy több ezer kilométer választja el õket, de a szívükben megvan az a hely egymásnak, amit más nem tölthet be.

A barátság a legegyedibb kapcsolat, ami két személy között létezhet. Minden más kapcsolattal ellentétben, a barátságnak nincs alá, vagy fölérendeltje. Ez egy olyan kapcsolat, ahol a résztvevõk egyenlõ szinten vannak. Ha megnézünk más kapcsolatot, teszem azt, a fõnök-beosztott, vagy férj-feleség, vagy szülõ-gyermek kapcsolatát, láthatjuk, hogy ezeknek a kapcsolatoknak státusilag van egy fölé, és egy alárendeltje, hogy egészen pontos legyek: van vezetõje és vezetettje. A barátságban ezzel szemben, a felek abszolút egyenrangúak.

Az igazi barátság létre jöttéhez tehát, feltételnélküli szeretet, a másik felé való szolgálat, építés és bátorítás szükségeltetik. Egy olyan hozzáállás, mely a másik érdekeit helyezi elõtérbe, ami azt kommunikálja a másik felé, hogy mindig számíthat rá.

Ennek a hozzáállásnak a kialakításához elengedhetetlen, hogy egészséges módon gondolkodjunk a másikról, és a minket körbevevõ valóságról. A helytelen életelvek használata, megfoszthat minket attól, hogy az életünket gazdagító kapcsolataink lehessenek. Ezért létkérdés mindnyájunk számára, hogy megtanuljunk helyesen, a valósággal összhangban gondolkodni.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Volt 1szer 2 barátnõ,2 osztálytárs.Az eggyik még új volt,és félt.A másik már nem volt új a csapatban,és barátokat keresett.Aztán egyik nap kialakult egy barátság.Az elején sok beszélgetés,ismerkedés:)Egy idõ múlva nagyon jó barátnõk lettek,szinte mondhatni,h a legjobb barátnõk.De nyáron az egyik lány hibát követett el,és majdnem elveszítette a barátnõjét.
Egy másik lány bajban volt,és segítséget kért.Kapott is,de aztán már kihasználás lett a dologból,nem is kicsi.az új lány vak volt,és nem vette észre,h teljesen megváltoztatta õt,elhidegülve az új barátnõjétõl.Sokan mondták,h megváltozott a lány,mert nem törõdött a barátaival.Figyelmeztették már az elején,hogy vigyázzon,mert rossz útra térhet,de nem hallgatott senkire.
És ez majdnem a barátságába került...De szerencsére még idõben kiszállt és észheztért.rájött,hogy nem az a barát,aki csak akkor jó hozzá,ha õ bajban van,hanem az az IGAZI barát,aki mindent megtesz a másikért,és még az utolsóját is odaadja.
Az eset megtörtént!Velem,Vikivel,és Anikóval.Viki és én vagyunk a 2 lány...A tübbit már tudjátok!

  judyit, 16:34 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. december 12., szerda Nekem tetszik!
0  
Holnap ivászat lesz:)"keresnétek de nem találtok..."hm...
  judyit, 0:16 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. december 11., kedd Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Gyújtottam egy gyertyát Anyum lelki üdvéért...
nagyon hiányzik.Egyre nehezebb elviselni a hiányát.és ez csak rosszabb lesz...másodpercrõl,percrõl,óráról,napról,hétrõl-hétre,hónapról-hónapra,évrõl-évre...
Kezdek rádöbbenni,h hibás vagyok abban,h meghalt...nem részletezem,de egyre jobban érzem,h hibás vagyok...


