CsodaCsiga Fõlap
Naplók 2024. március 29.   péntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Dioméd, Gerle   
Fõlap ·  · Chat · Távirat · Társkeresõ · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



gis naplója

  2008. február 8., péntek Nekem tetszik!
0  
a faxom!!!! már megint ennyi az idõ???? hihetetlen! : ) na megyek, mert elkések!!! megnézzük most mennyi lesz a rekordunk! : ))) na csáó! jó csiguzást, és szép napot mindenkinek! : )) puszi! ; )
  gis, 9:22 Itt megírhatod a véleményed gis
nagyon tévedsz, ha úgy érzed leszarlak!!!
csak tudod az az igazi barát aki a jóban rosszban mellettem áll!!!
és szerencsére nagyon sokan mellettem vannak!
  gis, 9:19 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 8:50 Itt megírhatod a véleményed gis
azt még el is felejtettem mondani, hogy tegnap a barátnõm Adri is bent volt a kikában! : ) már nagyon rég beszélgettünk! megállapította, hogy nagyon sokat fogytam!!! kérdezte is, hogy mért vagyok így összezuhanva???!!! kicsit beszélgettünk, ami nagyon jólesett! : ) õ a lelki társam volt mindig!!! azt mondta szedjem össze magam!!! megigértem neki, hogy úgy lesz! : )
  gis, 8:34 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 8:22 Itt megírhatod a véleményed gis
jóreggelt! : )
tegnap ismét a szokásos unalom volt egész nap!!!
bár nagyon jól elvoltunk : ))) új biztonsági õrünk van! : ) és a csajok ezt nem is mondták!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : ) ahogy beléptünk a második otthonunkban, mert ugye a melóhelyen majdnemhogy többet vagyunk, máris megdobogtatta valaki a szivemet! : )este ezt el is mondtam neki! : ) cat -et is teljesen elvarázsolta! : )) cat én bizti nem hagynám ki!!! : )))) egész nap elszórakoztatott mindenkit! : ) este megigértem, hogy hazaviszem, vagyis, ha a csajok beleegyeznek, mert ugye õket is én viszem! : ) naná, hogy beleegyeztek! : )igazából nem mellém kellett volna ülnie, de cat nem vállalta be! : ) pedig... : ))) a hátsó ülésem is kényelmes : ) de nem két csajnak!!!!! : ) ugye cat?? : )))nemtom mért nem vállaltad be! : ) de hazafele már jött a telefon, hogy merre vagyok? és hiába válaszoltam, hogy mindjárt otthon vagyok...! megszakadt hirtelen a vonal! : ))))) bár megértem, mert a páromnak tegnap volt a szülinapja! : ) megis ünnepeltem egy kis csigázással! : ) na, de utána kiengeszteltem! : ) ááááááá és azt még nem is meséltem, hogy van egy titkos rajongóm : ) tegnap ebédnél azt mondta, hogy legyek a felesége, mindent megad nekem, és semmi gondom nem lesz az életben! : ) aztán rámutattam a gyûrûmre! : ) az volt a válasz, hogy azon tudunk változtatni! : ) naon helyes volt, és... húúúú! : ))) de NEM!!! azt mondta még keresni fog! : ) régóta bejár hozzánk a kikába, de még egyszer sem vettem észre, bár tegnap rámköszönt, és megmondom õszintén bátor! : )odajött hozzám, és egy kicsit zavarba is hozott! : )) nemtom tegnap mi volt a levegõbe! : ) biztos jön a tavasz! : ))))

  gis, 8:15 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 7:49 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. február 7., csütörtök Nekem tetszik!
0  

  gis, 23:06 Itt megírhatod a véleményed gis
: ))))
  gis, 22:40 Itt megírhatod a véleményed gis
na mennem kell! : ( vagyis már rég el kellett volna indulnom! : ) még jó, hogy a csajok nemtudnak engem itthagyni! : ) na puszi, és szép napot mindenkinek! : ))
  gis, 9:21 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 8:21 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. február 6., szerda Nekem tetszik!
0  
szép álmokat! ; )
  gis, 23:48 Itt megírhatod a véleményed gis
köszönöm a kommenteket,és a távcsikat ma : ) jó volt újra beszélni egy régi ismimmel itt a csigán! : ) hát nem csalódtam benne! : ) olyan mint régen! : )
de addig fûz míg a végén megadom magam! : )))))
  gis, 23:27 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 12:17 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 11:55 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 11:02 Itt megírhatod a véleményed gis
sziasztok! : )
este már nem volt kedvem írni, meg igazából semmi extra nem történik! továbbra is unalom van bent egész nap! mindenki csak teng-leng! : ) bár meg kell hagyni nagyon kényelmesek a kanapék : )) már lassan az összeset kipróbáljuk : )
én is kiválasztottam egy sarokülõt, meg egy jó gardrobszekrényt amit nagyon kedvezményesen megkapunk! : ) hát majd kiderül mennyi lesz az annyi! : ))
fél napomat megint az infóba töltöttem : ) sõt egyedül is infóztam, amikor cat elment ebédelni! : ) mire bezár az áruház,addigra bele is jövök! : )
a másik áruház már nem lesz annyira laza, dehát a pénzért mindent! : )))
  gis, 10:57 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 10:18 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. február 5., kedd Nekem tetszik!
0  

