CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 29.   pntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Diomd, Gerle   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



gis naplja

  2010. janur 20., szerda Nekem tetszik!
0  

  gis, 23:24 Itt megrhatod a vlemnyed gis

A csók a természet bájos kis trükkje arra az esetre, mikor a szavak feleslegessé válnak.
Ingrid Bergman

  gis, 15:59 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 14:15 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 13:58 Itt megrhatod a vlemnyed gis
na megyek a dolgomra :D

  gis, 13:15 Itt megrhatod a vlemnyed gis
ezt tesóm kisfiának Macikának : ) azért mert ilyen ügyi az oviban : )


  gis, 12:02 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2010. janur 17., vasrnap Nekem tetszik!
0  
mindenkinek aki szereti : )

  gis, 8:39 Itt megrhatod a vlemnyed gis
szia mindenki aki olvas : )
hát ismét egy új napra ébredtünk...nálunk a napocska jól elbújt, mert seholsem látom...gondolom hideg van kint mint tegnap is, de próbálok arra gondolni, hogy egyre közelebb van a tavasz...a tegnapi nap elég hamar elszaladt bent... és még forgalmunk is volt : )nem is gondoltam volna...bár a baj az, hogy a tavalyihoz képest még így is rendesen elvagyunk maradva, de még hátra van a fél hónap....hátha behozzuk : ) "reménykedni lehet" : )februárban leltár lesz...szerencsére nem özönlik befele az áru...éppen csak annyi jön amennyire szükség van...jövõhéten indul egy újabb prosi...rengeteg akciónk lesz...legalábbis a mi osztályunknak...talán azzal sikerül egy kicsit utolérnünk magunkat...
kishúgomnak pontosan egy hét múlva lesz a szülinapja...és fogalmam sincs, hogy mit vegyek neki...hihetetlen, hogy már hét éves lesz...mekkora egy csaj lett már : ) itt látszik, hogy hogy rohan az idõ : ) és olyan jó tanuló...épp a napokban néztem az ellenõrzõjét /vagy tájékoztató füzetét/ nem is tudom most minek nevezik :D legutóbb is 100%-ot írt írásból....anyáékkal agyon dicsértük : ) kicsit zavarba volt, de látszott rajta mennyire jólesik neki, és hogy mennyire boldog ettõl : ) büszke vagyok rá...pontosabban büszkék vagyunk rá : )))) IMÁDOM õt : )

azthiszem röviden ennyi : ) mindenkinek szép napot : )
  gis, 8:32 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2010. janur 16., szombat Nekem tetszik!
0  

  gis, 8:40 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2010. janur 15., pntek Nekem tetszik!
0  

  gis, 21:56 Itt megrhatod a vlemnyed gis
mesés álmokat : )

  gis, 21:42 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 21:33 Itt megrhatod a vlemnyed gis
MINDEN NAGYON FINOM LETT : ))) HIÁBA NAAAAAAAA ÜGYI VAGYOK ÉN :DDD
MÉG A MOSOGATÁS VÁR RÁM, DE ÚGY NINCS KEDVEM.......Pffff : )))))

  gis, 21:33 Itt megrhatod a vlemnyed gis
EZ A NOKEDLI KÉSZÍTÉS VALAHOGY NEM NEKEM VALÓ : )))MÉG CSAK AZ ALAPANYAGOKAT KEVERGETEM, DE MÁRIS LESZAKAD A KEZEM...LEHET BADIZNI KÉNE JÁRNOM???? VAGY EZ MÁR AZ?? :DDD
  gis, 17:51 Itt megrhatod a vlemnyed gis
már csak a nokedli hiányzik : ) és talán valami ilyesmi képet kapok a végén : )))

  gis, 17:29 Itt megrhatod a vlemnyed gis
IGEN : ))) A KÉPET A NETRÕL SZEDTEM : )))
  gis, 16:38 Itt megrhatod a vlemnyed gis
AZ ELÕZÕ BEJEGYZÉSEMNÉL A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ : )))))) NEM AZ ENYÉM....AZ ENYÉM SZEBB :DDDD

ALKOTOK-ALKOTOK...CSAK ELVESZI AZ EGÉSZ NAPOMAT :DDD ÉS A MOSATLAN MEG CSAK GYÛLIK-GYÛLIK : ))))

  gis, 16:37 Itt megrhatod a vlemnyed gis
FÕZÖK : ))))))) MÉGPEDIG CSIRKÉT CSIRKÉVEL :D EBÉDRE SZERETTEM VOLNA KÉSZEN LENNI VELE, DE CSAK VACSORÁRA LESZ KÉSZ : )))


LESZ CSIRKEHÚSLEVES ÉS TEJFÖLÖS PAPRIKÁSCSIRKE : ) HA NEM LESZEK NAGYON LUSTA, AKKOR NOKEDLIVEL...ÉS MÉG AZON IS GONDOLKODTAM, HOGY A LEVESBÕL MEG KIKÉNE SZEDJEM A HUSIKAT....ÉS RÁNTOTT HUSINAK MEGCSINÁLNI....NA, DE HÜLYE VAGYOK ÉN, HOGY ENNYIT GÜRIZZEK??? : D
  gis, 16:24 Itt megrhatod a vlemnyed gis
jó lenne már ilyet látni odakint : )

  gis, 16:15 Itt megrhatod a vlemnyed gis
ez a kislány nagyon gyönyörû...annyira megfogott : ) le sem tudtam venni egy ideig a szememet róla : )

