CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



faroktoll naplja

  2014. jlius 31., cstrtk Nekem tetszik!
1  

Ma voltam vérvételen, meg mindenfelé. Fiam megjegyezte este, hogy majd jelezzek, mert kíváncsi a laboreredményre, találnak e vért a bodzámban....

Ugyanis jó ideje, mióta egy nagyon kellemes bográcsozásos vendégségben voltunk, azóta bodzás Apenta-függõ lettem. Ott ittam elõször és azóta nem bírok magammal....

  faroktoll, 20:33 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. prilis 29., kedd Nekem tetszik!
0  
Lehet, már vissza sem fekszem indulásig. Szörnyeteg fejfájásra ébredtem. Hihetetlen, hogy egy/másfél nap kávékihagyás ennyit jelent. Már napközben is fájt. Nem akartam inni, mert éreztem, hogy most nem tesz jót a fájó pocinak, így bedobtam két koffeintablettát, egyet reggel, egyet késõ délután. Ugyan? Ezzel az erõvel a falhoz is hajigálhattam volna. Könyörgöm, kettõ koffeintabletta nem elég!!! Akkor mégis mennyi koffein van egy kétfõzetnyi adag egyharmadában??? Ennyit szoktam inni naponta.
  faroktoll, 1:41 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. prilis 28., htf Nekem tetszik!
0  
Fantasztikusan pocsék hétvégém volt, ki sem találhattam volna jobbat. Most is frenetikusan vagyok, pláne hogy reggel meló.
  faroktoll, 0:57 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. prilis 12., szombat Nekem tetszik!
0  
Asszem felfordult a gyomrom a Salvus ízének körülírásáról olvasva....

Viszont a lenmag. Na az nagyon vicces, olyan mintha apró hangyákat nyelne le az ember, és csörögnek közben....
  faroktoll, 0:34 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. prilis 10., cstrtk Nekem tetszik!
0  

A "kicsit más"-on akkorát nyerítettem, hogy na.....
na de sós????
Brrrr
  faroktoll, 17:22 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. prilis 9., szerda Nekem tetszik!
0  
Köszi, megpróba, de a Salvus vízrõl az a fixa ideám, vagy valahol hallottam is, hogy nagyon pocsék ízû:((...ja hogy nem az ízéért kell innom?...:)), vagy:((?
  faroktoll, 17:59 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. prilis 8., kedd Nekem tetszik!
0  

Két napja ég a gyomrom,és semmi nem hat csak átmenetileg:((
Nem kicsit, aludni sem tudok éjszaka. Napközben melóban úgy érzem a hátam is ki fog gyulladni, lukadni:((


  faroktoll, 20:51 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. prilis 5., szombat Nekem tetszik!
0  
Na eddig is tudtam, de legalább már papírom is van róla, hogy nem bírom bizsut, meg az ezüstöt sem. Az éjszakák veszettül rosszak voltak valóban, hajnal felé, mikor a legédesebben aludna vissza az ember egy kicsit még, akkor nekem csak azon járt az eszem, hogy ha végleg leszedik a tapaszt, akkor szanaszéjjel fogom marcangolni a hátam és sikongatok közben a boldogságtól. Majdnem így is lett, de csak óvatosan lehetett vakarózni, mert nagyon csúnya gyulladt lett a helye a nikkeles pontnak. Az egész egy parányi pötty volt csak a "hatóanyag", a helye meg majd tenyérnyi nagyságú, gyulladt hólyagos pukli lett, nem is kellett megvárni a 168 órás eredményt, lezártuk 72 óránál....nem bírtam volna tovább....
Mondjuk az ezüstöt, nem önmagam miatt, nem bírom, hanem mivel a nikkelre fullérzékeny vagyok, az ezüstöt meg azzal ötvözik nekem ezt mondták, ezért így jártam....nagyon ritka-drága, lehet hogy nem is csinyákolnak tiszta ezüstös dolgokat. A végeredmény a higany, amalgám, palládium, és rettenetes a nikkel. Mondjuk a higany már elvileg nincs semmiben, kivéve valami vörös ecsetelõt ami sebtisztításra van, de ha netán nagyon lesérülök, akkor tiltakozom, ha vörössel ecsetelnének. A mindennapokban óvakodnom kell pár dologtól a nikkel miatt, pl csak folyékony mosószert lehet használni, meg van még pár jó tanács, pl ne egyek konzerves ételt...stb. Na kiderül majd, hogy fogászatilag ez mit befolyásol, de szerintem leginkább a pénztárcámat.....
  faroktoll, 9:31 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. prilis 2., szerda Nekem tetszik!
0  
Nagyon viszket a hátam.
Na ez így elég fura lehetne, ha nem lenne tapaszokkal teli, fémallergia megállapítása céljából. Vagyis már csak félig tele, mert a tapaszok felét leszedték ma, hólyagos volt az egyiknek a helye, háromkeresztesen érzékeny vagyok. Teljes eredményre még várni kell.
Viszketeg.....naaagyon.
  faroktoll, 20:07 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. mrcius 4., kedd Nekem tetszik!
0  
Az elmúlt hétvégén saját kezûleg fabrikáltam magamnak szivacspárnákat. Egyszerûen (majd egész napos körülményes munkával) szétvágtam egy szivacsmatracot kisebb párnának való méretûekre, és tokokat varrtam mindre. Meglepõdtem mennyire egészséges kinézetû volt a szivacs pedig már évek óta megvolt. Aztán szombaton este, vasárnap, és tegnap munka után is itt üldögéltem a kedvenc fotelemben a fájós derekamat az új kreálmányaimmal kitámasztva.
Éreztem én, hogy valami nem OK.
Aha most ott tartok, hogy már aludni sem tudtam éjszaka, mindennel belõttem magam majdnem ami csak a derekamra van, és itt ülök a fotelban a mindösszesen 6 darab régi párnámmal merevre polcolva, mert gyilkos hatása volt a hétvégének, meg a tegnapnak. Nem tudom képes leszek e elindulni melóba. Már belenyugodtam, hogy nem találok kényelmes fotelt, de most mérges vagyok, hogy hiába dolgoztam.
  faroktoll, 6:06 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. mrcius 2., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Melyiket melyiket, hát az élet sóját:)))


