CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. prilis 19.   pntek   Emma, Gerold, Kocsrd, Kun, Malvin, Timon   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



gis naplja

  2010. janur 16., szombat Nekem tetszik!
0  

  gis, 8:40 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2010. janur 15., pntek Nekem tetszik!
0  

  gis, 21:56 Itt megrhatod a vlemnyed gis
mesés álmokat : )

  gis, 21:42 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 21:33 Itt megrhatod a vlemnyed gis
MINDEN NAGYON FINOM LETT : ))) HIÁBA NAAAAAAAA ÜGYI VAGYOK ÉN :DDD
MÉG A MOSOGATÁS VÁR RÁM, DE ÚGY NINCS KEDVEM.......Pffff : )))))

  gis, 21:33 Itt megrhatod a vlemnyed gis
EZ A NOKEDLI KÉSZÍTÉS VALAHOGY NEM NEKEM VALÓ : )))MÉG CSAK AZ ALAPANYAGOKAT KEVERGETEM, DE MÁRIS LESZAKAD A KEZEM...LEHET BADIZNI KÉNE JÁRNOM???? VAGY EZ MÁR AZ?? :DDD
  gis, 17:51 Itt megrhatod a vlemnyed gis
már csak a nokedli hiányzik : ) és talán valami ilyesmi képet kapok a végén : )))

  gis, 17:29 Itt megrhatod a vlemnyed gis
IGEN : ))) A KÉPET A NETRÕL SZEDTEM : )))
  gis, 16:38 Itt megrhatod a vlemnyed gis
AZ ELÕZÕ BEJEGYZÉSEMNÉL A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ : )))))) NEM AZ ENYÉM....AZ ENYÉM SZEBB :DDDD

ALKOTOK-ALKOTOK...CSAK ELVESZI AZ EGÉSZ NAPOMAT :DDD ÉS A MOSATLAN MEG CSAK GYÛLIK-GYÛLIK : ))))

  gis, 16:37 Itt megrhatod a vlemnyed gis
FÕZÖK : ))))))) MÉGPEDIG CSIRKÉT CSIRKÉVEL :D EBÉDRE SZERETTEM VOLNA KÉSZEN LENNI VELE, DE CSAK VACSORÁRA LESZ KÉSZ : )))


LESZ CSIRKEHÚSLEVES ÉS TEJFÖLÖS PAPRIKÁSCSIRKE : ) HA NEM LESZEK NAGYON LUSTA, AKKOR NOKEDLIVEL...ÉS MÉG AZON IS GONDOLKODTAM, HOGY A LEVESBÕL MEG KIKÉNE SZEDJEM A HUSIKAT....ÉS RÁNTOTT HUSINAK MEGCSINÁLNI....NA, DE HÜLYE VAGYOK ÉN, HOGY ENNYIT GÜRIZZEK??? : D
  gis, 16:24 Itt megrhatod a vlemnyed gis
jó lenne már ilyet látni odakint : )

  gis, 16:15 Itt megrhatod a vlemnyed gis
ez a kislány nagyon gyönyörû...annyira megfogott : ) le sem tudtam venni egy ideig a szememet róla : )

  gis, 15:00 Itt megrhatod a vlemnyed gis
személyre szabott horoszkóp

Sok szeretet képes adni, és örömmel tölti el, ha az emberek hálása segítõkészségéért. Alkalmanként akkor is segíteni akar, amikor ezt az emberek nem igénylik, és hajlamos arra, hogy fölösleges áldozatokat hozzon, illetve hogy olyanokra pazarolja a szeretetét, akik visszaélnek jóindulatával. A saját ügyeivel viszont nagyon nehezen boldogul. Érzékeny, lelkizõs típus, minden tettét az érzelmek irányítják. Gyakran átveszi mások negatív kisugárzását, és telepatikusan befogadja a környezetében lévõk szokásait, eszméit. Tökéletes médium lehet. Ezért is van az, hogy mindent elkövet, hogy nyugodt, békés környezetben éljen, minél távolabb a zajtól, nyüzsgéstõl, emberektõl. Csak olyan közösségben tudja tudása legjavát adni, ahol jól érzi magát. A munkáját szereti és a munkatársaihoz is erõs szálak, már-már barátság fûzi. Akit szeret, azért áldozatokra is képes.