  judyit, 20:19 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
car kedvem van megint...
ma rosszul lettem a szivemmel...alig kaptam levegõt,azthittem megfulladok...
Nálam van a befújo spray-m,de az csak az astmára van...mind1
Tegnap azthittem kugrok a bõrömbõl annyira boldog voltam...de ma...
  judyit, 19:20 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. december 10., htf Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Ma nagyon boldog vagyok:)))
Ugyanis névnapom van ám:Pköszönöm mindenkinek a felköszöntõ üziket:))
Ja,és ma vizsgám volt:PElméleti 5-ös,gyakorlati 4es:)Háát köszönöm:))
annyira boldog vagyok:)))

  judyit, 15:46 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. december 7., pntek Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...
Hétfõn vizsgázok...Tudom az anyagot,tehát azzal nem lesz gond...(+ a névnapom,csak említésképp,nem mintha bárkinek is fontos lenne/lennék...)17edikén rettenetrossz napom lesz...Akkor lesz fél éve,h Anyu...És a drága BKV 7 órás sztrájkot tart,tehát bemenni biztos,h nemfogok tudni:)faxa...
Ez azt jelenti,h vagy átteszik jövõhétre a vizsgát,vagy 1 nap alatt 4 vizsgám lesz...Megint kezdõdik...megint alig eszek,szinte semmit...Aludni meg pláne.A legtöbb,amenyit eddig aludtam,3 óra volt.Azt is csak forgolódva...Kezdek megint magam alá kerülni mindenhogy....Annyira fáj a fejem már hetek óta...Úgy érzem,kezdek mindet és mindenkit elveszíteni magam körül.Nemtudom mért,de ezt érzem....Megint kezd körülöttem minden összedõlni,mint egy kártyavár.Amit eddig felépítettem magamnak,vagy magam köré...most minden összedõl,és mindenki elhagy....


  judyit, 20:48 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. december 5., szerda Nekem tetszik!
0  
Boldog névnapot Anyukám:))))!!!!!Nagyon szeretlek!!!!:))



  judyit, 7:25 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. december 4., kedd Nekem tetszik!
0  
Elsõ versemet kizárólag a BARÁTAIMNAK ajánlom!!

Barát aki szeret téged
Akkor is ha baj van veled
Roszban jóban melletted áll
Állandóan csak téged vár
Te is légy hát hû barát
Nemes lelkû cimborája
Õnzetlenül szeretõ
Derék jó kis barátnõ!(Milyen szó jött ki?:P)
-----------------------------------------------------------------------
A következõt a szerelmeseknek:

Nézz a szemembe és a szivembe látsz
Ölelj hogy el ne múljon a varázs.
Fogd meg 2 kezem s ne engedd el soha,mert
Te vagy at életemben az 1etlen csoda!
-------------------------------------------------------------
Ezt viszont biztos sokan ismeritek:):

Valakit megszeretni eg perc is elég,
De Téged elfeledni egy élet is kevés!


  judyit, 21:12 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 30., pntek Nekem tetszik!
0  
Ez van...


  judyit, 21:16 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 27., kedd Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Ma is kaptam egy 4est:)most ápolástan elméletre:)dolgozat:)piros jegy:)2nek számít:)Nos,csak annyi,h a segítség megintcsak nem-e világi lény..;)
köszönöm;)(L)SZERETLEK!!
  judyit, 15:27 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 26., htf Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Rég írtam naplót:)
Nincs semmi különös:)Vagyis van...Kaptam egy 4est:P:DDDD:)))
Ez azért jó különösen,mert mivel utolsó éves vagyok,és a jegyek erõsen befolyásolják az eredményt:)
Plusz a vizsgák...
Ma vérzett a fejem...Tudom,velem mindig történik valami...:)EZ van:)Ilyen az életem...Akinek nem tetszik,hanyagoljon;)kösy:)))))
Egyre erõsebben fáj a fejem...asszem ideje egy alapos CT vizsgálatnak alávetnem magam.Érzem,h kezdek rosszabbull enni...Épp,h el-elmúlt az allergiám,a fulladásom,a fejgörcsöm...erre tessék,megint...
Ja,és a változatosság kedvéért az orrvérzés is újra elõjött:)
Persze,h ne legyen unalmas az életem:)pedig nem az:)
De remélem a vizsgáim sikerülni fognak.Ma is támogatott valaki....
A válasz,és a segítség nem-e világi "lény";)

