CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. március 29.   péntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Dioméd, Gerle   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



faroktoll naplója

  2008. december 11., csütörtök Nekem tetszik!
0  

Jaj tök égõ volt. Nem tudtam kapásból, hogy hol született Mozart. Na de ezért még nem kellett volna le "akkor rohadj meg"-ezni.
Szerintem.
Na ez úgy volt, hogy teljesen ártatlanul dolgoztam, ültem íróasztalomnál, bámultam ki a fejembõl, és úgy gondoltam, hogy én most mindjárt nagyon hatékony leszek. Amikoron berezgett a telóm. Én meg felvevém, pediglen utálom a "magántelefonszám" kijelzésû hívásokat!!!!. Na beleszólok, hogy tessék, és akkor aszongya a hang (hang az nõi hang volt, egyhén tájszólásos, de inkább, amolyan bunkó vagyok, és kapd be ha nem tetszik féle hang volt, kissé kiabálós, mintha nem hallatszana ott ahol kellene, vagy nem bírja eleget hallgatni a gazdája, mert imádata mérhetetlen önmaga iránt, nos türelmetlen volt, kicsit erõszakos, a továbbiakban csak HANG)
Tehát HANG rámrivall, köszönés, bemutatkozás, kurvaanyád de örülök, hogy beszélhetünk, és egyéb elõzmények nélkül tételesen így: AKARSZ BÉCSI UTAT NYERNI????????
Minek utána félig megsüketültem, és félig kómába is estem, A HANG úgy összességében milyensége folytán, hát azt találtam dadogni óvatosan, hogy "hááááát iiiiiiii, azt hiszem, hogy ja, talán, igen(?), igen.

HANG: Na akkor kérdezek valamit jó?
Én: Ühüm, jó.........közben meg azon rágódtam, hogy ki a fene ez, honnan van, és miért kiabál velem, és én miért nem nyomom ki a telefont?
HANG: Na akkor hol szĂĽletett Mozart?
Én: Mozart? Nem tudom, fogalmam sincsen, nem tudom, mondjuk ezt elmondogattam párszor, mert azt hittem folyamatosan, hogy ez valami átverés....aztán még hozzátettem, tételezzük, fel, hogy nem Magyarországon, vagy ne tételezzük fel...
mondjuk sacc/kb, akkor azt sem tudtam volna feltételezni, hogy fiú vagyok, e vagy lány, mert közben meg valami pasi hangját hallottam dörmögni, vagy beszólni a HANG "mögött", és arra figyeltem, mert kissé gyanús lett. Egyébként Cica rám pirított azóta, hogy hol is született õkelme, de hát akkor már persze, hogy "ja persze, hát tényleg" volt:))
HANG: Na jó, akkor hát ez nem ez így nem jó, akkor mert Karácsony van, na( ezt mondjuk kifejezetten ordította, úgyhogy megint megszeppentem, na jó a megszeppenés nem jellemzõ rám, csak ledöbbentem, és olyan voltam mint egy lassított reakció, nem és nem értettem, hogy hová akar kilyukadni ez a némberHANG ezzel a hangerõsséggel....na aztán nem csak ezzel.
HANG: Na akkor kérdezek még egyet, jó?
Én: ekkor asszem kezdtem felhúzni magam, azt sem tudom ki fia borja, és mire föl beszélgetek én egy vadidegennel???? szerintem magamon jobban csodálkoztam, mínuszban voltam egy kávéval, és valószínûleg még a határozatok szövegei lebegtek az agyamban, mondtam neki: ööööö, jó, háááááát igen, felõlem....
HANG: Nos a hang ekkor felrobbant, bele a fĂĽlembe, Ă©s beleordĂ­totta kismilliĂł decibellel: "AKKOR ROHADJ MEG!".
és kinyomott a vonalból. Én meg elnézegettem még egy ideig a telómat értetlenül, és még most is delirálok színjózanul.

Ja sajnos.





  faroktoll, 23:02 Itt megírhatod a véleményed faroktoll
  2008. december 9., kedd Nekem tetszik!
0  

Na akkor megjártuk csapattal a Trófeát. Jó volt, most voltam elõször, és rendesen belehúztam, úgyhogy annyi is volt a három edzés ment a füstre, amit eddig legyûrtem, ami lejött rólam, az most visszacupp simán. Jó volt a hangulat máskülönben, mégis nem is tom...
  faroktoll, 18:34 Itt megírhatod a véleményed faroktoll
  2008. december 8., hétfő Nekem tetszik!
0  
A mai napon kissé kiborultam. Melóban. Én próbálom visszafogni magam, és eddig valahogy erõlködés nélkül ment, egyszerûen nem tudott semmi kihozni a sodromból, de most úgy tûnik ez nem marad így sokáig. És amilyen hirtelen vagyok, ha elérkeztem a csorduló pohárig....szóval huss próbaidõ, huss fõiskola...:(((

