CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



gis naplja

  2012. oktber 10., szerda Nekem tetszik!
0  
A nagy szavak nem érnek semmit,
Elszállnak, mint az õszi szél
De a szeretet, ha tiszta szívbõl fakad,
Elkíséri az embert, amíg él.
József Attila

  gis, 23:18 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. szeptember 25., kedd Nekem tetszik!
1  
Nagyobbat nem is tévedhettem volna. Azt hittem, elég lesz mosolyognom meg bólogatnom, úgy csinálnom, mintha minden rendben lenne. Volt egy tervem. Meg akartam változni, új életet kezdeni, a múlt nélkül, a fájdalom nélkül, valaki igazival. De ez nem olyan könnyû. A rossz dolgok veled maradnak. Követnek. Nem tudsz megszökni elõlük, bármennyire is szeretnél. Csak azt teheted, hogy felkészülsz a jóra, hogy amikor az megtalál, megragadod, mert szükséged van rá. Szükségem van rá.
  gis, 22:48 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. szeptember 4., kedd Nekem tetszik!
0  
‎"Néha a múlt nem múlik el, nem hajlandó feledésbe süllyedni. Mellettünk marad, mintha azt mondaná: még nem végeztél velem."
  gis, 23:41 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. augusztus 8., szerda Nekem tetszik!
1  


... a szíved majd meghasad, amikor már azt hiszed, hogy sikerült elfelejtened és meg vagy lepõdve magadon, hogy egész könnyen ment és hamar túltetted rajta magad. De ekkor meghallasz egy zenét csak pár másodpercnyit belõle, és a gondosan óvott sebek felszakadnak, azt hiszed, hogy soha többé nem lesz jobb. És ez valamilyen szinten igaz is. A fájdalom teljesen soha nem fog elmúlni, a seb, ha be is gyógyul, a sebhely az ott lesz. És akárhányszor meglátod, vagy akár a nevét hallod, csak azt a nevet, nem kell, hogy róla legyen szó, csak azt a bizonyos nevet... Arról is csak õ fog eszedbe jutni, és a sebek ismét felszakadnak. Akaratlanul is, de belegondolsz, hogy milyen jó lenne vele, milyen jó lenne érezni vagy akár látni is, még ha õ nem is szeret, de neked elég lenne maga a tudat is, hogy vele lehetsz, ekkor nem tudsz ép ésszel gondolkodni, beleõrülsz újra és újra, hogy mással van, az jár mindig a fejedbe, hogy vajon hol ronthattad el, mit nem tettél meg érte, de aztán rájössz, amit õ mindvégig tudott: képes lennél érte bármire, akkor is és most is. Mert szereted. Õ ezt kihasználva megcsillantja elõtted a remény legapróbb sugarát, te ismét boldog vagy, és amikor megkapta, amit akart, újból tovább áll és megint kezdõdik minden elölrõl...
  gis, 10:39 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. augusztus 7., kedd Nekem tetszik!
0  
Az élet megtanított arra, hogy mikor harcoljak valakiért, és mikor álljak félre
Megtanított, hogy mikor a legfontosabb döntéseket hozom, döntsek jól!
Az élet azt is megmutatta, hogy sok embert elvesztek és sok embert el kell majd engednem, akiket szeretek, de erõsnek kell lennem. Idõvel begyógyulnak a sebek, mert aki elment, az nem mindig jön vissza.
Az élet remélni tanított meg. Remélni azt, hogy felismerem majd, mikor kell harcolni, s félreállni. Remélni, hogy jó döntést hozok, mikor döntést kell hoznom. Remélni, hogy akit elvesztek, annak jobb lesz, és én majd erõs tudok maradni, hogy továbblépjek, és csak a jó emlékeket õrizzem meg. És remélni azt, hogy a sebek idõvel tényleg begyógyulnak! Begyógyuljanak, de ne tûnjenek el. Minden egyes sebet szeretek a szívemen, minden én vagyok és a múltam ott kell lenniük...nélkülük üres lennék. .