  faroktoll, 19:13 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. februr 27., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Imádom a sót:))
  faroktoll, 18:21 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. februr 25., kedd Nekem tetszik!
2  
Kérek szépen néhány napsütéses napot, aztán 1-2 nap szabit, egy kis melegvizes medencés "telelést" valahol, regenerációt akaroooook!

  faroktoll, 18:02 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. februr 23., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Ma délelõtt ültem a fotelben, klimpíroztam a billentyûzeten. Aztán akárhogy küzdöttem, folyton bealudtam pár másodpercre és vaktában klimpíroztam. A harmadik után bedobtam a kéztörlõt, kidõltem a hencseremen. Aludtam délután közepéig. Nem tudom mikor voltam ennyire álmos-fáradt-kómás. Megint egy dolgos hét jön, és olyan fáradt leszek péntekre, hogy nem elég a hétvége kipihenni. Nem tudom mitõl van ez, talán a hajtás a melóban, talán az idõjárás.... Valami jó lenne...kis igazi napsütés, vagy kicsi gyógyfürdõ, úszkálás, lebegés. Stresszmentesen.
  faroktoll, 20:11 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. janur 16., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Egyszerûen nem tudok helyrejönni, dolgozom, meg minden, de vagy allergia, vagy megfázás, torok, légcsõ, miegyéb. Nálunk már az járja, hogy akinek kapar a torka az minimum két hét betegállomány. Ugyanis elmegy szegényke haza, hogy csak két-három napig kúrálja magát, majdcsak jobban lesz, hisz mi ez csak kicsi krehácsolás, torokkaparászás, valami kis vacakság, aztán harmadnap már merõ lázban ázik otthon a dunyha alatt és még két hét múlva is rácuppan a negróra, mint valami függõ, hogy beszélni tudjon. Minap munkatársamnak mértük meg a hõjét reggeltájt, mert kicsit megfázásos, á de semmi kül. aztán majd 39 fokkal hazatávozott.
Én csak fájdogálok, de nagyon nem jó.

  faroktoll, 19:17 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. janur 9., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Azon filóztam egyszerûbb lenne felsorolni, hogy mim nem fáj.
Mim is?

  faroktoll, 17:28 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. janur 3., pntek Nekem tetszik!
2  

Vasárnapig elég az antibiotikumom, ha hétfõn sem lesz hangom, meló után, vagy elõtt gégészetre megyek. A derekam is belobbant, két napja kínszenvedés még a fekvés is, hiába a szerelmetes szivacskám, csak nyomom magamba a gyógyszereket, engem üldöz a sors, vagy húz az ág:((

  faroktoll, 19:58 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. janur 1., szerda Nekem tetszik!
3  

Ez is elszaladt. Fiacskám baráti körben múlatta, mi meg itthon oly csendeskén, hogy át is aludtuk magunkat az Újba. Negyed éjfélkor arra riadtam, hogy vehemens tûzijáték van kint és nem akar szûnni. Ember ezt is átaludta, én meg nem bántottam. Hiába árválkodtak bekészítve a pezsgõspoharak, annyira fájt a gyomrom, hogy végigpróbáltam a házipatikát nyögdécselve, korty pezsgõ nem ment volna le. Majd. Majd, ha már magzatunk is itt lesz.

