CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



faroktoll naplja

  2014. janur 9., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Azon filóztam egyszerûbb lenne felsorolni, hogy mim nem fáj.
Mim is?

  faroktoll, 17:28 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. janur 3., pntek Nekem tetszik!
2  

Vasárnapig elég az antibiotikumom, ha hétfõn sem lesz hangom, meló után, vagy elõtt gégészetre megyek. A derekam is belobbant, két napja kínszenvedés még a fekvés is, hiába a szerelmetes szivacskám, csak nyomom magamba a gyógyszereket, engem üldöz a sors, vagy húz az ág:((

  faroktoll, 19:58 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2014. janur 1., szerda Nekem tetszik!
3  

Ez is elszaladt. Fiacskám baráti körben múlatta, mi meg itthon oly csendeskén, hogy át is aludtuk magunkat az Újba. Negyed éjfélkor arra riadtam, hogy vehemens tûzijáték van kint és nem akar szûnni. Ember ezt is átaludta, én meg nem bántottam. Hiába árválkodtak bekészítve a pezsgõspoharak, annyira fájt a gyomrom, hogy végigpróbáltam a házipatikát nyögdécselve, korty pezsgõ nem ment volna le. Majd. Majd, ha már magzatunk is itt lesz.

A légcsövem ég, mint parázs, hangom nem változott, vagy ha igen, csak romlott, holnap meg meló, szerintem elmegyek utána gégészetre vagy tüdõlötyis rendelésre.

Legalább békés volt, és ez nagy szó!

  faroktoll, 12:15 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 31., kedd Nekem tetszik!
1  
Ez volt a legviccesebb-cukibb malacpogi, vagy valami ilyesmi, sajna nem én sütöttem, de leszek én még olyan jól!

[url] [/url]
  faroktoll, 19:25 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 30., htf Nekem tetszik!
0  

Ma visszamentem dokihoz. Maratoni rendelés volt, sajátja mellett még helyettesített is. Több órát ültem, ültünk a rendelõben, még jóval a rendelési idõ lejárta után is. Persze most is voltak fujjolások, meg beszólások, néhány jogosan, mert egyesek bejutottak korábban, mint jogos, pedig nem idõpontra jöttek, csak csencseltek a sorszámokkal, meg sopánkodtak a recepción, hogy csak ez meg az a problémájuk...jó menjen oda a rendelõ ajtajához akkor, mondá recepciós, bennünk meg - a sorukat türelmesen várókban - érlelõdött a harag. Aztán engem is bevontak, meginterjúvoltak, hányas vagyok, meg hogy az elõbb bevonuló hölgy jóval késõbb jött, nem csak nálam, hanem a felháborodottan kérdezõnél. Ekkor szóltam hozzá a diskurzushoz, hogy a hölgy kapott valaki ismerõsétõl jóindulatból korábbi sorszámot, mert az úrnak nem kellett, elintézte bemenetel nélkül, kikérte a receptjeit. Na egyrészt ettõl nem nyugodott meg a kérdezõ, másrészt meg ahogy megszólaltam a már félig kiürült váróban, nem csak a kérdezõnek, hanem nekem is égnek állt a hajam a hangomtól. Eleddig nem is tudtam, hogy ennyire borzalmas.... Mondá a beteg is, hogy jesszus, elsõ hallásra jóval betegebb vagyok, mint aki soron kívül beslisszolt, meg van itt még egy kismama is, de õ is türelmesen vár a sorára, õ bizony nem lenne olyan pofátlan, hogy bemenne mások elõtt így. Azt hiszem én sem, csak ha rosszullét kerülget, de akkor meg szólnék. Mindegy túl vagyok ezen is, kaptam második doboz antibiotikumot, doki nem akarta elhinni, hogy egy doboztól (7 szemes) nem gyógyultam meg, aztán a szemének sem akart hinni, mikor megvizsgálta a (megvizsgált!!!!) a torkomat, na de komolyan....ez már valami és lenyomott pár fintort, kiírta a gyógyszert, aztán megkérdezte, hogy akkor most már ettõl meggyógyulok?
??????????????????????
Mi van??????????
Na szóval beszedem, meg iszok rengeteget, sajnos csak vizet, meg teát, meg neocitrányt, meg kígyót békát, a fincsi kis tiramisu likõröm meg ott árválkodik a hûtõben, pedig cicámmal akartam meginni, de most nagyon bekavart a vismajor. Ja és csütörtökön dolgozó.
Kicsi fiam elment és átvette a megrendelt levegõ ionizátort, már beizzította a szobájában, meglátjuk beválik e, ha igen, akkor nekem is kell egy. Elvileg ez volt a kari ajándéka, csak nem tudtam idõben megvenni-megrendelni betegségbõl kifolyólag.

