CsodaCsiga Fõlap
Naplók 2024. március 28.   csütörtök   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrán, Katapán, Szixtusz   
Fõlap ·  · Chat · Távirat · Társkeresõ · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



gis naplója

  2008. április 9., szerda Nekem tetszik!
0  

  gis, 23:48 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. április 8., kedd Nekem tetszik!
0  

  gis, 20:50 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. április 6., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Jóéjszakát! : )

  gis, 22:45 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 22:07 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. április 3., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Jóéjszakát, és szép álmokat! vidám ébredést!

  gis, 23:01 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 22:11 Itt megírhatod a véleményed gis
HARMÓNIA KÃRTYÃM

A mai napodat elfogulatlanság hatja át

Selyem - Lágy, nõies jelkép. Ékességet, könnyedséget, a lágy és akadályok nélküli kommunikációt hozza el a számodra. A lelki � és persze akár a valóságos, anyagi � gazdagságra is utalhat. Figyelmeztet az alázatra és az elfogadásra. A selyem hûvös és tiszta, akár a lelked ebben az élethelyzetbe. Jól dönthetsz, és ezt megfelelõen tudod kommunikálni a környezeted felé.
  gis, 22:05 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 8:22 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. április 1., kedd Nekem tetszik!
0  

  gis, 7:53 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. március 31., hétfõ Nekem tetszik!
0  