  gis, 15:00 Itt megrhatod a vlemnyed gis
személyre szabott horoszkóp

Sok szeretet képes adni, és örömmel tölti el, ha az emberek hálása segítõkészségéért. Alkalmanként akkor is segíteni akar, amikor ezt az emberek nem igénylik, és hajlamos arra, hogy fölösleges áldozatokat hozzon, illetve hogy olyanokra pazarolja a szeretetét, akik visszaélnek jóindulatával. A saját ügyeivel viszont nagyon nehezen boldogul. Érzékeny, lelkizõs típus, minden tettét az érzelmek irányítják. Gyakran átveszi mások negatív kisugárzását, és telepatikusan befogadja a környezetében lévõk szokásait, eszméit. Tökéletes médium lehet. Ezért is van az, hogy mindent elkövet, hogy nyugodt, békés környezetben éljen, minél távolabb a zajtól, nyüzsgéstõl, emberektõl. Csak olyan közösségben tudja tudása legjavát adni, ahol jól érzi magát. A munkáját szereti és a munkatársaihoz is erõs szálak, már-már barátság fûzi. Akit szeret, azért áldozatokra is képes.


A Jupiter jegyében a Nap jól érzi magát. Kedvezõen hat az egyéniségére, tulajdonságaira. Rokonszenves, segítõkész, emberszeretõ egyénisége révén hamar meg tudja szerettetni magát a világgal. Érzékeny, becsületes, áldozat- és szolgálatkész. Akaratereje és önbizalma azonban gyenge, ezért szeret félrevonulni, magányosan dolgozni. Érzelmileg befolyásolható és olykor hajlamos a mártíromságra. Mások érdekét mindig a sajátja elé helyezi. Hagyja magát sodorni az árral. Gyakran érzi úgy: egyedül nem tud megbirkózni a feladatokkal. Általában többféle szakmai területtel is megpróbálkozik, és megeshet, hogy élete delén, vagy még késõbb egyszerûen odahagyja szépen ívelõ karrierjét, hogy valami egészen másba kezdjen – a szamárlétra legalján. Kitûnõ képzelõtehetséggel áldotta meg az ég, így önálló alkotásra képes, de „mások bõrébe” is bele tud bújni, tehát elõadómûvészként, közéleti szereplõként is megállja a helyét. Képes látni a múltat, a jelent és a jövõt, rá tud hangolódni a mûvészetekre, a zenére, és ideális életfeltételeket teremt önmaga körül. Lelki érzékenysége révén alkalmas arra, hogy átvegye más emberek negatív kisugárzását, és telepatikusan befogadja a környezetében lévõk szokásait, eszméit. Tökéletes médium. Egyébként vonzódik az ezotériához, a misztikus dolgokhoz. Minden vágya, hogy nyugodt, békés környezetben éljen, minél távolabb a zajtól, nyüzsgéstõl, az emberektõl. Csak olyan emberek között tud dolgozni, alkotni, akikhez valamilyen érzelmi szál is fûzi. Ha ez az hiányzik, akkor inkább egyedül oldja meg a feladatokat. Mivel nem túl gyakorlatias, mindenképpen szüksége van valakire, aki egyengeti az útját és lelki támaszt nyújt, amikor már éppen fel akarja adni az egészet. Szívesen gondoskodik másokról, de ezt a segítõkészségét gyakran ki is használja a környezete. A szerelem nagy dolgokra teszi képessé. Ha talál egy partnert, akkor teljesen ki akarja sajátítani. Mindent képes megtenni azért, aki szereti. Erotikus kisugárzása idõs korára is megmarad. Diszharmonikus sugárzások esetén bizonytalanság és szétszórtság jellemzi. Kerül minden felelõsséget, megbízhatatlan, érzelmeiben labilis. Állandó visszaigazolásra van szüksége, hiszékeny és becsapható.


hát nagyon sokat eltaláltak, de az utolsó két mondat az nemigaz!!! aki ismer az tudja milyen vagyok : )
  gis, 13:30 Itt megrhatod a vlemnyed gis
A szenvedély egy hatalmas erõ, ami akkor is emlékünkben él, mikor már régen elhamvadt. Egy csábító vágy , ami váratlan szeretõk karjaiba taszít minket. Egy mindent elsöprõ érzelem ami eldönti a falat, amit a szívünk védelmére emeltünk.Egy olthatalan szerelem , ami újra és újra fellángol, hiába is próbáltuk hamu alatt tartani..Igen. Minden érzések közül a szenvedély az ami értelmet ad annak , hogy élünk és mentséget arra , hogy elkövetünk mindenféle bûnt.
  gis, 11:57 Itt megrhatod a vlemnyed gis
Az élet , mint eddig ismertük, képes új fordulatot venni, egy szempillantás alatt. Különös barátságok szöknek szárba.Fontos karrierek vettetnek sutba.Egy rég elvesztett remény éledhet ujjá. Mégis legyünk hálásak minden fordulatért, amit az élet hoz elénk, mert túl hamar eljön a nap, ahonnan már nincs több fordulat.
  gis, 11:54 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 11:27 Itt megrhatod a vlemnyed gis
CSUKK-LOKK : DDDD
  gis, 10:30 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 9:13 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 0:31 Itt megrhatod a vlemnyed gis
jóéjszakát : )

  gis, 0:27 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2010. janur 14., cstrtk Nekem tetszik!
0  

  gis, 22:44 Itt megrhatod a vlemnyed gis
hát nem édes? : )

  gis, 19:01 Itt megrhatod a vlemnyed gis



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.