CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



gis naplja

  2008. augusztus 30., szombat Nekem tetszik!
0  

Rózsa - Köztudottan nincsen rózsa tövis nélkül. A szerelem virága a vörös rózsa, az irigységé a sárga. A rózsa a szív virága, ereje az érzelmekben, érzékiségben rejlik. A szív érzésein átszûrt, elfogult szépség jelképe. A rózsa a titoktartás virága is.
  gis, 17:06 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2008. augusztus 29., pntek Nekem tetszik!
0  
szép napot : )

  gis, 15:50 Itt megrhatod a vlemnyed gis
kínai szemvizsgálat! : )

Ha nem tudod elolvasni, húzd meg a szemhéjad mindkét oldalon kifelé :))
  gis, 11:38 Itt megrhatod a vlemnyed gis
„Néha az életben, te találsz egy különleges barátot.
Valaki, aki megváltoztatja az életedet azáltal, hogy csak része annak.
Valaki, aki megnevettet addig, amíg nem tudod abbahagyni.
Valaki, aki meggyõz téged, hogy valóban van egy bezárt ajtó, ami csak arra vár, hogy kinyisd. Ez az örök barátság.”
  gis, 11:13 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 10:17 Itt megrhatod a vlemnyed gis

Kagyló - A csiga és kagyló héja a szépség és a szerelem jelképe. Vénuszt is gyakran ábrázolják, amint kagylóból születik meg. Néhány nomád törzs még ma is kagylókat használ "pénz" gyanánt így a gazdagságot is jelképezi. (igazgyöngyöt is dajkál!) Üzenete szólhat tehát gyarapodásról, vagy egy új szerelem bekövetkezésérõl esetleg a kettõrõl együtt!
  gis, 10:10 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2008. augusztus 28., cstrtk Nekem tetszik!
0  
egyik kedvenc számom :) ;)


  gis, 17:45 Itt megrhatod a vlemnyed gis
szép jó reggelt mindenkinek! :)
mostanra már nekem is sikerült felébrednem : DDD

  gis, 10:33 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2008. augusztus 27., szerda Nekem tetszik!
0  
ezt most találtam...érdekes...

Mire képes a mobiltelefonod (amirõl talán nem is tudsz)

1. A segélyhívó szám az egész világon 112. Ezt akkor is hívható, ha a telefon billentyûi le vannak zárva. Próbáld ki!

2. A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót. megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is mûködik. Tégy egy próbát!

3. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltõdik, így a következõ alkalomra is lesz tartalékod.

4. Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedõk azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ezáltal, a lopás áldozata pedig vegyen másikat és õ is tovább fogyasszon.
Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát. Ehhez üsd be: *#06# HÍVÁS NÉLKÜL és minden más nélkül, és a kijelzõn megjelenik egy kód. Ez az egyedi kód az egész világon a te készüléked sorozatszáma. Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen.
Ha ellopják a telefonodat, értesítsd a társaságod operátorát, és add meg neki ezt a kódot. Ez lehetõvé teszi, hogy teljesen blokkolják a telefont, még ha a tolvaj kicseréli is benne a SIM kártyát.
Valószínûleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni. Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen volna mobilt lopni. Ezért hát küldd tovább minden ismerõsödnek. És ne felejtsd el felírni + biztos helyre tenni a sorozatszámodat!
  gis, 16:43 Itt megrhatod a vlemnyed gis
:) ;)


  gis, 16:16 Itt megrhatod a vlemnyed gis

ezt ma olvastam :) naon tetszik :)

Vidéki riport

A Duna tévések lemennek vidékre, hogy bemutassák, hogyan élnek ott az emberek, hogy telik egy nap falun. Megkérik az egyik parasztbácsit, hogy mesélje el, mit szokott csinálni reggeltõl estig.

- Hát, hajnalban fölkelek, oszt megiszok egy kupica pálinkát.
- Állj, állj, ez így nem lesz jó! Csak nem mondhatjuk a nézõknek, hogy maguk már korán reggel ivással kezdik a napot. Tudja mit? Mondja helyette azt, hogy fölkel, és elolvassa az újságot. Na, tessék. Fölvesszük újra.