  gis, 23:47 Itt megírhatod a véleményed gis
sziasztok!
szép estét mindenkinek!: )
lassan elkezdek mesélni, mert igencsak van mit, és naon álmos vagyok, és fáradt!
reggel ötkor kellett volna kelnem, de nagyon nem megy ez nekem! biztos ismerõs másnak is ez a bizonyos még öt perc, és még öt perc! kb akkor indultam el amikor megvolt beszélve cat-el a tali! : ) de simán beértünk : ) sõt!!! : ) 5:40-kor még a kádból jöttem kifele 54-kor már blokkoltunk! : ) 6:30 kor átvettük a gépeket! igaz nem volt tárhelyünk így nekiálltunk rendet rakni! valamikor 8 után sikerült elkezdenünk felvennünk a leltárt! attól kezdve csak a csipogásokat lehetett hallani! talán még most is azt hallom! : )) természetesen mint mindig megint mi "a textil" végzett utoljára! néhányan jöttek segíteni amit utána meg is bántak, mert a karnisokat senki nem szereti, már õk sem : ))) meg is szöktek közben, de rájöttek, hogy annál késõbb megyünk haza így megcsinálták ügyesen : ) aztán amikor már mindennel végeztünk! a fõnök összehívott minket, és közölte, hogy dél elmúlt amikor kapott egy emailt amiben az állt, hogy újra kinyit az áruházunk, úgyhogy aki átment volna másik áruházba azok maradnak továbbra is! hát mindenki örült! fõleg én! ennél jobb hírt nem is tudott volna mondani a fõnök : ) elõször mindenki azt hitte, hogy csak áprilisi tréfa, de nem!!!! pontosan nemtudjuk, de kb egy hét múlva újra kinyit a TB KIKA!!!!!!!!!!! : )))) hogy meddig azt még senki nem tudja!
lassan megyek aludni, pihennem kell kicsit! reggel meló! bár még nem nyitunk a héten, de megkapjuk majd a listát a leltáról, és azzal elrohangálunk pár nap! na mindenkinek jóéjt! puszi!
  gis, 23:39 Itt megírhatod a véleményed gis
mivel reggel korán kell kelnem, és nem lehetek itt, ezért kívánok:
és szép napot! : )
  gis, 0:13 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 0:06 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. március 30., vasárnap Nekem tetszik!
0  
szép estét mindenkinek!
hát ez a nap is eljött! végleg bezárt a törökbálinti kika! :( sokan ma voltak utoljára! :( holnap vár ránk egy leltár amit nemnaon akarok!!!!!!!!!!
már most égnek áll a hajam, ha belegondolok mi vár ránk bent, ugyanis a vásárlók ma sem kíméltek bennünket! egy túrkálóban is nagyobb rend van mint nálunk!
egész nap utol sem értük magunkat! pedig a csajokkal beleadtunk apait-anyait, mégsem végeztünk azzal amit mára elterveztünk! igazából szerintem ma nagyon hamar elment az idõ! naon rossz, hogy szétmegy ez a jó kis csapatunk! sokan fognak hiányozni! köztük shaba is! : )) kivel rally-zok én reggelente? és hallgatom a jó kis számokat amíg be nem érünk! õszintén szólva nagyon rossz volt ezt végignézni, ahogy kiürül az áruház! az is fura volt ahogy a zárásnál nem hangzott el az, hogy..... holnap reggelt tízórától szeretettel várjuk önöket...! reggel a nagyfõnök szlogenje is más volt! nem a megszokott "szép napot jó forgalmat" és, hogy a vásárló a minden, hanem segítsük a holnapi leltárt saját magunknak,és most a vásárlók levannak.... : ))))
shaba beszólásai is hiányozni fognak! simán beszólt a vásárlóknak! : ) mint a napokban amikor odament egy vásárlóhoz, és megkérte, hogy : hölgyem megkérem, hogy ne bontsa ki a csomagolásokat! erre a vásárló megkérdezte tõle, hogy ideges? Shaba: hát igen! egy kicsit! : ) vásárló: akkor menjen, és vegyen be valamit, vagy rugasson ki! : ) Shaba: hát lehet, hogy az lesz asszonyom! : )
hát sokszor már amikor meghallottam, hogy valaki boncsikál, és a Shaba fordul, már döltem a nevetéstõl : ))) nem sokszor bírta ki, hogy ne szóljon be nekik : )) király volt nagyon! : )) hiányozni fog minden! :( Budaörsön minden más! az nem olyan! ott aztán nincs mese! dolgozni-dolgozni-dolgozni!!! itt nálunk minden laza volt! ma is kaptunk szeretetcsomagot! : ) a méret a lényeg póló nem maradhatott belõle ki! : ))) asszem mára ennyi!
jó csiguzást mindenkinek!
  gis, 22:59 Itt megírhatod a véleményed gis
Halak (február 19. - március 20.)
Kedves Halak!
A Halak jegyében is két bolygó uralkodik, a Jupiter és a Neptun. Ez a két bolygó az égen most egymás melletti jegyben vannak egymással. Számolnod kell azzal, hogy fantáziád esetleg túllép a reális élet és a valóság határain, és érzelmeidben, belsõ képedben szélesebb, tágabb világban élsz. Nem a tudat, nem az akarat, nem az elhatározás, nem a döntés, hanem a vágyódás hajt. Egyrészt ki akarsz szabadulni ennek a világnak szûkös kereteibõl, másrészt pedig szeretnél megtapasztalni valami mást, valami teljesen kötetlen életet, talán ez idézi elõ benned az „elvarázsoltság” állapotát.
  gis, 22:03 Itt megírhatod a véleményed gis
Jóreggelt minden csigunak! : )

  gis, 8:46 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 0:24 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. március 29., szombat Nekem tetszik!
0  
sziasztok! jóreggelt!