  judyit, 16:50 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 21., szerda Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Nagyon úgy néz ki,hogy végre megint fogok tudni úszni menni:))
5 év kihagyás után megint..:))
de jólesz:)Fõleg,mikor megint tudok versenyekre menni:))
Kell egy kis idõ,mire visszaáll a szervezetem,mert 5 év nem kis idõ:)
Ha nem is megyek versenyekre,akkoris örülök,ha tudok legalább úszni,mert magamat edzzem:)
Remélem összejön:)hiányzik már nagyon..:)
8évig úsztam,és sajnos abbakellett hagynom,mert soxor lettem beteg.és a tanulás rovására ment.De most biztos nem,mert nem odamegyek,ahol voltam.Bár az azért volt nagyon jó,mert 5 percre volt tõlem.a sulim mellett közvetlenül...
mind1:)a lényeg,h összejöjjön az úszás:)a többi eldõl:)
  judyit, 14:04 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 19., htf Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Ma voltam dokinál...Nem mondot semmi bíztatót.Mandula,és hörgõgyulladásom van.Kiírt szerdáig,de nem maradhatok itthon,mert 10edikén vizsgázok,és januárban egymás után 3vizsgám is lesz.Volt hõemelkedésem is,37,7.Ospent írt fel,de annyi van itthon...Ambroxol köptetõ,ami hatni szokott,de abból(a válozatosság kedvéért nincs,vagy alig van).
Mondta,h ha rosszabbul lennék,csütörtök reggel,vagy péntek este menjek vissza.Inkább csüt.reggel,minek várjak,ha rosszul vagyok?alig tudok nyelni,a beszéd meg egyenesen fáj.
Már 3dik napja fulladok,de ahogy illik,úgy igazán.Találtam egy doboz Ventolint,ami hörgõtágító,azzal napi 3X kell befújni.Vagy ahányszor fulladok.
Nemtudom mit csináljak...Szerdán amúgysem megyek be,mert sztrájkolnak a tanárok.
Remélem jobban leszek,mert komoly szövõdmény lehet a vége...
  judyit, 19:27 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 18., vasrnap Nekem tetszik!
0  


Kincsemmel:))))naon szeretlek tesóm:)))))(L)/AJLAVJU
  judyit, 21:06 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 17., szombat Nekem tetszik!
0  



Öcsém és én:)
  judyit, 17:38 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 16., pntek Nekem tetszik!
0  










Új képek rólam:)iwiwen,myvipen megtekinthetõk,de myvipet azért ajánlom jobban,mert az eredeti méreben lehet megnézni:)
Ma egész tühezõ napom volt,bár a 4órától kezdve fájt a fejem...Megint...
Nemsokára vizsga...Remélem sikerülnek:)Én igyexem:)
Lesz öcsémmel közös képünk is holnap:)



  judyit, 16:37 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 15., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Breathe easy

say its over now, going for a while
you`ve got it in your head, I aint sleeping in my bed
curse me inside when I made you cry
Come back into my life make it up to you tonight

(hook)
tell me why
did I walk away to find him
holding what should be mine
cant breathe easy
I cant eat, sleep, if you aint next to me girl
baby I`m so sorry
cant breathe easy

the way you hugged me, said you love me
or call me honey` it gives me butterflies in my tummy
and when you touched me I have to said you never bore me
forever known it, if you need me you know what to call me
when your horny shorty
a problem came and I`m to blame
ever since you walked away that`s were things change
you was tripping coz I`m always chilling with my crew
you said: "I don`t have a clue what`s going on between me and you"

its like a game snakes and ladders baby
driving me crazy and I just don`t to be your lady
and even maybe in the past that you`ve acted too shady
now you can see that I`m moving without you coz its just aint right
and I need someone who was true from the start
I know you feel its not fully grow man, it was to act like a kid
I feel a lake with the tears I cry over you and now you know I`m
gonna say good bye my love is thought