És rohadt diéta, mérgemben megettem egy adag aranygaluskát. Ja. Sodóval.

  faroktoll, 18:38 Itt megírhatod a véleményed faroktoll
  2008. december 7., vasárnap Nekem tetszik!
0  

Na befestettem a hajam kékesfeketére. Fiam választotta, én csak simán feketét akartam. Amilyen ügyes vagyok kreatív dolgokban, olyan béna hajfestésben, merõ festék minden. Bátyámnak telóztam, hiányzik, meg olyan szomorú, hogy egyedül dekkol a panzióban:((
  faroktoll, 20:06 Itt megírhatod a véleményed faroktoll
Igyekszem. Remélem meg tudom békíteni, vagy ki tudom belõle édesgetni majd azt a kis neheztelést.

Páromat agyonvágom, komolyan, már nagyon kihúzza a gyufát.
Kelek föl a fotelbõl, nyögdécselve, jajgatva, mint akinek tele a gatyája, kicsit meggörnyedve, fiam a másik szobából néz meredten, biztosan bevillan neki a gondolat, hogy "úgy kell neked, biztosan bedurrant a derekad, nem megmondtam, hogy ne csináld az edzést....!" de azért sem szól semmit, várja a fejleményeket, hogy na, "akkor add elõ magad anya, mi van?" nézéssel, én tovább nyögdécselek, és centinként sasszézok elõre, aztán közlöm vele, hogy holnap õ emelgeti fel a lábam a buszra, és õ segít le róla, olyan izomlázam van, hogy sírdogálni, és nevetgélni volna kedvem kínomban, és ezeket egyszerre, aztán megállok az elõszobában, ahol a párom nem lát, mert õ a konyhában szöszmötöl, de fiamnak premierben állok, és mutogatom neki, hogy hol fáj legjobban, mutogatom a csípõm, és a csípõm legalját (és legterebélyesebb részét....), elõadom neki, hogy itt fáj a legeslegjobban, és ettõl nem tudok kiegyenesedni. Aztán levonom a végsõ következtetést, hogy miért is van ez:
- Na mert itt vagyok a legkövérebb!!!!!
- Párom kikurjant a konyhából: "Gyere arrébb!!!"
...........na, fiam megint nagyon jól mulatott, párom disztingváltan mosolygott a bajsza alatt, én meg a rend kedvéért felháborodva szapultam, tudom, hogy imádja, mikor felháborodom, így aztán van amikor túl is spilázom a játék kedvéért:)))



  faroktoll, 17:44 Itt megírhatod a véleményed faroktoll

Nem akaratból, de szerintem magamra haragítottam cicát. Éreztem én a hangjában, akármit is mondana:((
  faroktoll, 16:31 Itt megírhatod a véleményed faroktoll
  2008. december 6., szombat Nekem tetszik!
0  

Reggel elment bratyó melóba. Ma elblicceli a tanfolyást. Fura neki diplomával visszaülni a padba, remélem eljön idõ, mikor másoddiplomáért fog majd laza nyugalommal hajtani. Ha a sors kegyeskedik, akkor én meg az elsõért jövõre, klassz lenne ha összejönne. De kell hozzá stabil melóháttér, majd meglátjuk.

Hatkor megalkottam az aranygaluskát. Tanulság: Két adagos tésztát sose könyörögj bele egy egy, kis jóindulattal másfél adagos tepsibe...

Aztán leinaztam, három kiló csirkemellet (fiam olyan háklis, hogy elmegy étvágya, ha egy picurka rágós-inas-hártyás falatkára bukkan), és szépen szétadagoltam, bepasszíroztam a frigóba. Megvan már szilveszterre a fagyasztóban még egy-két dolog, többek között az oldalas, rengeteg oldalas. Legutsó sütéskor olyan puhára-omlósra sikerült, mint még soha az azt megelõzõ pár száz évben. Merthogy párom szerint négyszázhúsz éves vagyok, de akkor õ meg sacc/kb 500, és akkor ugyanolyan együttérzõn számoltam a nullákkal, mint õ. Aztán volt egy toxikus reggeli, és alvás, amibõl nemrég zuhantam ki. Hangulat pocsék, fizikai állapot pocsék, szociál nulla mínusz rengeteg. Tegnap belekezdtem újra a kick-box edzésbe. Ami 45 perc, és sikeresen végrehajtottam a 25. percig, aztán hatalmas gyomorgörcs, és összecsuklás. Most vagy kevés volt elõtte üres gyomorra egy pici tejszínes kávé.....utólagos laktázenzimmel, vagy talán túl sok. Mindenesetre minden egyes porcikámban izomláz van, a mozgás csak keserves jajgatással megy, úgyhogy neki kell futnom az edzésnek megint ma, vagy holnap, hogy teljes legyen a leányálom.