- Hát, hajnalban fölkelek, oszt elolvasom az újságot. Adok enni a malacoknak, oszt kiolvasok még egy újságot. Délelõtt kint dolgozgatok a fészerben, oszt kiolvasok közbe két-három könyvet. Délben ebédhez elolvasok két magazint, aztán ebéd után körbejárom a birtokot. Közben elolvasok még egy könyvet. Este behajtom az állatokat, aztán kiolvasom az esti újságot. Utána átmegyek a könyvtárba, ott együtt olvasgatunk a haverokkal, de az csak 10-ig van nyitva. Utána még át szoktunk menni a Józsihoz, mert neki saját nyomdája van...
  gis, 13:16 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 10:43 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2008. augusztus 26., kedd Nekem tetszik!
0  
most asszem megyek...további szép estét mindenkinek
már a második napom a szabiból, de itthon még nem csináltam semmit, pedig nagytakarítást terveztem...na nembaj...van még idõm :)
jóéjszakát ;)
  gis, 19:53 Itt megrhatod a vlemnyed gis
most úgy megennék egy ilyet : DDDDD ti is?

  gis, 19:23 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 10:39 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2008. augusztus 25., htf Nekem tetszik!
0  
tessék tucsike ez csak neked : DDDD egyébként én is úúúúútálom a kávét :DDD
capuccino tejszínhabbal:)
  gis, 13:42 Itt megrhatod a vlemnyed gis
sziasztok!
leteltek a dolgos napjaim :DDDD mostantól két hét szabi :)))))))))))))))))))))

  gis, 10:51 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2008. augusztus 23., szombat Nekem tetszik!
0  
sziasztok! jóreggelt! :)
ha még nem ittál ma kávét...nálam megteheted :DDD mindenkinek jut...nehogy összevesszetek :DDD

  gis, 9:37 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2008. augusztus 21., cstrtk Nekem tetszik!
0  
jóéjszakát mindenkinek! ; )

  gis, 20:57 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 20:29 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2008. augusztus 18., htf Nekem tetszik!
0  

  gis, 10:55 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2008. augusztus 12., kedd Nekem tetszik!
0  
csodás napot! ;)
  gis, 8:27 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 8:25 Itt megrhatod a vlemnyed gis
  2008. augusztus 11., htf Nekem tetszik!
0  

  gis, 22:57 Itt megrhatod a vlemnyed gis
:) ;)
  gis, 21:41 Itt megrhatod a vlemnyed gis
Mit rejt a születésnapod?


Mit rejt a születésnapod avagy a születésnap a számmisztika megközelítésében.
Elgondolkodtál már azon vajon mi a születésnap rejtett jelentése? A számok mágikus erejét már õseink is jól ismerték és hasznosították. A számmisztika több ezer éves múltra tekint vissza. A számmisztika szerint nem mindegy, hogy a hónap melyik napján születtél. A születési dátumunkban, illetve az élet egyéb területein gyakran felmerülõ számoknak nagy jelentõsége van életünkben. Minden szám 1-9-ig önálló jelentéssel bír és egyes, több számjegyû számoknak is önálló jelentõséget tulajdonít a számmisztika. Minden ilyen szám tanulási feladatot, illetve megtapasztalások lehetõségét hordozza számunkra, ezért nem árt odafigyelni rá. Most megtudhatod, hogy saját születésnapod (vagy a partnered születésnapja) milyen rejtett tartalommal is rendelkezik.

1. Aki a hónap elsõ napján született, az kiváló vezetõi képességekkel rendelkezik, öntudatos és erõs akaratú. Gyakran ragadja a kezébe a kezdeményezést, és jól ért a motiváláshoz. A precízség azonban ritkán tartozik az erõsségei közé. Érzékeny típus, de ezt többnyire igyekszik eltitkolni. A szerelemben egy kicsit naiv, ám nagyon hûséges. A barátai mindig számíthatnak rá.