  gis, 22:16 Itt megírhatod a véleményed gis

szép napot! : ) jó csiguzást! : )
  gis, 9:16 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 1:35 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. február 4., hétfõ Nekem tetszik!
0  
vár az unalomház! : ) mindenkinek szép napot! és jó csiguzást! : )
  gis, 9:18 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 8:23 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. február 3., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Jóéjszakát!
  gis, 22:01 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 12:37 Itt megírhatod a véleményed gis
................................................................................................................................
  gis, 10:25 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. február 2., szombat Nekem tetszik!
0  
hát köszi ezt a szép hosszú levelet!!!
elolvastam!!! kúrva jól esett!!! majd szépen eltünök mindenki életébõl, és ennyi!!!
no comment!!! örülök, hogy mindenki megakarja mondani, hogy mit csináljak!!!
és, hogy ilyen meg olyan vagyok! szerintem mindenki nézzen elõbb saját magába, és utána mondjon véleményt!!!!
végülis, én egy szemét ember vagyok!!! végezetül csak annyit, hogy igenis imádom a Renit! nem tehetek róla, hogy sírt a szülinapján, hogy nem voltam idõben ott! igenis mondtam anyunak, hogy nyolcig dolgozom, de sietek haza, és várjatok meg! megvártatok?????????????? nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ennyit errõl!!!! ennyit számítok!!!! de tudod, ha késõn is , de ott voltam, és átöleltem a szülinapján, mert megvárt!!!!!!!!!!!!!! : ((((((((((((((((((((
  gis, 23:13 Itt megírhatod a véleményed gis
szép estét minden csigusznak aki engem olvas! : )
ma nagyon, de nagyon unalmas napom volt!!! halálra untam magam! egész nap mást se csinálunk mint beszélgetünk! megcsináltuk az összes árut ami jött, na jó azért hagytunk holnapra is, mert a végén még shaba unatkozna! : )igaz??? : )
jah! és van egy jó hírem : ) aminek nagyon örülök : )
KÉSZ A GIS AUTÓ! : )))) el se akartam hinni! az elõzõ szerelõ két hónapot ült rajta, és olyan jól megcsinálta, hogy úgy kellett elvontatni, sõt itthon megcsinálni, hogy járni tudjak vele! hát eddig tartott a héten annyi lett neki!
de végre rátaláltunk egy nagyon jó szerelõre! sajna most se volt olcsó, mert igencsak ki kellett csengetnem 156ezer forintot, de viszont most elmondhatom, hogy nagyon király lett az autó, és nem kellett hónapokat várni, mert egy napot volt a szerelõnél, pedig szinte ugyanazokat kellett megcsinálnia,amit az elõzõ úgy frankón elbaxott két hónapon keresztül! na mindegy! mostmár legalább tudom, hova vigyem, ha bármi baja lenne az autómnak! : )

  gis, 22:30 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 7:55 Itt megírhatod a véleményed gis
  2008. február 1., péntek Nekem tetszik!
0  
sziasztok! : )
ma megint király napom volt! : )
nem is tudom hol kezdjem annyira boldog vagyok, hogy el sem tudom mondani! : )
megszületett a döntés! : ) ma egymás után mentünk be a vezetõi irodába, hogy megtudjuk kire milyen sors vár! mostmár elárulom, hogy én valahol éreztem, hogy sikerülni fog! : )IGEN!!! SIKERÃœLT!!! KELLEK A MÃSIK ÃRUHÃZNAK!!! : ))) de azért bennem volt a félsz, hogy mivan, ha mégse???!!! olyan érzés volt , mint amikor vizsga után arra várunk, hogy vajon sikerült-e?
azért nagyon sajnálom azokat akiknek nem sikerült, mert mi egy csapat voltunk, és hiányozni fog " mindenki"! volt akin nagyon megdöbbentünk, aki az áruházvezetõ utáni ember volt utóbb, és neki semmit nem ajánlottak fel! : (
rossz volt végignézni azt, hogy hogy szenved, és azt,hogy fiú létére elsírja magát! ami érthetõ, hiszen két gyereke van, és nyakában egy nagy kölcsön ami nem mindegy!!!
egyenlõre még március 31-ig itt leszünk, amit leltárral zárunk!
aztán áprilistól már a másik helyen! bizti jó lesz, ha másban nem, de a pénzben mindenképpen! : ) ha mindenigaz a dupláját fogom kapni annak amit eddig kaptam! : )))))
szóval a lényeg, hogy ma nagyon jó napom volt! : )

  gis, 22:53 Itt megírhatod a véleményed gis



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.