CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 29.   pntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Diomd, Gerle   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



gis naplja

  2012. jlius 5., cstrtk Nekem tetszik!
0  

  gis, 22:32 Itt megrhatod a vlemnyed gis


  gis, 21:24 Itt megrhatod a vlemnyed gis
Az álom valami, amire igazán vágysz, ami igazán fontos neked. Az álom valami, amit elképzeltél, és amirõl nem szabad lemondanod. Mindegy, hogy nem érti senki, mindegy, hogy mit gondolnak róla. Ez a te álmod, és mindent meg kell tenned érte, hogy valóra váltsd! Mindent. Nem szabad, hogy érdekeljen, mit gondolnak róla az emberek, nem szabad, hogy hagyd elrabolni álmaid. Ha a szíved szólít, követned kell szavát.
  gis, 21:21 Itt megrhatod a vlemnyed gis
"A sors próbára tesz jelenleg kicsit,
erõsnek kéne lennem, de a lelkem sír.
Fel kéne dolgoznom, ami körülöttem zajlik,
de egyszerûen nem tudom, idõ kell neki.
Lehet jó lenne kiírni magamból, de még nem megy,
csak azt tudom, hogy össze kell magam szednem.
Nem tudom mikor sikerül, mit hoz a sors,
csak azt tudom, hogy tehetetlen vagyok.
Várom a csodát, hogy szebb legyen a holnap,
s nem a szerelem, ami most a lelkemet nyomja."

  gis, 1:16 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 4., szerda Nekem tetszik!
0  

  gis, 22:46 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 3., kedd Nekem tetszik!
0  

  gis, 1:11 Itt megrhatod a vlemnyed gis


  gis, 0:23 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 2., htf Nekem tetszik!
0  
Emlék. Van, amit szándékosan tárolunk, mint például a vonásokat, a szeretett lény mosolyát, mélyreható pillantását, és ezeket a tudatosan tárolt dolgokat bármikor elõhívhatjuk, ha szükségünk van rájuk. (...) Viszont a tudatalattink is emlékszik, talán még intenzívebben. Ezeket az emlékeket nem tudjuk az akaratunkkal elõcsalogatni, váratlanul csapnak le ránk. Elég egy illat, egy szín, egyetlen szó, és a tudatalattink máris a felszínre hív elfeledettnek vélt jeleneteket, párbeszédeket, vagy akár egy ölelést. Ezek megrendítõbbek, mint bármely tudatosan tárolt pillanat.
  gis, 23:50 Itt megrhatod a vlemnyed gis
"Be kell végre látnunk, hogy "egy embert meggyógyítani" nem annyit jelent, mint a régi állapotot visszaállítani, hiszen éppen az idézte elõ a betegséget; a gyógyítás sokkal inkább az öntudat kitágítása, egy új és életigenlõ út megválasztása révén érhetõ el. Amíg ezt meg nem tanuljuk, továbbra is szükségünk van a betegségre." Kurt Tepperwein

  gis, 22:53 Itt megrhatod a vlemnyed gis
Nem változtathatjuk meg a múltat; elég ha nem feledjük a szép emlékeket, s bölcsességet merítünk egykor elkövetett hibáinkból. Nem jósolhatjuk meg a jövõt; elég, ha remélünk és fohászkodunk a legjobbért, a helyesért, s hiszünk abban, ami vár reánk. Egyszerre elég megélni egy napot, élvezve a jelen perceit, s mindig törekedve arra, hogy még jobbak, még kedvesebbek legyünk.
  gis, 8:59 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jlius 1., vasrnap Nekem tetszik!
1  
"Merj álmodni, mert az álmok álmodói meglátják a holnapot. Merj kívánni, mert a kívánság a remény forrása, s a remény éltet bennünket. Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát. Ne félj olyat látni, amit senki más nem lát. Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel... Mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtõzik.
A Csoda, a Remény, a Szeretet és a Holnap Álmai."
(Ron Cristian)

JÓÉJSZAKÁT!!!!

  gis, 23:56 Itt megrhatod a vlemnyed gis
Az emberek azt mondják, hogy addig nem jössz rá, hogy mid volt, amíg el nem veszíted. Az igazság az, hogy tudtad, hogy mid volt, de nem gondoltad, hogy elveszítheted.
  gis, 23:36 Itt megrhatod a vlemnyed gis
jóéjt!
  gis, 0:18 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jnius 30., szombat Nekem tetszik!
0  

  gis, 23:42 Itt megrhatod a vlemnyed gis
"Vannak változások, melyek a felszínen negatívnak tûnnek, de aztán hamarosan rádöbbenünk, hogy csak helyet hoztak létre ahhoz, hogy valami új tudjon megjelenni."