a tegnapi napról csak annyit, hogy egy nagy.... volt! minden téren!!!!!!!!!! sokan voltak! egész nap két percem nem volt, hogy megálljak! persze egyedül voltam úúúúúútálok egyedül lenni! és már elegem van ebbõl a sok sötét emberbõl aki olyan kérdéseket tesz fel amit maga sem gondol komolyan!!! ezek azt hiszik, hogy az egész áruházat elvihetik szinte ingyen!
mindenki siránkozik, hogy bezár az áruház, és, hogy mi lesz velünk? napjában kb ezerszer el kell mesélni, hogy ki hova miért, és minek! na meg percenként rohangálnak, hogy ez meg ez mért nincs leárazva, alkudoznak, hogy nem-e lehetne-e! mondom nem!!!!!!!!!!!!!!! ez mért ennyi, az mért annyi, ez mekkora, abból nincs-e még! ezt nem-e lehet megvenni! túrnak mindent mint az állat! szerintem túrkálóban érzik magukat az emberek! már a saját fiókunkat is kifosszák! : ))) nemtom mit gondolnak mi van ott : ) alig vártam, hogy vége legyen a napnak! holnap vagyunk nyitva utoljára! : ( hétfõn leltár! csak azt nemtudom, hogy fogok felkelni, mert hatra kell mennünk! : ((( és a felkelés nem az erõsségem! na mindegy majdcsak kirugdosom magam valahogy az ágyból : ) aztán egy nap pihi, és vár az új hely! már most parázok! nem akarok menni!
ott egész nap mászkál a nagy osztrák fõnökség na meg persze az ottani fõnökök is! lehet kéne valami új helyet néznem! tuti nem fogom magam kikészíteni!!!
de azért meglátom milyen lesz egy hónapot valahogy végigszenvedek! ráadásul a szabadnapjaim száma is igencsak lecsökkent! a mi részünkön nem lehet egész nap dolgozni, mert megosztott munkaidõ van! ezért nincs annyi szabadnapom amennyi itt volt! : ( bezzeg a többiek kb a fél hónapot dolgozzák a többit otthon töltik! na mindegy! majd az élet megoldja, vagy én : ))) kitudja még mit hoz a jövõ! ma itthon vagyok! : ) gondoltam alszok sokáig! aha ...nem sikerült! mért van az, hogy amikor mennem kell aludnék még, és amikor meg itthon vagyok kelek felfele, mert nemtudok aludni!!?
na asszem ennyi! mindenkinek szép napot!
  gis, 9:47 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. március 28., péntek Nekem tetszik!
0  

  gis, 8:14 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. március 27., csütörtök Nekem tetszik!
0  
szép álmokat!

  gis, 23:48 Itt megírhatod a véleményed gis
Jóreggelt! : )

  gis, 8:44 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 1:36 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. március 26., szerda Nekem tetszik!
0  
boldog vagyok, boldog vagyok, boldog vagyok!!!!! : ))))))))
és a napocska is süt!!! : ))))
  gis, 14:52 Itt megírhatod a véleményed gis
ezt nem hiszem el!!!!!!!!!! szakad a hó!!!!!!!!!!!
pedig épp most akartam mondani, hogy mindenkinek szép napot! az elõbb még a nap sütött most meg.....!
na mindegy azért legyen nagyon szép napotok : ))) puszi! ; )
  gis, 11:55 Itt megírhatod a véleményed gis
szép álmokat! : )

  gis, 0:49 Itt megírhatod a véleményed gis
shaba küldött ma is emailt a melóhelyrõl! az elõzõt nemtalálom pedig az is naon király volt! szegény sokszor már az õrület szélén : )))

hihetetlen h mi van itt!tiszta
bolondokháza de komolyan! a kata konkrétan két órája folyamatosan csak
vásárlózik a lámpán annyian vannak!eszméletlen ami itt megy!és annyira
nincs türelmem az emberekhez!ráadásul eggy kölök itt visít már vagy negyed
órája!mingyárt odamegyekk és kitaposom a belét!ma még tuti megölök vkit a
vásárlók közül!lassan átmegyek futóbolondba és megkattanok de tényleg!alig
várom h vége legyen a mai napnak!
  gis, 0:13 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. március 25., kedd Nekem tetszik!
0  
ez olyan szépséges : )) DDD

  gis, 14:41 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 14:38 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 0:56 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. március 24., hétfõ Nekem tetszik!
0  


  gis, 22:42 Itt megírhatod a véleményed gis



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.