A légcsövem ég, mint parázs, hangom nem változott, vagy ha igen, csak romlott, holnap meg meló, szerintem elmegyek utána gégészetre vagy tüdõlötyis rendelésre.

Legalább békés volt, és ez nagy szó!

  faroktoll, 12:15 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 31., kedd Nekem tetszik!
1  
Ez volt a legviccesebb-cukibb malacpogi, vagy valami ilyesmi, sajna nem én sütöttem, de leszek én még olyan jól!

[url] [/url]
  faroktoll, 19:25 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 30., htf Nekem tetszik!
0  

Ma visszamentem dokihoz. Maratoni rendelés volt, sajátja mellett még helyettesített is. Több órát ültem, ültünk a rendelõben, még jóval a rendelési idõ lejárta után is. Persze most is voltak fujjolások, meg beszólások, néhány jogosan, mert egyesek bejutottak korábban, mint jogos, pedig nem idõpontra jöttek, csak csencseltek a sorszámokkal, meg sopánkodtak a recepción, hogy csak ez meg az a problémájuk...jó menjen oda a rendelõ ajtajához akkor, mondá recepciós, bennünk meg - a sorukat türelmesen várókban - érlelõdött a harag. Aztán engem is bevontak, meginterjúvoltak, hányas vagyok, meg hogy az elõbb bevonuló hölgy jóval késõbb jött, nem csak nálam, hanem a felháborodottan kérdezõnél. Ekkor szóltam hozzá a diskurzushoz, hogy a hölgy kapott valaki ismerõsétõl jóindulatból korábbi sorszámot, mert az úrnak nem kellett, elintézte bemenetel nélkül, kikérte a receptjeit. Na egyrészt ettõl nem nyugodott meg a kérdezõ, másrészt meg ahogy megszólaltam a már félig kiürült váróban, nem csak a kérdezõnek, hanem nekem is égnek állt a hajam a hangomtól. Eleddig nem is tudtam, hogy ennyire borzalmas.... Mondá a beteg is, hogy jesszus, elsõ hallásra jóval betegebb vagyok, mint aki soron kívül beslisszolt, meg van itt még egy kismama is, de õ is türelmesen vár a sorára, õ bizony nem lenne olyan pofátlan, hogy bemenne mások elõtt így. Azt hiszem én sem, csak ha rosszullét kerülget, de akkor meg szólnék. Mindegy túl vagyok ezen is, kaptam második doboz antibiotikumot, doki nem akarta elhinni, hogy egy doboztól (7 szemes) nem gyógyultam meg, aztán a szemének sem akart hinni, mikor megvizsgálta a (megvizsgált!!!!) a torkomat, na de komolyan....ez már valami és lenyomott pár fintort, kiírta a gyógyszert, aztán megkérdezte, hogy akkor most már ettõl meggyógyulok?
??????????????????????
Mi van??????????
Na szóval beszedem, meg iszok rengeteget, sajnos csak vizet, meg teát, meg neocitrányt, meg kígyót békát, a fincsi kis tiramisu likõröm meg ott árválkodik a hûtõben, pedig cicámmal akartam meginni, de most nagyon bekavart a vismajor. Ja és csütörtökön dolgozó.
Kicsi fiam elment és átvette a megrendelt levegõ ionizátort, már beizzította a szobájában, meglátjuk beválik e, ha igen, akkor nekem is kell egy. Elvileg ez volt a kari ajándéka, csak nem tudtam idõben megvenni-megrendelni betegségbõl kifolyólag.

  faroktoll, 18:52 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 28., szombat Nekem tetszik!
1  
A gyógykúra részeként sorozatokat nézek. Kíváncsi lettem hány éves benne az egyik színésznõ, megnéztem IMDB-n a filmet, a színésznõt, a születési dátumát, aztán számológép segítségével kiszámoltam a korát(!!!!!!) látszik mennyire topon vagyok agyilag is), már majdnem katt az eredményre, mikor bevillant, ja tk annyi idõs a nõ mint én max egy évvel idõsebb, mert ennyivel korábban van a születése, na kijött az eredmény. Igen, 1764 évesek vagyunk. Pihennem kék.