  faroktoll, 18:52 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 28., szombat Nekem tetszik!
1  
A gyógykúra részeként sorozatokat nézek. Kíváncsi lettem hány éves benne az egyik színésznõ, megnéztem IMDB-n a filmet, a színésznõt, a születési dátumát, aztán számológép segítségével kiszámoltam a korát(!!!!!!) látszik mennyire topon vagyok agyilag is), már majdnem katt az eredményre, mikor bevillant, ja tk annyi idõs a nõ mint én max egy évvel idõsebb, mert ennyivel korábban van a születése, na kijött az eredmény. Igen, 1764 évesek vagyunk. Pihennem kék.

  faroktoll, 9:36 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 27., pntek Nekem tetszik!
0  

Basszus, köszi szépen....a "szimuláns" beszóláson jól röhögõ aztán meg köhögõgörcsöt kaptam....jaj:))

  faroktoll, 12:33 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 26., cstrtk Nekem tetszik!
1  
Próbáltam ma enni egy kis marlenkát. Teljesen felesleges volt, nem érzem az ízeket. A hangom tök rekedt, és rapszódikusan eltûnik. Mielõtt meglátogattam dokit két napig mindent megtettem, hogy ne kelljen mégse elmennem és antibiotikummal bombázni a drága szép szervezetemet. Így a tea, és a lórúgásnyi mindenféle vitamin mellett kipróbáltam a Bioparox spary-t. Méghozzá lelkiismeretesen négyszer puffantottam naponta, torokba, orrba. A leírásban olvasható kellemetlen íz mint mellékhatás azt jelentette a gyakorlatban, hogy hõsiesen küzdöttem a kifejlettkorú rókákkal, és közben krokodilokat könnyeztem. Lehet hogy másnak bevált ez a spary, de hogy én soha többé nem használom az tuti.Semmit nem hatott, ja de rosszabb lett, második nap este már vígan lázas voltam, harmadnap reggel "lobogó hajjal" rohantam dokihoz a megváltó antibiotikumért, aminek a hatása eszmélten. (eszméletlen lassú) Minden nap csak egy picinykét hat, alulról felfelé húzza a gyuszit, ami azt jelenti, hogy alul (légcsõ-mellkas) picinykét csökken a fájdalom, cserébe feljebb hatalmasat romlik. Ja és csak kicsike szösszenet, hogy doki még csak bele sem hallózott a mellkasomba.... mondjuk tuti nem volt most tüdõgyuszim, mert már volt és most is pocsék, de a tüdõgyuszival halálomon voltam, akinek volt tudja, mintha nem jönne a levegõ, és a tüdeje meg lötyögne, szó szerint hallottam ahogy szörcsög-lötyög-mozog a beszûrõdött helyen, és kipattant szemekkel vártam a reggelt, vagy vaqlamit, mert nem hittem el, hogy kibírom. NA MOST "CSAK" FÉLIG HALDOKOLTAM, DE AZÉRT NEM KELLETT VOLNA MEGVIZSGÁLNIA??, NA EZ PRÓZAI VOLT...


  faroktoll, 15:41 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
Olyan édesek vagytok, köszönöm...meghatódtam...na:))
  faroktoll, 11:39 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 25., szerda Nekem tetszik!
0  

Már harmadik napja szedem az antibiotikumot és lázas vagyok. Nem túl magas, de csoda hogy felment, ahhoz képest, hogy az immunrendszerem a béka popója alatt van. Mintha tépnék le húsomat a csontjaimról. Már ötödik napja vagyok ilyen rosszul. Kezdek elkeseredni. Mindenkor rossz, de Karácsonykor....