2. A másodikán születetteket általában az érzelmeik irányítják. Melegszívûek, érzékenyek, és sok szeretet igényelnek. Nehezen mondanak nemet, emellett gyakran hangulatemberek, és hajlamosak a melankóliára. A legjobban szûk baráti körben érzik magukat, nagy társaságban inkább zavarban vannak.

3. Aki harmadikán jött a világra, az energikus és életvidám. Fantáziadús, sokoldalú, és mind szóban, mind írásban nagyon jól fejezi ki magát. Ránézésre lazának tûnik, de lezsersége mögött gyakran tanácstalanság bujkál. A szerelmet nagyon intenzíven éli meg: eleinte úgy érzi, a mennyekben jár, majd a pokol bugyraiban.

4. A negyedikén született ember felelõsségteljes, praktikusan gondolkodik, komoly, és egy kicsit óvatos. Gyakran kissé önfejû és makacs. A biztonság és a stabilitás a legfontosabb a számára. Párkapcsolatában eleinte hûvösnek és túl józannak tûnik, de partnere teljes egészében megbízhat az érzelmeiben.

5. Aki ötödikén látott napvilágot, annak nagy élettérre, szabadságra és függetlenségre van szüksége. Szereti a változatosságot, és imád utazni. Nyitott, kedves, minden új érdekli. Ha viszont nem találja eléggé szórakoztatónak a helyzetet, könnyen unatkozni kezd, és gyakran türelmetlen. A felelõsségtudat általában megijeszti, ennek megfelelõen minden partnerkapcsolatában alaposan meggondolja, lekösse-e magát.

6. A hatodikán született harmóniára törekszik, együttérzõ, nyitott és segítõkész. Fejlett igazságérzettel rendelkezik, ezért gyakran harcol az igazságtalanság ellen és a gyengébbek oldalán. Nagyon fontosak számára a családtagok és a barátok, így elfogultságában sokszor nem veszi észre,ha pont õ hibázott. Gyengéd, érzelemdús partnerre vágyik, akivel mindent Megbeszélhet.

7. A hetedikei emberek individualisták, és kitûnõ éleslátással rendelkeznek. Érdeklik õket a mélyreható, titokzatos témák, gyakran foglalkoznak spirituális és misztikus dolgokkal. A kritikára általában érzékenyen reagálnak. A szerelemben sok gyengédségre és testi kapcsolatra van szükségük, de sok idõt és teret igényelnek kizárólag önmaguk számára is.

8. A nyolcadikán születetteknek jó az emberismeretük és az értékítéletük. Emellett nagyon jó szervezõi és vezetõi képességekkel rendelkeznek, s ezen tulajdonságok szerencsés kombinációjának birtokában esélyesek a sikerre. Barátaik a megbízhatóságukat értékelik bennük a legjobban. Olyan partnerre vágynak, aki feltételek nélkül szereti és elfogadja õket.

9. A kilencedik nap szülötte a kedvességérõl, a toleranciájáról és a nagyvonalúságáról ismert. Teljes erõbedobással törõdik másokkal, bár néha túlzottan ragaszkodik a saját igazához. Nagyon mély érzésû, és igen intenzíven tud szeretni. Ezt érzi mindenki a környezetében, de fõleg a családtagjai, a kedvese és a barátai.

10. A tizedikeiek rengeteg energiával rendelkeznek, és született vezetõegyéniségek. Erõs a kisugárzásuk, és nagyon fontos számukra a függetlenség. Bombabiztos fellépésük ellenére belül gyakran bizonytalanok. A szerelemben romantikusak, hiszen mély, igaz érzelmekre vágynak.

11. A tizenegyedikén ünneplõk idealisták, hajlamosak az álmodozásra, kreatívak és temperamentumosak. Szívesen dolgoznak együtt másokkal, a céljaikat általában kedvességükkel és meggyõzõerejükkel érik el. Barátaikkal szemben nagyon figyelmesek, partnerkapcsolataikban szenvedélyesek.

12. A tizenkettedikén születettek kifejezetten kreatívak. Hihetetlen tudásszomjukat viszonylag gyorsan elégítik ki, hiszen könnyen és kedvvel tanulnak. Érzékenyek a világ történéseire. Nagyon sok minden érdekli õket, és pontosan emiatt hajlamosak arra, hogy egy csomó dologba belekezdjenek, amit azonban nem fejeznek be. Könnyen esnek szerelembe, de csak akkor kötik le magukat, ha nagyon komolynak és tartósnak ígérkezik a kapcsolat.