  faroktoll, 13:11 Itt megírhatod a véleményed faroktoll
  2008. december 5., péntek Nekem tetszik!
0  

Voltam dokinál, nemsoká megyek kirabolom a patikát, de addig is sütni kéne piskótát. Hogy teljen az idõ, és elõrébb legyek haladozva, mikoron jön cica.
De nincs kerek formám.
Juj ha már a fejemben hallom párom beszólását, ami meg sem történt, miszerint: "dehogynem csak kerek formád van.....", na akkor most forduljak dilidokihoz???
A legjobb lesz, ha megvárom míg hazajön, és jól megverem olyasmi miatt, amit el sem követett.....
De elkövethette volna....na.


  faroktoll, 11:05 Itt megírhatod a véleményed faroktoll
Most egy gyors zuhany aztán doki.
Tegnap éccaka megent cuki volt a párom. Na nem úgy cuki, héééé!
Nagyban durmol, én is pizsamát osztottam magamnak, fekszem békésen, a tv festi az alapzajt, mikoron a kedves nekiáll borzalmas köhögéssel ébreszteni magát, szép kis fullasztó roham volt, meg van fázva szentem, amihez persze nekem semmi, de semmi közöm, ezt leszögezem, szóval fulladozik, köhög, és közben tápászkodik fel, vadul tapogazózik maga körül, megleli a távirányítót, és iziben lelövi vele a tv-t. Tv. elszunnyad. Párom felkel kibotorkál tityeg-totyog a konyhában, én meg dermedten fekszem a nyoszolyán a csecsemõnyi éjben, hisz még éjji tizenegy sem volt, nálunk meg éjfél elõtt sosem küldik pihizni a képládát, sõt leginkább hajnalig vacakol vele a párom, még alvás közben is nézi (csak pihenteti a szemét na.... ez érthetõ nem??), bár már számosszor megfenyegettem, hogy ha nem hajlandó idõzítõre kapcsolni, és hajnalkor is ott zajong nekem a ketyere, akkor elkobozom tõle a távirányítót, és akkor neki annyi, tehát dermedten bámulok ki a fejembõl a baljós csendben, mikor odatotyog a párom a szobaajtóhoz, és olyan kisördögottbujkálós hangon beszól: "Látod milyen ijesztõ vagy, olyan jól kialudtam magam, hogy azt hittem már jó késõ van, biztosan van vagy egy óra is, és ijedtemben gyorsan kikapcsoltam a tv-t."
.... aztán visszavonult a konyhába, én meg visítoztam a gyönyörûségtõl:)))
....addig amíg visszaszólt a dafke-gyermeki énje: "De azért is vissza fogom kapcsolni!!!!"
De már nem tudta elrontani a jókedvemet, visszakiabáltam neki, hogy "nagyon megijedtem"....... és tovább viháncoltam.



,
  faroktoll, 7:51 Itt megírhatod a véleményed faroktoll
  2008. december 4., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Igen köszi, ez tényleg édi volt tõlük, és értem én a tréfát:)), juj és ki is volt aki azt mondta, hogy "csak nem szeretem"...na jó nem én voltam, de hallottam volt, másrészt a bátyám is értékelte, nagyhuncut õ is, újra, és újra elmondatta, na persze velem, és mindahányszor óriásiakat hahotázott. Na elnéztem neki, elvégre úgysem dúskálunk mostanság a felhõtlen percekben.
Embernek meg egyébként is vannak olyan beszólásai, hogy attól fetrengeni lehet, akkor a legpoénosabb ha hullafáradtka, akkor oda sem figyel és sziporkázza, kénytelen leszek jegyzetelni.