  faroktoll, 19:48 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 23., htf Nekem tetszik!
2  
Két végén égetem a gyertyát. megfázás, torokgyuszi, légcsõgyuszi, az arcom fáj, a fejem fáj a torkom nagyon a mellkasom szétég, ja egyszerûbb lenne felsorolni mi nem fáj, mert most a gyomrom sem jó és a derekam is bevacakol. Kaptam antibiotikumot, meg még kis vagyon költöttem egyéb kiegészítõkre, szuper karácsony.
  faroktoll, 11:39 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 22., vasrnap Nekem tetszik!
1  
Bátyám hazajött, benézett hozzánk, tényleg csak bekukk sajnos, hihetetlen, hogy hajnali háromkor indult szombaton és mikor már csak 150 kilométerre volt, telózott, onnantól öt óra múlva ért ide, akkora torlódás volt.:(( Kb este fél kilencre ért ide, ki volt facsarva rendesen, alig beszélgettünk, ilyenkor mindenki mindent mondana neki, kérdezne, néha egymás szavába vágva örömködünk, hogy van, és próbáljuk a kicsinyke idõbe belesûríteni, amit csak lehet, de fél éjfélkor kidõltünk, neki mindenképpen pihennie kellett, hajnai fél négykor ment is tovább haza haza. Sajnos nem tudtam vele menni, még nem vagyok nagylány, a járás már megy, az öltözködés egyéb nem, a kocsiba beülés az pedig végképp nem.

Viszont vettem magamnak, azaz rendeltem neten, mily bátor vagyok, egy szivacsot. Tudtam, hogy ez a nagy állapotromlás javarészben azért van, mert eljött az idõ, hogy új hencsert kapjak. Ez szokott lenni nekem cirka kettõ évente, ilyenkor jön egy eszméletlen nagy lerobbanás, most már fogom tudni, ha nagyon nagy a baj, és nem akar javulni a derekam, akkor fekhelyprobléma. Tehát a hajdan életmentõ fotelágyat számûztem és magkaptam hétfõn futártól a szivacsot. Fogalmam sem volt milyet rendeljek, és nem voltam olyan üde, hogy szétmászkáljam magam élõben szivacsnézni, netán kipróbálni, pláne, fel sem tudtam volna kelni róla az üzletben....Így aztán Enikõ eldöntötte rendel, na de három féle keménységû szivacsot árulnak, egy normált, egy félkemény sûrûségût és egy keményet. Na színre ez úgy néz ki, hogy fehér, homokszínû és kék. Mivel nekem eddig minden talonba elrakott, "valamire még jó lesz" szivacsom homok színû, így most is olyat rendeltem. 10 centiset. Hétfõn megjött, párom átvette, leterítette, hazaértemkor elõadta, hogy magzatom már lehemperedett rája és megállapította, hogy ez bizony juj de kemény.....
Na. Elsõ éccaka úgy zajlott, hogy hajnali fél egykor felhurrogtam embert, tegyen valamit mert itt veszek meg. Ráraktunk egy paplant az új szivacsra, szörnyû volt, rárakta a régi elpilledt régi szívacsomat az újra, borzalmas volt. Így aztán pár perc után pityeregve átköltöztem az avittos hepe hupa szivacsomra és ott negyed óránként éberre ébredve - forgolódva aludtam valamicskét meló elõtt, midõn ember gálánsan feladta rám a gönceimet meg a cipellõmet egy feredõzésbõl kisegítés után.

Megállapítottam, hogy ez nem szivacs, hanem középkori kínzóeszköz, eldöntöttem, visszamegyek az idõben, eladom az inkvizíciónak és meggazdagodok. Ha ráfekszem, annyit nem mond, hogy nyekk, hanem én mondom, sõt nem én hagyok rajta lenyomatot, hanem õ nyom engem.... Nem lehet rálépni, mert felpattintja az embert a feletteszomszédhoz...