  gis, 22:08 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 21., szombat Nekem tetszik!
0  
Megbocsáthatom, hogy bántottál.. de érezni fogom a sebeket
Megbocsáthatom, hogy elhagytál.. de összetörtél egy Életet
Megbocsáthatom, hogy nem vigyáztál Rám, mikor mindentõl féltem...
Amikor szükségem lett volna Rád.. nem fogtad meg a két kezem
Megbocsáthatom a könnyeket.. melyek miattad hullottak..
De attól ugyanúgy megmaradnak az akkor kapott fájdalmak
Megbocsátani lehet! De egyet jegyezz meg: Felejteni sohasem!
Úgyhogy vigyázz a szavakkal.. a tettekkel.. örökké élnek bennem...

  gis, 22:52 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 15., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Tévedés azt hinni ,hogy aki szeret mindig megbocsát...vannak dolgok amik legnagyobb szeretet is meg tudják ölni...és lehet hogy a szíve szakad meg,de nem tud bocsátani,hisz a fájdalom mint be ékelõdött szálka szúrja szíven,minden egyes alkalommal...
  gis, 15:24 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 13., pntek Nekem tetszik!
0  
"Sokat hibáztam az életem során. Hagytam, hogy az emberek kihasználjanak, és elfogadtam a megérdemeltnél sokkal rosszabb dolgokat. Ám tanultam a rossz választásaimból, és annak ellenére, hogy van pár dolog, amit sosem kaphatok már vissza, és vannak emberek, akik már soha nem fognak bocsánatot kérni, legközelebb már okosabb leszek, és nem horgonyozok le olyan dolog mellett, ami kevesebb, mint amit megérdemlek.."
  gis, 23:55 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 11., szerda Nekem tetszik!
1  
"És mégis úgy tûnt, túl tudom élni ezt is. Tudatomnál voltam, éreztem a veszteség fájdalmát, amely a mellkasomból sugárzott szét, és pusztító hullámokat küldött a végtagjaimba és a fejembe - de el tudtam viselni. Túléltem. Nem mintha a fájdalom gyöngült volna az idõk folyamán, hanem mintha én erõsödtem volna hozzá, hogy el tudjam viselni."
(Stepheni Meyer - New Moon)

  gis, 21:03 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 20:28 Itt megrhatod a vlemnyed gis
Nevetek és sírok, elbukok és felállok, elveszítek és találok, adok és elfogadok, változok, közben magam maradok, élek, de néha meghalok..
  gis, 16:38 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 10., kedd Nekem tetszik!
0  
A fájdalom hullámai, amelyek idáig csak körbemostak, most feltornyosultak, átcsaptak a fejem fölött, lerántottak a mélybe...
  gis, 18:06 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 11:24 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 8., vasrnap Nekem tetszik!
0  
"Aki szeret: nem fogja elvárni tõled, hogy úgy viselkedj, ahogy õ akarja, hanem mosolyog, amikor látja, hogy egyedi vagy. Aki szeret, nem fogja elvárni, hogy úgy élj, ahogy õ jónak gondolja, hanem örömmel látja, ahogyan élsz. Aki szeret, nem
akarja elvenni a szabadságodat, hanem örül annak, aminek te is örülsz. Aki szeret, nem akar ujjal mutogatni rád, hogy te rontottad el az életét, hanem megköszöni, hogy mellette vagy és tanítod õt. Aki szeret, átölel bármikor, tiszta szívvel, minden ok nélkül, mert szeret! "

  gis, 22:46 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 7., szombat Nekem tetszik!
0  
jóéjszakát...
  gis, 22:38 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 6., pntek Nekem tetszik!
0  
...70 évesen úgy akarok visszaemlékezni az életemre,hogy nem bántam meg semmit.Bolond voltam,amikor kellett,komoly voltam,mikor szükség volt rá,és vidám,mikor mindenki más szomorú.Néha a keménynek titulált emberek is megtörnek,ahogy é is megtörtem jó párszor,de ez nem a gyengeséget jelenti,hanem a legnagyobb emberséget,mikor már minden kötél szakad te még akkor is kitartasz,de mikor egyedül vagy,megtörve lesel ki a könnyeid közül,mikor senki sem lát,de túl teszed magad,mert az élet rövid és amit az élet ad,azt el is veheti,de ha okosan játszol,az élet megajándékoz ;)
  gis, 22:52 Itt megrhatod a vlemnyed gis
Lassan már nem merek boldog lenni, mert akárhányszor boldognak éreztem magam, mindig történt valami rossz ..` ://
  gis, 22:39 Itt megrhatod a vlemnyed gis
Nem kell megõrizned a fájdalmat ahhoz, hogy megõrizhesd az emlékeket..