(Eckhart Tolle )

  gis, 0:33 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jnius 29., pntek Nekem tetszik!
0  
kedves naplóm! :) és persze mindenki aki olvas...
arra gondoltam írok valami unalmasat...úgyis olyan régen írtam a napjaimról...mit is írhatnék?! jó nemigazán történik velem mostanában...rosszat meg nem akarok megosztani...még akkor sem, ha tudnék mirõl...napok óta nem alszom valami jól...tudom az okát...de majd talán egyszer elmúlik...reggel is elsõ nekifutásra sikerült kikecmeregnem az ágyból...ami nálam nagy szó :) imádok aludni...bár késõn fekszem...lehet azért...
a mai nap hamar eltelt...sokminden nem történt...meló ezerrel...egy rakás feladat...de sajnos még a felével sem végeztem...sebaj...holnap is nap lesz...és, ha jól sejtem...mindenki elutazik valahova ahol víz mellett lehet, mert ezt a meleget csak úgy lehet kibírni...(forgalomnak lõttek) iszonyat meleg volt ma...és holnaptól még melegebbet mondanak...ha nem dolgoznék szivesen elmennék valahova egy jót úszkálni...imádom a vizet...hiszen halak vagyok :) jut eszembe...múlt hétvégén wellnessel-ni voltam...egy kolléganõm...aki egyben barátnõm...lelkitársam...és anya helyett anyukám...elhívott egy hétvégi pihenésre...nagyon jóléreztem magam...próbáltam kikapcsolódni...nagyjából sikerült is...néha azért visszazökkentem gondolatban a hétköznapokba...de hamar összekapartam magam a szakadék mélyérõl...kicsit másabb mint egy görögországi nyaralás...de tetszett...rengeteget úsztam...rengeteget napoztam...ami meg is látszik rendesen...nagyon szép barna lettem... :) kedvencem a masszázs medence volt...olyan szinten meg masszírozott, hogy nem is gondoltam volna...hihetetlen erõvel jönnek a vízsugarak különbözõ helyekrõl...isteni volt...aztán közben szaunáztunk...rengeteg változata volt...mindegyiket kipróbáltuk...a jakuzzi este volt a legjobb...amikor már hûlt egy kicsit a levegõ...bekapcsoltuk a fényeket...nagyon szép hangulata volt az egésznek...a kaják isteniek voltak...svédasztal reggel és este...nem tudnék olyat mondani ami nem volt...persze közte a kedvencem is...a paprikáscsirke nokedlivel...degeszre ettük magunkat...desszertek és fagyik...soha életemben nem ettem ennyit :DDD a szoba nagyon szép volt...gyönyörû volt minden...elsõre volt egy kis kalandunk...kártyával mûködött minden...de az istenért sem akart kinyílni az ajtónk...fél óra biztos kellett, hogy bejussunk és elfoglalhassuk a lakosztályunkat...a végére már egész jól belejöttünk...amúgy mindenki kedves volt...a személyzet...a pincérek...és mindenki...feledhetetlen élmény...ami tényleg csak a pihenésrõl...a kikapcsolódásról szólt...

azthiszem mára ennyi...ahhoz képest, hogy azt hittem nem fogok csak néhány mondatot írni...ahhoz képest jó hosszúra sikeredett....na sebaj :)

  gis, 22:24 Itt megrhatod a vlemnyed gis
„Van egy pont, ahol az ember kénytelen szembenézni a kõkemény tényekkel. Látja, hogy olyan út áll elõtte, amely az ismeretlenbe viszi, de nincs más választása, mint elõremenni. Amíg nem lép elõre, csak egy helyben fog toporogni.” (Jodi Lynn Picoult)
  gis, 21:35 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jnius 28., cstrtk Nekem tetszik!
0  

  gis, 23:33 Itt megrhatod a vlemnyed gis
Megpróbálni elfelejteni valakit, akit szeretsz, olyan, mintha megpróbálnál emlékezni valakire, akit soha sem ismertél.

  gis, 23:21 Itt megrhatod a vlemnyed gis
Becsukhatod a szemed azok elõtt a dolgok elõtt, amiket nem akarsz látni; de a szívedet nem csukhatod be, hogy ne érezz...
  gis, 23:17 Itt megrhatod a vlemnyed gis


  gis, 22:02 Itt megrhatod a vlemnyed gis
Tudod.., különlegesnek lenni egy dolog, míg fontosnak lenni már egészen más. ‘Különleges’ az a valaki, akit sosem fogsz elfelejteni az életed során. ‘Fontos’ pedig az, akire egész életedben szükséged lesz. Az élet pont attól olyan nehéz, hogy az esetek többségében ez a két személy nem ugyanaz.. viszont arra, hogy ki különleges, és ki fontos, sokszor csak túl késõn döbbenünk rá.
  gis, 20:42 Itt megrhatod a vlemnyed gis
A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani.
Ha ezekrõl beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tûnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak.

Ám azt hiszem, többrõl van szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak, ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzõként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el.

S ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól furcsálló tekintetet kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz.

És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértené.


Stephen King


  gis, 20:30 Itt megrhatod a vlemnyed gis
A függõséggel az a helyzet, hogy sosem végzõdik jól, mert végül bármi is hozott minket mámoros állapotba idõvel a jó érzés elmúlik és felváltja a fájdalom. Azt mondják, hogy addig nem szokhatsz le, amíg padlóra nem kerülsz, de honnét tudhatod, hogy mikor kerülsz oda, mert nem számít, hogy ez a dolog mennyire fájdalmas, néha... lemondani róla sokkal fájdalmasabb.
  gis, 15:28 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2012. jnius 26., kedd Nekem tetszik!
2  

  gis, 23:52 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2011. mrcius 29., kedd Nekem tetszik!
1  
jóéjszakát!!!


  gis, 22:48 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2011. mrcius 8., kedd Nekem tetszik!
0  


  gis, 14:34 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2010. december 28., kedd Nekem tetszik!
2  

#!
  gis, 20:37 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 19:30 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2010. december 26., vasrnap Nekem tetszik!
0  

  gis, 22:14 Itt megrhatod a vlemnyed gis



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.