Na most hogy már vasárnapot írunk és az egymáshoz csiszolódás egyoldalú gyötrelmeit feldolgoztam, kijelenthetem, hogy szerelem szövõdött közöttünk!!!


  faroktoll, 5:00 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 19., cstrtk Nekem tetszik!
1  
Namármost! Ma még nem vettem be fájdalomcsillapítót pediglen este van....
  faroktoll, 20:21 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 14., szombat Nekem tetszik!
0  
Tegnap megérkezett a futár az elektromos seprûmmel. Nemhogy 4-5 napon belül, hanem kettõ napon belül kihozták, szerintem komolyan vették a küldetésüket, Luca napjára való tekintettel nem akartak seprûtelenül hagyni.
Eddig nem is mûxik rosszul, viszont akkora technikai zseni vagyok, hogy nem akkumulátorból, hanem akkumulátor töltõbõl rendeltem kettõt...... Majd kinyomozom, lehet e orvosolni.
Az elnyûtt régi fritõz helyébe meg vettünk újat, nem drágát, csak süssön, amit kell. Úgy veszem észre kezdek mindent úgy kialakítani, hogy fiúk is meg tudják csinálni. Érzem, rossz vége lesz ennek a derékmizériának.

  faroktoll, 23:06 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 12., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Mégsem mentem ma dolgozni:((
Hétfõben egyeztünk meg a dokival, õ tartott volna akármeddig, mert nagyon nem látta a javulást...én meg nem éreztem....de dolgozni akarok. Meglátjuk.

Azt hiszem, hogy ismételten hencsercserére szorulok. Szerintem sok minden mellett ott van a bibi, hogy megint nem jó a derekamnak az ágyikó. Nagyon nem jól jött ez most, mindamellett, mocskosul nehéz nekem olyan ágyat, vagy matracot találni, amiben tudok fájdalom nélkül pár órát aludni:((
  faroktoll, 8:03 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 10., kedd Nekem tetszik!
0  

Zacskós dolog tuti, pont nemrég vettem újfajta kipróbálósnak szántat, valami szaftos csültcsirke, na meglátjuk milyen, lehet, hogy egy csirkével próbát kellene tartani?

A másik fontos dolgot is nagyon köszi, tényleg nagyon, de látszik milyen lassún õrlõ típus vagyok, az újdonságokkal szkeptikus, de a lehetõséget itt tartom melegen a kebelemen...vagy keblemen??

  faroktoll, 11:11 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
Elõször is piszok nem jól van a derekam. Ülök a fotelban ártatlanul, és érzem, ahogy megérinti valami az ideget a derekamban, pazar egy érzés, és ahogy csillapul, beáll egy folytonos fájásra, ami nagyon fáj....

A masszázskezelés nem jött össze. Rászántam pedig a nem kevés zsetont, de az univerzum nem akarta, hogy eljussak oda, és mivel már kétszer is "elgánycsolt", ezt jelnek vettem.

Viszont csütörtökön megyek dolgozni. Mindegy mi lesz, ha kell négykézláb.

Viszont ki kell találnom mindenféle finom és egyszerû étket ünnepekre és közte:
1. Amit a fiúk is képesek megcsinálni, és max csak fûszereznem kell.
2. Amit nem kell sütõben sütögetni, mert nem vagyok sem hajlongó (az nem is leszek soha) képes, és guggolóképes sem, tehát lehet sütõ, de kevés pepecs, férfiak által is kivitelezhetõ.

Na kb ennyi, alap elvárás még, hogy ehetõ legyen, netán finom.

Tegnap elsõ lépésként kéz a kézben pizzát sütöttek sütõben....na persze nem házit...Guseppe pizzát, na nekem nagyon bejött, kaptam egy teljes falatot.....

  faroktoll, 9:02 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 9., htf Nekem tetszik!
2  

Ma reggel volt egy megvilágosodásos pillanatom....gondoltam megosztom.....na ennyi....mire géphez jutottam,,,már nem is emlékszem mi lehetett az....bizti valami fontos volt....:))

  faroktoll, 8:21 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 7., szombat Nekem tetszik!
0  

Rettentõen fázom, fûtés meg alig, már ha ezt annak lehet nevezni...:((
  faroktoll, 16:03 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 5., cstrtk Nekem tetszik!
1  
Na mivel nem lehet éjt nappallá téve depressziózni, meg fájni......
Startlapon nézelõdtem, mindig van valami tõmondatban, ami mögött merõben mást talál az ember, így aztán érdekesnek ígérkezett a: "Rémisztõ reklám - Csak erõs idegzetûeknek" Ráklikkeltem, aztán alcímnek még nagyobb erõbedobással jöttek: "A legrémisztõbb reklám, amit valaha láttál."