A Jupiter jegyében a Nap jól érzi magát. Kedvezõen hat az egyéniségére, tulajdonságaira. Rokonszenves, segítõkész, emberszeretõ egyénisége révén hamar meg tudja szerettetni magát a világgal. Érzékeny, becsületes, áldozat- és szolgálatkész. Akaratereje és önbizalma azonban gyenge, ezért szeret félrevonulni, magányosan dolgozni. Érzelmileg befolyásolható és olykor hajlamos a mártíromságra. Mások érdekét mindig a sajátja elé helyezi. Hagyja magát sodorni az árral. Gyakran érzi úgy: egyedül nem tud megbirkózni a feladatokkal. Általában többféle szakmai területtel is megpróbálkozik, és megeshet, hogy élete delén, vagy még késõbb egyszerûen odahagyja szépen ívelõ karrierjét, hogy valami egészen másba kezdjen – a szamárlétra legalján. Kitûnõ képzelõtehetséggel áldotta meg az ég, így önálló alkotásra képes, de „mások bõrébe” is bele tud bújni, tehát elõadómûvészként, közéleti szereplõként is megállja a helyét. Képes látni a múltat, a jelent és a jövõt, rá tud hangolódni a mûvészetekre, a zenére, és ideális életfeltételeket teremt önmaga körül. Lelki érzékenysége révén alkalmas arra, hogy átvegye más emberek negatív kisugárzását, és telepatikusan befogadja a környezetében lévõk szokásait, eszméit. Tökéletes médium. Egyébként vonzódik az ezotériához, a misztikus dolgokhoz. Minden vágya, hogy nyugodt, békés környezetben éljen, minél távolabb a zajtól, nyüzsgéstõl, az emberektõl. Csak olyan emberek között tud dolgozni, alkotni, akikhez valamilyen érzelmi szál is fûzi. Ha ez az hiányzik, akkor inkább egyedül oldja meg a feladatokat. Mivel nem túl gyakorlatias, mindenképpen szüksége van valakire, aki egyengeti az útját és lelki támaszt nyújt, amikor már éppen fel akarja adni az egészet. Szívesen gondoskodik másokról, de ezt a segítõkészségét gyakran ki is használja a környezete. A szerelem nagy dolgokra teszi képessé. Ha talál egy partnert, akkor teljesen ki akarja sajátítani. Mindent képes megtenni azért, aki szereti. Erotikus kisugárzása idõs korára is megmarad. Diszharmonikus sugárzások esetén bizonytalanság és szétszórtság jellemzi. Kerül minden felelõsséget, megbízhatatlan, érzelmeiben labilis. Állandó visszaigazolásra van szüksége, hiszékeny és becsapható.


hát nagyon sokat eltaláltak, de az utolsó két mondat az nemigaz!!! aki ismer az tudja milyen vagyok : )
  gis, 13:30 Itt megrhatod a vlemnyed gis
A szenvedély egy hatalmas erõ, ami akkor is emlékünkben él, mikor már régen elhamvadt. Egy csábító vágy , ami váratlan szeretõk karjaiba taszít minket. Egy mindent elsöprõ érzelem ami eldönti a falat, amit a szívünk védelmére emeltünk.Egy olthatalan szerelem , ami újra és újra fellángol, hiába is próbáltuk hamu alatt tartani..Igen. Minden érzések közül a szenvedély az ami értelmet ad annak , hogy élünk és mentséget arra , hogy elkövetünk mindenféle bûnt.
  gis, 11:57 Itt megrhatod a vlemnyed gis
Az élet , mint eddig ismertük, képes új fordulatot venni, egy szempillantás alatt. Különös barátságok szöknek szárba.Fontos karrierek vettetnek sutba.Egy rég elvesztett remény éledhet ujjá. Mégis legyünk hálásak minden fordulatért, amit az élet hoz elénk, mert túl hamar eljön a nap, ahonnan már nincs több fordulat.
  gis, 11:54 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 11:27 Itt megrhatod a vlemnyed gis
CSUKK-LOKK : DDDD
  gis, 10:30 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 9:13 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 0:31 Itt megrhatod a vlemnyed gis
jóéjszakát : )

  gis, 0:27 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2010. janur 14., cstrtk Nekem tetszik!
0  

  gis, 22:44 Itt megrhatod a vlemnyed gis
hát nem édes? : )

  gis, 19:01 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 18:32 Itt megrhatod a vlemnyed gis

- Képzeld, a múltkor valaki ellopta a feleségem hitelkártyáját!
- És, mit tettél, feljelentetted?
- Dehogy, jóval kevesebbet költ, mint az asszony!

  gis, 18:28 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 17:30 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2010. janur 13., szerda Nekem tetszik!
0  
egy forró csokit??? : )

  gis, 8:46 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2010. janur 11., htf Nekem tetszik!
0  
Így lehetsz sikeres 2010-ben!