  faroktoll, 9:36 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 27., pntek Nekem tetszik!
0  

Basszus, köszi szépen....a "szimuláns" beszóláson jól röhögõ aztán meg köhögõgörcsöt kaptam....jaj:))

  faroktoll, 12:33 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 26., cstrtk Nekem tetszik!
1  
Próbáltam ma enni egy kis marlenkát. Teljesen felesleges volt, nem érzem az ízeket. A hangom tök rekedt, és rapszódikusan eltûnik. Mielõtt meglátogattam dokit két napig mindent megtettem, hogy ne kelljen mégse elmennem és antibiotikummal bombázni a drága szép szervezetemet. Így a tea, és a lórúgásnyi mindenféle vitamin mellett kipróbáltam a Bioparox spary-t. Méghozzá lelkiismeretesen négyszer puffantottam naponta, torokba, orrba. A leírásban olvasható kellemetlen íz mint mellékhatás azt jelentette a gyakorlatban, hogy hõsiesen küzdöttem a kifejlettkorú rókákkal, és közben krokodilokat könnyeztem. Lehet hogy másnak bevált ez a spary, de hogy én soha többé nem használom az tuti.Semmit nem hatott, ja de rosszabb lett, második nap este már vígan lázas voltam, harmadnap reggel "lobogó hajjal" rohantam dokihoz a megváltó antibiotikumért, aminek a hatása eszmélten. (eszméletlen lassú) Minden nap csak egy picinykét hat, alulról felfelé húzza a gyuszit, ami azt jelenti, hogy alul (légcsõ-mellkas) picinykét csökken a fájdalom, cserébe feljebb hatalmasat romlik. Ja és csak kicsike szösszenet, hogy doki még csak bele sem hallózott a mellkasomba.... mondjuk tuti nem volt most tüdõgyuszim, mert már volt és most is pocsék, de a tüdõgyuszival halálomon voltam, akinek volt tudja, mintha nem jönne a levegõ, és a tüdeje meg lötyögne, szó szerint hallottam ahogy szörcsög-lötyög-mozog a beszûrõdött helyen, és kipattant szemekkel vártam a reggelt, vagy vaqlamit, mert nem hittem el, hogy kibírom. NA MOST "CSAK" FÉLIG HALDOKOLTAM, DE AZÉRT NEM KELLETT VOLNA MEGVIZSGÁLNIA??, NA EZ PRÓZAI VOLT...


  faroktoll, 15:41 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
Olyan édesek vagytok, köszönöm...meghatódtam...na:))
  faroktoll, 11:39 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 25., szerda Nekem tetszik!
0  

Már harmadik napja szedem az antibiotikumot és lázas vagyok. Nem túl magas, de csoda hogy felment, ahhoz képest, hogy az immunrendszerem a béka popója alatt van. Mintha tépnék le húsomat a csontjaimról. Már ötödik napja vagyok ilyen rosszul. Kezdek elkeseredni. Mindenkor rossz, de Karácsonykor....

  faroktoll, 19:48 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 23., htf Nekem tetszik!
2  
Két végén égetem a gyertyát. megfázás, torokgyuszi, légcsõgyuszi, az arcom fáj, a fejem fáj a torkom nagyon a mellkasom szétég, ja egyszerûbb lenne felsorolni mi nem fáj, mert most a gyomrom sem jó és a derekam is bevacakol. Kaptam antibiotikumot, meg még kis vagyon költöttem egyéb kiegészítõkre, szuper karácsony.
  faroktoll, 11:39 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 22., vasrnap Nekem tetszik!
1  
Bátyám hazajött, benézett hozzánk, tényleg csak bekukk sajnos, hihetetlen, hogy hajnali háromkor indult szombaton és mikor már csak 150 kilométerre volt, telózott, onnantól öt óra múlva ért ide, akkora torlódás volt.:(( Kb este fél kilencre ért ide, ki volt facsarva rendesen, alig beszélgettünk, ilyenkor mindenki mindent mondana neki, kérdezne, néha egymás szavába vágva örömködünk, hogy van, és próbáljuk a kicsinyke idõbe belesûríteni, amit csak lehet, de fél éjfélkor kidõltünk, neki mindenképpen pihennie kellett, hajnai fél négykor ment is tovább haza haza. Sajnos nem tudtam vele menni, még nem vagyok nagylány, a járás már megy, az öltözködés egyéb nem, a kocsiba beülés az pedig végképp nem.