Na gondoltam cöccö...nem eszik azt olyan forrón, néztem én már félig-meddig saját akaratból pár horrort, meg a Z háború vagy mi után már jöhet nekem bármi....

Na saccperkb a 15. másodpercben majdnem összepisiltem magam, egyszerre akartam kinyomni a falat a hátam mögött, felborogatni a kávémat és kikapcsolni/leállítani a videót, és közben a maradék józan eszem is elhagyott pár pillanatra, az egeret lesöpörtem a billentyûzeten kalimpáltam.....
Tulajdonképpen nem is volt olyan nagy dobás.....csak rossz pillanatban ....meg felkészületlen voltam, öööö, máshol járt az eszem....izé gyenge pillanat...na milyen mentség van még?

http://www.vezess.hu/teli_autozas/felelmetes_reklam_valaha/48619/#a3
  faroktoll, 18:08 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll

A tigrincs tapasz tényleg nem rossz, azaz tényleg jó, sõt. Viszont egyszeri használat után olyan vehemensen begyullad tõle a bõröndöm, hogy sírva emlegetem még a messzi felmenõit is a gyártójának...... Azért lehet hogy rája fanyalodok. Mindegyke már nekem, kicsinyke 10x10-es méretû enyhe harmadfokú égésnek kinézõ bõrgyuszi....már meg sem érzem.....
  faroktoll, 17:44 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
na köszönöm szépen érdeklõdést. Nem segít.
Ja nem. Segít, de nem hat. Azt mondja házidoki, amit bevinnénk szurival, azt bevihetjük akár tapasszal is, mert már gyomorilag nem bírom. Na szép ez egészben, hogy amit javasolt tapasz, annak a hatóanyaga gélben mondjuk annyit segít, mint halottnak a pusszantás. Majdnem elsírtam-röhögtem magam mikor mondta, hogy ebben és ebben a tapaszban pl. a fastum gél hatóanyaga van...gondoltam azt kenhetjük akár az asztal lábára is, úgy is ugyanannyit hatna, mit gondol, nem próbáltam már végig, amit önerõbõl lehet? A flektor tapasz meg napi szinten 1400-ba fájna, kettõ tapasz van benne, ennyi és ez van 24 órára. Nem vagyok egy olcsójános.... Megvettem, legalább egy csomit, két darabosat, aztán pár óra múlva úgy tépkedtem le magamról, és nyomtam be egy flektor port feloldva, mint valami drogos....ha bírja a gyomrom, ha nem. De a flektor por mellett is fáj, még ha vigéckedek is az állandó gyomorfájdalommal...akkor is, újra és újra eltalálja valami az ideget, és akkor az szörnyû, meg utána még azabb, és nem kell hozzá csak létezni. Óvatos járkálás közben, vagy csak elfordítom a fejem egy-két centit és annyi. Reumás orvoshoz januárra kaptam idõpontot. Ha nem bírom addig akkor kedden reggel hétre odamehetek, hátha beleférek az elsõ elõjegyzésmentes 20 delikvensbe. De ha pechem van és voltak fittebbek akik már hajnalok hajnalán odavackolták magukat a 20 alatti sorszámért akkor így jártam. Ja és majd 8-kor kezdõdik a rendelés, és ha mégis mákom van s nyertem valami csoda folytán sorszámot, akkor bátran elsétálgathatok ide- vagy oda, és visszasasszézok, mikor kb. sorra kerülhetek. A szépséghibája a dolognak, hogy nem tudok tartósan járni, állni, stb. Ülni se.
Így aztán bejelentkeztem életem elsõ "csontkovácsához" azaz gerincgyógyító masszázsterápiára. Holnap megyek. Párom kísér, mert még nem vagyok nagylány a cipõ le és felvételben, stb. Félek-izgulok.

  faroktoll, 9:51 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 4., szerda Nekem tetszik!
0  
Lelövöm a gyerek tablettáját. Ülök békésen a fotölyben és igazi emberi füttyhangokat eresztget meg kint a kityhenben...bele a méla csöndbe. Azt mondta, akkor csinálja, ha üzenete érkezik, vagy ilyenek, pedig megígérte, hogy elnémítja...
Leginkább éccaka volt príma, mikor egy fiatalos-hetyke füttyentésre ébredtem, majd beto........
  faroktoll, 8:35 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. december 2., htf Nekem tetszik!
0  
reggel megpróbálok elvánszorogni a dokihoz. A gyógyszerektõl kikészült a gyomrom, de félek a szuritól:((
  faroktoll, 0:34 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. november 28., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Sikerült este becsípnem a derekam. Elegem van magamból, el vagyok keseredve:((

  faroktoll, 6:59 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. november 25., htf Nekem tetszik!
0  
Jó napot, üdvözlöm a pszichiátria gyorssegély szolgáltatásánál!