Az új év új sikereket és lehetõségeket tartogat számodra, de nem hiszel benne? Pedig ha a dolgok pozitív oldalát nézed, akkor könnyebben élh A legfontosabb, hogy a változásokat belülrõl kezd, önmagadból indulj ki, és tudatosan figyelj gondolataidra, viselkedésedre.

Miért jó derûlátónak lenni?

Az optimisták harmóniában vannak önmagukkal és környezetükkel. Jól tudnak másokat motiválni, mindig elõre tekintenek, képesek megvalósítani az ötleteiket, és szívesen segítenek másokon, miközben jó hangulatot teremtenek maguk körül. Az optimista ember elfogadja mások véleményét és hajlik a kompromisszumra.

Hogyan lehetsz sikeres?

1. Szabadulj meg az elõítéletektõl!

Az emberekre próbálj úgy tekinteni, mintha most ismerkednél meg velük. Felejtsd el a régi sérelmeket és ne vedd magadra mások véleményét. Az ellenszenv legtöbbször bizonytalanságból, félelembõl és az irigységbõl táplálkozik.

2. Hozz határozott döntéseket!

Ne sajnáltasd magad, ne nyalogasd a sebeidet, hanem hozz megfontold döntéseket! A döntések meghozatalára való képesség nagy kincs – erõt ad és életkedvet teremt. Még az év elején döntsd el, hogy az újévben milyen terveket szeretnél megvalósítani, és tartsd magad ehhez.

3. Találd meg a dolgok pozitív oldalát

Az optimista ember mindenben meglátja a pozitív irányú fejlõdést, és mindenre talál megoldást. Elfogadja az õt érintõ változásokat és soha nem tartja magát áldozatnak.

4. Erõsítsd az önbecsülésed!

Fontos, hogy pozitív képed legyen saját magadról: fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, és ne kételkedj a képességeidben. Ha a külvilágtól pozitív hangvételû visszajelzést kapsz, az megerõsít és még több önbizalmat ad majd.

5. Fedezd fel az apró örömöket az életben!

Az öröm a harmonikus élet egyik ismérve. Az életben számtalan olyan apró dolog van, amely örömöt, boldogságot nyújthat neked. Ne menj el ezek mellett, járj nyitott szemmel! Gondolaidtól és a cselekedeteidtõl függ az, hogy megtalálod-e az apró örömöket az életben.

6. Tanuld meg a dolgokat elengedni!

Az elfogadás és az elengedés „tudománya”, két olyan fogalom, amely hozzátartozik az életünkhöz. Életünk folyamán sokszor el kell engednünk dolgokat, és újakat kell befogadnunk. Ne ragaszkodj görcsösen olyan dolgokhoz, amelyekrõl már te is tudod, hogy negatív irányban befolyásolják életed.

7. Higgy magadban!
Higgy abban, hogy a céljaidat képes vagy megvalósítani. Sõt, akár el is játszhatsz azzal a gondolattal, hogy már célba értél - ez erõt és hitet ad céljaid eléréséhez, határozottá és magabiztossá tesz.

  gis, 23:47 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2010. janur 10., vasrnap Nekem tetszik!
0  

  gis, 11:43 Itt megrhatod a vlemnyed gis
sok szeretettel mindenkinek aki erre jár : )

  gis, 11:36 Itt megrhatod a vlemnyed gis
2010 január 10-e vasárnap van....hihetetlen, hogy már tíz nap eltelt ebbõl az évbõl...itt látszik mennyire rohanó világban élünk...ma szabadnapos vagyok...pihennem kéne, de ezer dolog vár rám...pl már le kéne szednem a karácsonyfát....de annyira sajnálom...olyan hamar elteltek az ünnepek...nehezen jön el, de aztán gyorsan elrohan az a kis idõ...aztán egy kis mosás meg takarítás...mosogatás is vár rám...szóval a pihenés ugrott

amúgy semmi extra...megint leépítésekkel kezdték ezt az évet is a melóhelyen...mindenki idegesebb volt a kelleténél...dehát érthetõ...ki szeretné elveszíteni ebben az idõszakban a munkahelyét? mikor így is elég nehéz elhelyezkedni! a napokban jelezték, hogy mindenki megnyugodhat...befejezõdtek az elküldések....na, de megint meddig? leltárig? mert, hogy utána tuti megint repül néhány emberke...

az idõ pocsék....a köd lassan felszáll...de még mindig hideg van...hiába plusz van odakint...mennyire jobb lenne már napsütésre és madárcsicsergésre ébredni :)

na megyek...vár a nagy feladat...legyen szép napotok : )

  gis, 10:49 Itt megrhatod a vlemnyed gis



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.