(hook)
I see you looking at me and I wondering why
coz when we were together you had to wondering eye
looking in all the wrong places, when you had it at home, now you`re
drowning in your sorrows coz I left you alone
I tried to break it to you light
ever so polity, you tried to collect the scripts
and you didn`t want to hear it and you didn`t want to listen all you
wanted to do is talk
well the talk is no good to me, because you never walked the walk

wait how can you say this after had been through
you`re my flower, my boo, to you I stay true
ok I`m not perfect in an all perfect world
At lease I found someone I can call my girl
I know I was a fool and I don’t want to do and I know buying your
jewels won`t make it cool
can we kick back, relax up in the flat we have a chat
and start out like that

(hook)
I wish that I can come and mend your broken heart
and take you back to good time right to the start
but right now it feels like we are worlds apart
I need your hands help guide me through the dark
if you think about it`s practically the same
I forgot my head a little and cause your pain
to be honest I don`t care what your friends gotta to say
coz they never really like me in the first place
maybe coz the man he treat you bad
or maybe what we have they never had
I think they`re jealous of that very fact
and baby please forgive me, I want you back
I miss those little things like way you talk
and that little special things like the way you walk
I don`t give a damn if this sounds cheesy
its simple without ya I can`t breathe easy.

(hook x3)
say its over now, going for a while
you`ve got it in your head, I aint sleeping in my bed
curse me inside when I made you cry
come back into my life make it up to you tonight.

......NO KOMMENT!!!!!!
  judyit, 19:37 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
Sorra veszítem el a barátaimat...
megint csalódtam vkiben...nem itteni.de nagyon rég ismerem.és soha nem hittem,h pont Benne...dehát...
úgy látszik,valamit én rontok el,h állandóan elveszítek valakit..
csak tudnám mit...

  judyit, 18:38 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 14., szerda Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

A november hónap "gyász"hónap...
Sorolom:november7:elpusztult a kezeim között a 14 éves labrador kutyám
november 14:Anyuék 26odik házassági évfordulója
November 17:Anyu halála
November21:a kutyusom születése(ez kivétel)

Szóval a mai nap...Ma lenne Anyuék 26odik házassági évfordulójuk...A tavalyi gyönyörû volt.Annyit nevettek,annyira szépek voltak eggyütt...
Láttam ma apu szemein,h a sírás kerülgeti...
De visszafogta magát.Kaptunk ma egy levelet,hogy Anyunak viszgálatra kell(kellett volna)mennie.
Nagyon nem jó így...Nagyon nem...Nemtalálom a helyem,néha összezavarodok,és egyedül érzem magam...Nemtudom mi lesz...
Ja,és új képeim vannak myvipen,és iwiwen,de ajánlom a myvipet,mert teljes méretben látható...

Ezt küldöm ANYUNAK,és a KISKUTYÁMNAK!!!!!

  judyit, 19:55 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 12., htf Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Ma suliban voltam.A hétõl kezdve sulis leszek 9 héten át.Ma majdnem sírtam...Ugyanis az elsõ 4 órámon a halálról beszéltünk...A halottakról,a halottellátásról.Hospice a tantárgy neve.Ez a szó önmagában azt jelenti,h haldoklókkal,haldokló emberekkel foglalkozó(k).
Megyünk majd hospice otthonba...Viki(oszt.társam,és bnõm)nem engedi,h menjek:DDDD
Mondta,h ha el merek menni,naon elver:DDDDD:)))
Naon félt...Persze,nem ok nélkül.
Én is azt mondtam,h nem megyek oda...Nem akarom!!
Már most sírnék,mikor csak beszélünk róla...Mi lesz(lenne)akkor,amikor ott vagyok(lennék),és látom(látnám)ahogy elhuny valaki?
Apu mindig attól félt,a Anyu itthon hal meg...Nem így történt...
Én is nagyon féltem...
Szóval nem akarok hospice lenni...Soha!
  judyit, 17:14 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 11., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Gyönyörûen esik kint a hó...Csodaszép...Csak Anyu jut eszembe,és hiányzik...
Arragondolok,hátha fentrõl néz minket mosolyogva:))...Nagyon hiányzik...Nehéz lesz az elsõ Karácsonyunk nélküle...:((((((((((((
Nagyon hiányzik,és szeretem!!!!!!!!!!!