13. A tizenharmadikai emberek jó szervezõk, és hajlamosak az irányításra, dirigálásra. Általában nem térnek le arról az útról, amit kijelöltek maguknak, és bármi áron elérik céljukat. A partnerkapcsolatban megbízhatóak és nagyon tudnak szeretni, habár kezdetben meglehetõsen visszafogottak.

14. Aki tizennegyedikén jött a világra, az tele van ötletekkel,tervekkel és álmokkal. Haladó szellemû, minden újdonság érdekli. Határtalan szabadságvágy jellemzi, kedveli a kalandokat, és szívesen vág neki új, ismeretlen területek felfedezésének. Ezen tulajdonságai miatt nem mindig bizonyul ideális partnernek, hiszen sokáig nem tud megülni a fenekén.

15. A tizenötödikén születettek számára mindennél fontosabbak a családtagok és a barátok. Általában mindenki kedveli õket, gyakran igen tehetségesek valamiben. Tudásukat szívesen adják tovább. Nagyon jó a megfigyelõképességük. Sokszor túlzottan õszinték, ami a szívükön, az a szájukon. Harmonikus partnerkapcsolatra vágynak.

16. Aki tizenhatodikán jött a világra, képtelen kötöttségek között élni, rengeteget gondolkodik, és nagyon szeret egyedül lenni. Fõleg a tudomány és a technika, valamint a vallás érdeki. Individualista, és nehezen alkalmazkodik. Szereti a társas létet, de elég nehezen mutatja ki az érzelmeit.

17. A tizenhetedik nap szülötte kiváló szervezõ és vezetõ, óriási a tudásszomja, és mindig a maga útját járja. Könnyebben kezd el, mint fejez be valamit, nagyvonalúan kezeli a dolgokat, és ezért gyakran megfeledkezik a részletekrõl. Nem szívesen vallja be, mennyire érzékeny, de ha egyszer megnyílik, nagyon odaadó partner lesz belõle.

18. A tizennyolcadikán születettek közösségi emberek és individualisták egyszerre. Toleránsak, nagyvonalúak, barátságosak, együtt érzõk és önfeláldozók. Sok fantasztikus ötletük van, s a fellépésük gyakran szokatlanul teátrális. Ha szerelembe esnek, teljes szívüket a kedvesüknek ajándékozzák.

19. A tizenkilencedikei embereket majd szétveti az energia, és hatalmas a szabadságvágyuk. Gyakran azonban keményen meg kell küzdeniük érte. Ez csak azért nem nehéz számukra, mert erõs akaratúak és magabiztosak, néha egy kicsit egocentrikusak is. Van úgy, hogy még egy jól mûködõ partnerkapcsolatban is egyedül érzik magukat.

20. A huszadikán születettek melegszívûek és barátságosak. Mivel hangulatemberek és hajlamosak az idegeskedésre, gyakran nemcsak a saját életüket, hanem másokét is megnehezítik. Olyan partnerre vágynak, aki az igazi szerelem mellett biztonságérzetet is nyújt nekik.

21. A huszonegyedikén világra jött emberek elbûvölõen sármosak és vonzóak tudnak lenni, ha akarnak. Szórakoztató beszélgetõpartnerek, kreatívak és érzékenyek, de talán egy kicsit ingerlékenyek. A szerelemben gyengédek, odaadók, és partnerüktõl is ezt várják el.

22. A huszonkettedik nap szülöttei meglehetõsen ellentmondásos személyiségek. Néha cserfesek és nyitottak, máskor szótlanok és megközelíthetetlenek. A problémamegoldásoknál nagyon érdekes és egyéni ötleteik vannak, mégis magukban tartják õket, mert tartanak a visszautasítástól. Többnyire makacsul ragaszkodnak a meggyõzõdéseikhez. Mindennél jobban vágynak a szerelemre, de túlzottan félnek a csalódástól.