- Ha ön kényszerbeteg, nyomja meg az 1-es gombot többször.
- Ha ön kodependens, kérjen meg valakit, hogy nyomja meg ön helyett a 2-es gombot.
- Ha önnek több személyisége van, nyomják meg a 3-as, 4-es, 5-os és 6-os gombokat.
- Ha ön paranoiás, tudjuk kicsoda ön, és mit akar. Maradjon a vonalban, amíg lenyomozzuk a hívás helyét!
- Ha ön hallucinál, nyomja meg a 7-es gombot, és hívását továbbítjuk az anyahajóra.
- Ha ön skizofréniás, figyeljen jól, mert a hang megmondja, melyik számot nyomja meg.
- Ha ön mániákus-depressziós, tökmindegy milyen gombot nyom meg, úgysem fog válaszolni senki.
- Ha ön diszlexiás, nyomja meg a 969696969696969-et.
- Ha ön idegbajos, cseszegesse a kettõskereszt gombot, amíg munkatársunkat kapcsolják.
- Ha ön amnéziás, nyomja meg a 8-as gombot és diktálja be nevét, címét, telefonszámát és anyja leánykori nevét.
- Ha ön poszttraumás rendellenességben szenved, l-a-s-s-a-n és ó-v-a-t-o-s-a-n nyomja meg a 0 0 0-át.
- Ha ön bipoláris, kérem, hagyjon üzenetet a sípszó elõtt vagy a sípszó után vagy a sípszó elõtt. Kérem, várja meg a sípszót.
- Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot.
- Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot.


- Ha ön kishitû, kérem, tegye le. Munkatársaink túl elfoglaltak ahhoz, hogy önnel traccsoljanak.
- Ha menopauzás, tegye le, kapcsolja be a ventillátort, feküdjön le, és sírjon. Nem marad ez mindig így, ne féljen.
  faroktoll, 17:05 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. november 1., pntek Nekem tetszik!
1  

Minap ténfergek a konyhában éppen bundás csirkemellfilét sütögetek, és azon kapom magam, hogy fennhangon elmélkedek magamnak:
"Úgy fáj a fejem......vagy a lábam??
Aztán egy adagnyi kisütésével késõbb ismét:
"úgy fázom....vagy melegem van??
Na itt már felkaptam a szemöldökömet, mondok itt baj van, nem ártana fókuszálni a dolgokra. Ja annyira fáradt voltam, hogy szerintem már a vacsit is alvás közben alkottam.

Úgy volt, ma bekukkant testvérem hazafelé, de inkább nem kockáztatja meg 12 órás út után még a fõvárosi forgalmat és valószínûleg visszafelé sem tud benézni, agy aztán kb. két hónap múlva látom csak:(( Remélem legalább jól van!

  faroktoll, 11:13 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll

Na végre megtörni látszék a jég.
  faroktoll, 8:40 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll

Ebben a fura pillanatban én vagyok legény csak a gáton, mint egyedüli csigakakukk.

Nekiállok rögvest összeesküvés-elméleteket gyártani....
  faroktoll, 8:38 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll
  2013. oktber 25., pntek Nekem tetszik!
1  

A mai napom úgy indult, hogy elõre megfontolt szándékkal jól depresszióba zuhanok, "kapuzárási pánikot", "fiam lassan (túl gyorsan) kirepül a fészekbõl pánikot" és még vagy négyféle egyéb pánikot tartok, helyenként letargikus, világ/szégyenszemre inkább ország/ és miegyéb gyûlölõ hangulattal.

Erre Cicám felhív reggel és elénekli nekem a telóba a "Boldog, Boldog, Boldog Születésnapot!"
...:))
  faroktoll, 17:39 Itt megrhatod a vlemnyed faroktoll



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.