  judyit, 14:04 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 10., szombat Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Ma voltam a nénimnél:)Egyemmeg a szivét,annyira aranyos volt:))
Kicseréltem neki a takaró-párnahuzatot,és a harántlepedõt:)
A nõvérek csak néztek:)de nem szólhatnak vele,mert mostmárcsak vendégként vagyok ott.jövõhéten amúgyis sulis vagyok:)De nembaj,ígyis be fogok hozzá menni:)
Aranyos:)Jól van már:P:)Nevettünk egy kicsit,beszélgettünk:)

  judyit, 11:14 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 9., pntek Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Nem volt ma vmi jó napom...A nénimet bevitték 10kor a mûtõbe,velem elfelejtették kzölni.Elég rosszul esett...Nagyon aggódtam miatta,mert sokáig volt a mûtõben.
Fél1 kor kihozták.Addig én ágyaztam egy csomó helyen.Bementem hozzá,és hallottam,h kezd magához térni.Odamentem,és megsimogattam a kezét,és az arcocskáját,és hallkan mondtam neki:"itt vagyok"
Beszélgettem egy másik nénivel...Nagyon érdekes,mert nyíltan lehet vele beszélni bizonyos témákról,ami sok embernél,sõt,sajnos sok "legjobb barátnõk"között is tabu...Nagyon meglepõdtem.
Nos,visszamentem a nénimhez.Láttam rajta,h kezd ébredezni,de az altató hatása miatt kezd "félrebeszélni"Ez csakis az altató és a fájdalom erõsödése miatt van.Minnél jobban kezd észheztérni,annál jobban megy ki az altató,és a fájdalomcsillapító hatása.Ezáltal az agy nem képes fogadni a hirtelen "ingereket"vagy "reflexeket",és szép lassan érzékeli a fájdalmat.(ha jól emléxem.ha nem,akkor bocsi:) )Ja,és az altató miatt kábult a beteg,és igencsak lassúak a reflexek,vagy nincs.Épp ezért mûtét után minimum 2 óráig sem enni,sem inni nem lehet.A nyelési reflexek nincsenek,és könnyen a légcsövébe mehet minden,és megfulladhat.
Nagyon nehéz szívvel hagytam ott,de mivel bentvolt a fia,és a barátnõje,ezért nem illik ottmaradni...Holnap dolgozok,és elsõ dolgom lesz benézni hozzá:)



  judyit, 19:21 Itt megrhatod a vlemnyed judyit
  2007. november 8., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Kedves naplóm...

Ma nagyon jó napom volt:))
Voltam vesemûtéten:)Egy bácsinak kellett kivenni a veséjét,mert tumoros volt.Bár látszot rajta,h keményen iszik...
Érdekes volt:)Felvágták a vesét elõttünk,és mutatták a tumort.Érdekes volt,mert még nem voltam semmilyen mûtéten,és nem láttam még igazi vesét,pláne nem felvágva.
Holnap mûtik a nénimet,100%!Amikor visszajöttem a mûtõbõl láttam,megjött végre:)
Bementem a kórterembe,és nagyon sírt.Odamentem hozzá,megölelgette,megvígasztaltam,mondtam,h sem ma,sem holnap nem sírhat,mert bent leszek vele végig a mûtõben,fogom a kezét,és nem hagyom magára!!Megintcsak azon gondolkoztam,h miért "hasonlít"Anyura...A hangja ahogy írt,a mozdulatai,minden...Hát nemtudom...Az mindenenestre biztos.h Vele leszek,és nem hagyom magára!!!!
  judyit, 17:05 Itt megrhatod a vlemnyed judyit



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.