  gis, 15:40 Itt megrhatod a vlemnyed gis
"Mikor valaki csalódik,azt hiszi a világ omlott össze,pegid csak az addigi élete vesz fordulatot!Ha okosan cselekszel és átgondolod a tetteidet,talán még jobb is lehet mint a csalódás elõtti életed!"
  gis, 15:34 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 5., cstrtk Nekem tetszik!
0  

  gis, 22:32 Itt megrhatod a vlemnyed gis


  gis, 21:24 Itt megrhatod a vlemnyed gis
Az álom valami, amire igazán vágysz, ami igazán fontos neked. Az álom valami, amit elképzeltél, és amirõl nem szabad lemondanod. Mindegy, hogy nem érti senki, mindegy, hogy mit gondolnak róla. Ez a te álmod, és mindent meg kell tenned érte, hogy valóra váltsd! Mindent. Nem szabad, hogy érdekeljen, mit gondolnak róla az emberek, nem szabad, hogy hagyd elrabolni álmaid. Ha a szíved szólít, követned kell szavát.
  gis, 21:21 Itt megrhatod a vlemnyed gis
"A sors próbára tesz jelenleg kicsit,
erõsnek kéne lennem, de a lelkem sír.
Fel kéne dolgoznom, ami körülöttem zajlik,
de egyszerûen nem tudom, idõ kell neki.
Lehet jó lenne kiírni magamból, de még nem megy,
csak azt tudom, hogy össze kell magam szednem.
Nem tudom mikor sikerül, mit hoz a sors,
csak azt tudom, hogy tehetetlen vagyok.
Várom a csodát, hogy szebb legyen a holnap,
s nem a szerelem, ami most a lelkemet nyomja."

  gis, 1:16 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 4., szerda Nekem tetszik!
0  

  gis, 22:46 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 3., kedd Nekem tetszik!
0  

  gis, 1:11 Itt megrhatod a vlemnyed gis


  gis, 0:23 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 2., htf Nekem tetszik!
0  
Emlék. Van, amit szándékosan tárolunk, mint például a vonásokat, a szeretett lény mosolyát, mélyreható pillantását, és ezeket a tudatosan tárolt dolgokat bármikor elõhívhatjuk, ha szükségünk van rájuk. (...) Viszont a tudatalattink is emlékszik, talán még intenzívebben. Ezeket az emlékeket nem tudjuk az akaratunkkal elõcsalogatni, váratlanul csapnak le ránk. Elég egy illat, egy szín, egyetlen szó, és a tudatalattink máris a felszínre hív elfeledettnek vélt jeleneteket, párbeszédeket, vagy akár egy ölelést. Ezek megrendítõbbek, mint bármely tudatosan tárolt pillanat.
  gis, 23:50 Itt megrhatod a vlemnyed gis
"Be kell végre látnunk, hogy "egy embert meggyógyítani" nem annyit jelent, mint a régi állapotot visszaállítani, hiszen éppen az idézte elõ a betegséget; a gyógyítás sokkal inkább az öntudat kitágítása, egy új és életigenlõ út megválasztása révén érhetõ el. Amíg ezt meg nem tanuljuk, továbbra is szükségünk van a betegségre." Kurt Tepperwein

  gis, 22:53 Itt megrhatod a vlemnyed gis
Nem változtathatjuk meg a múltat; elég ha nem feledjük a szép emlékeket, s bölcsességet merítünk egykor elkövetett hibáinkból. Nem jósolhatjuk meg a jövõt; elég, ha remélünk és fohászkodunk a legjobbért, a helyesért, s hiszünk abban, ami vár reánk. Egyszerre elég megélni egy napot, élvezve a jelen perceit, s mindig törekedve arra, hogy még jobbak, még kedvesebbek legyünk.
  gis, 8:59 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 1., vasrnap Nekem tetszik!
1  
"Merj álmodni, mert az álmok álmodói meglátják a holnapot. Merj kívánni, mert a kívánság a remény forrása, s a remény éltet bennünket. Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát. Ne félj olyat látni, amit senki más nem lát. Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel... Mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtõzik.
A Csoda, a Remény, a Szeretet és a Holnap Álmai."
(Ron Cristian)

JÓÉJSZAKÁT!!!!

  gis, 23:56 Itt megrhatod a vlemnyed gis



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.