Viszont vettem magamnak, azaz rendeltem neten, mily bátor vagyok, egy szivacsot. Tudtam, hogy ez a nagy állapotromlás javarészben azért van, mert eljött az idõ, hogy új hencsert kapjak. Ez szokott lenni nekem cirka kettõ évente, ilyenkor jön egy eszméletlen nagy lerobbanás, most már fogom tudni, ha nagyon nagy a baj, és nem akar javulni a derekam, akkor fekhelyprobléma. Tehát a hajdan életmentõ fotelágyat számûztem és magkaptam hétfõn futártól a szivacsot. Fogalmam sem volt milyet rendeljek, és nem voltam olyan üde, hogy szétmászkáljam magam élõben szivacsnézni, netán kipróbálni, pláne, fel sem tudtam volna kelni róla az üzletben....Így aztán Enikõ eldöntötte rendel, na de három féle keménységû szivacsot árulnak, egy normált, egy félkemény sûrûségût és egy keményet. Na színre ez úgy néz ki, hogy fehér, homokszínû és kék. Mivel nekem eddig minden talonba elrakott, "valamire még jó lesz" szivacsom homok színû, így most is olyat rendeltem. 10 centiset. Hétfõn megjött, párom átvette, leterítette, hazaértemkor elõadta, hogy magzatom már lehemperedett rája és megállapította, hogy ez bizony juj de kemény.....
Na. Elsõ éccaka úgy zajlott, hogy hajnali fél egykor felhurrogtam embert, tegyen valamit mert itt veszek meg. Ráraktunk egy paplant az új szivacsra, szörnyû volt, rárakta a régi elpilledt régi szívacsomat az újra, borzalmas volt. Így aztán pár perc után pityeregve átköltöztem az avittos hepe hupa szivacsomra és ott negyed óránként éberre ébredve - forgolódva aludtam valamicskét meló elõtt, midõn ember gálánsan feladta rám a gönceimet meg a cipellõmet egy feredõzésbõl kisegítés után.

Megállapítottam, hogy ez nem szivacs, hanem középkori kínzóeszköz, eldöntöttem, visszamegyek az idõben, eladom az inkvizíciónak és meggazdagodok. Ha ráfekszem, annyit nem mond, hogy nyekk, hanem én mondom, sõt nem én hagyok rajta lenyomatot, hanem õ nyom engem.... Nem lehet rálépni, mert felpattintja az embert a feletteszomszédhoz...

Na most hogy már vasárnapot írunk és az egymáshoz csiszolódás egyoldalú gyötrelmeit feldolgoztam, kijelenthetem, hogy szerelem szövõdött közöttünk!!!


  faroktoll, 5:00 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 19., cstrtk Nekem tetszik!
1  
Namármost! Ma még nem vettem be fájdalomcsillapítót pediglen este van....
  faroktoll, 20:21 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 14., szombat Nekem tetszik!
0  
Tegnap megérkezett a futár az elektromos seprûmmel. Nemhogy 4-5 napon belül, hanem kettõ napon belül kihozták, szerintem komolyan vették a küldetésüket, Luca napjára való tekintettel nem akartak seprûtelenül hagyni.
Eddig nem is mûxik rosszul, viszont akkora technikai zseni vagyok, hogy nem akkumulátorból, hanem akkumulátor töltõbõl rendeltem kettõt...... Majd kinyomozom, lehet e orvosolni.
Az elnyûtt régi fritõz helyébe meg vettünk újat, nem drágát, csak süssön, amit kell. Úgy veszem észre kezdek mindent úgy kialakítani, hogy fiúk is meg tudják csinálni. Érzem, rossz vége lesz ennek a derékmizériának.

  faroktoll, 23:06 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 12., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Mégsem mentem ma dolgozni:((
Hétfõben egyeztünk meg a dokival, õ tartott volna akármeddig, mert nagyon nem látta a javulást...én meg nem éreztem....de dolgozni akarok. Meglátjuk.

Azt hiszem, hogy ismételten hencsercserére szorulok. Szerintem sok minden mellett ott van a bibi, hogy megint nem jó a derekamnak az ágyikó. Nagyon nem jól jött ez most, mindamellett, mocskosul nehéz nekem olyan ágyat, vagy matracot találni, amiben tudok fájdalom nélkül pár órát aludni:((
  faroktoll, 8:03 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.