23. Aki huszonharmadikán ünnepli a születésnapját, az mindenekelõtt változatos életre vágyik. Gyors észjárású, és meggyõzõen adja elõ az ötleteit. Rugalmas, könnyen alkalmazkodik. A türelem nem erõs oldala,és viszolyog a rutintól is. Nagyon fontosak számára a szerettei, de nehezen adja fel a függetlenségét egy párkapcsolat kedvéért.

24. A huszonnegyedikén születettek nagy adag felelõsségérzettel rendelkeznek, és erõs késztetést éreznek arra, hogy védelmükbe vegyék a rászorulókat. Remek érzékük van a béke megteremtésére, ezért konfliktusok esetén kiválóan alkalmasak a közvetítõszerepre. Gyakran nagyon fiatalon megtalálják a párjukat, akivel a kapcsolatuk egy életre szól. Innentõl kezdve csak õ létezik számukra, abszolút hûségesek hozzá.

25. A huszonötödikei ember realista. Jó az analizálóképessége, racionálisan gondolkodik, és minden téma egészében, komplexen érdekli. Ezenkívül általában maximalista. Tulajdonságai alapján egy-egy terület kiváló ismerõje válhat belõle. Érzelmeit jó mélyen elrejti magában,inkább a könyveinek él. Kedvese azonban kicsalogathatja csigaházából, így felszínre törhetnek vágyai.

26. A huszonhatodikaiak nagyvonalúak. Gyakran tehetséges mûvészek vagy kézmûvesek. Praktikusan gondolkodnak, és kiváló diplomáciai érzékkel is megáldotta õket a sors. Szeretõ és hûséges partnerre vágynak.

27. Aki huszonhetedikén született, annak nagyon sok barátja van, mert melegszívû, önfeláldozó, nyitott, toleráns és segítõkész. Néha azonban neki is szüksége van egy kis magányra, hogy olyankor csak önmagával foglalkozzon, és újra feltöltõdjön pozitív energiával. Nagyon fontos számára az elismerés. A szerelemben idealista és mély érzésû.

28. A huszonnyolcadikaiak gyors felfogóképességûek, dinamikusak és magabiztosak. Igen céltudatosak és önállóak. Amit elhatároznak, azt meg is valósítják. Szívesen állnak a középpontban, szeretik, ha dicséretet kapnak. A szerelemben a felfokozott érzelmek és a szenvedély jellemzi õket. Imádják, ha partnerük apró figyelmességekkel kedveskedik nekik.

29. Akik huszonkilencedikén látták meg a napvilágot, kifinomult szépérzékkel rendelkeznek. A tudásuk mélyreható, amit szívesen tovább is adnak. Inspiráló hatással vannak embertársaikra. Nehezen viselik a kritikát. Barátaiktól elvárják, hogy feltétlenül megbízhassanak bennük. Odaadó partnerre vágynak, akinél az elsõ számú szempont szintén a bizalom.

30. Aki harmincadikán született, az nagyon kreatív, és ki is akarja használni ezt a tulajdonságát. Általában szellemes, jó humorú, és szereti, ha ezért értékelik. Nagyon fontos számára, hogy szeressék, a legnagyobb ellensége pedig az unalom. Bár alapvetõen egy kissé félénk, ezt ügyesen kendõzi. A szerelemben nagyon romantikus.

31. A harmincegyedikén ünneplõk komolyak, megbízhatóak és törekvõek, mindig készen állnak a legjobbat adni magukból. Barátként, partnerként is hûségesek és megbízhatóak, mivel leginkább tartós kapcsolatot keresnek.A logikájuk félelmetes, és elég makacsok is. Így tehát aki meg akar gyõzni egy e napon született illetõt valamirõl, az gondosan gyûjtse össze elõtte az érveit.
  gis, 17:57 Itt megrhatod a vlemnyed gis
:) ;)
  gis, 16:11 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 13:57 Itt megrhatod a vlemnyed gis
:) ;)
  gis, 12:31 Itt megrhatod a vlemnyed gis

  gis, 10:47 Itt megrhatod a vlemnyed gis



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.