Tüdõdokit ma magányosan hagytam,, minden elõzmény nélkül bekrepált a térdem, azt mondta nyema, és nem hajlott, viszont kissé bedagadt, és érintésre azt mondatta velem egész magas sivalkodós hangon, hogy jaaaaaaaaaaj, na ezek után ágyba segíttettem magam, és kenegetést kértem a bibis területre, ami nem hagyta magát, és továbbra is eszméletlen fájdalommal tüntetett ki, aztán estére kikeltem ágyból, amolyan kelj fel és járj címszóval, és jártam, viszont azt falábas stílusban hajlítás nélkül, na így telt el vagy két dolgos órácska, minek a végén kiderült a mozgás jó tesz, az ágynyugalom viszont iziben visszahozza a fájást. Na ha lenne idõm gyorsan elvégeznék egy-két idevágó szemesztert az orvosin meg a szakosítón, és megdiagnosztizálnám magam, mert ilyen kórról még nem hallottam vagy csak nem tapasztaltam. Úgyhogy holnap házidokinak nem tudom miféle alibit fogok igazolni, hogy ellógtam a tüdõgondozói szakrendelést, majd megkérem végezzünk rajtam egy gyors hazugságvizsgáló tesztet, és akkor kimosakodhatok a még meg sem született vádak alól. Máskülönben jól esett, hogy kollégák SMS-ben üziztek, már várnak, meg hogy buli kedden, nehogy elfeledjem, úgyhogy teljes bedobással gyógyulok, legfeljebb a baljós bal térdemet majd otthon hagyom.
Ugye hogy beindult a karácsonyi izgi???:))
Nem is igazán az ajándékra gondolok, meg a nagy felhajtásra, hanem hogy szép legyen, hogy legyen valami hangulat, jó érzés, öröm, nem is tudom, biztosan van rá valami jó frappáns szó:)) Mondjuk Boldog Karácsony?:))))


  faroktoll, 20:44 Itt megírhatod a véleményed faroktoll

Ma meg kell látogassam tüdõgondozóban a dokit. Olyan magányos szegény ránézek már.
Bár gyomoridegem van. Mondjuk azon nem tud segíteni, nem passzol a mûfajába. Egyébként fura lenne, ha nem lenne gyomoridegem....
Hja akkor most jöjjék drága párom beszólása:
- Mûvésznõ!!!
- Tessék, ja aprópopó, miért is nevezel te állandóan így?? Mert ha mûvésznõ vagyok, akkor kék sok virág az öltözõmbe, de én ehhez képest elég ritkásan kapok, miért van ez így?????
- A kedves azonnali válasza: Mert nem minden alakításod sikeres.......

A fiam hanyatt vágta magát úgy röhögött, én csak kikértem magamnak, ember meg rötyögött a bajsza alatt.....már megint rajtam poénkodnak...

  faroktoll, 8:52 Itt megírhatod a véleményed faroktoll
  2008. december 3., szerda Nekem tetszik!
0  

Ez meg neked cic, ha még emlékszel rá......ha nem, akkor meg azért.....

Hazugságok tengere.

Jártál már arra?
A partja csupa csapda.
Homokföveny,
homokos part.
FutĂłhomok,
homok, szemek,
tengerszemek.
Homokszemek,
tenger, habok,
csapkodĂł csatakok.
Homoktenger,
homokiszony.
Konok ember,
bizarr viszony.
Szomjazás,
s az Ă©des vĂ­z,
szomjat nem olt,
mert véres-híg.
Sétál, süllyed,
ruhafodra vízre száll,
ha szomját oltja, kínhalál,
tenger körül körbejár.
Öblöt keres tiszta vízzel,
kóbor mosolyt, árva szívvel.
Nem talál.
Az idõ lehántja ruháját,
tépi bõrét, marja száját.
Nyelvet dörzsölõ homok,
s a hûlõ gyomorban
ott a konok,
fájdalmas remény,
vakhit, kelevény.
Az ámítás méla gödre,
s benne összegyûlt könnye,
izzó szenvedély
a nemtelen harcban,
gyilkos ármány
az angyalarcban.
Elõtte a sima száj,
emlék mozdul,
tenger tükrén tovaszáll,
csĂłkra nyĂ­lik,
csĂłkba csordul,
igaz szĂłba sose fordul.
Nem harcol már,
inkább a hullámokba gázol,
marja szét a nedv,
nem gyászol,
nincs olyan kedv,
miért megtenné,
szembenézzen vele,
nincs olyan Isten
nincs több ereje.
El nem ismer,
be nem vall,
inkább tengerbe hal.
Ömlengések vad képzetébe,
megtévesztett élõk
eltiport hitébe,
csak szóljon a mákony,
hintse szemébe az álom,
hĂ­zelegjen, Ă©s dobja el,
s ha már messzire ment,
vonja újra közel.
Suttogjon arcára,
tengert ajkából ajkába,
mert belefúlna százszor,
mint egyszer kimondja:
Hazudsz hazug!
Véred szálljon a pokolra!



  faroktoll, 17:20 Itt megírhatod a véleményed faroktoll

Ó régi szép idõk, nyírjuk ki inkább végleg!:((((




Porcelán teste
fedetlen,
lelke
fedhetetlen,
fekszik
meggyötörten,
leverten
kínozzák,
kegyetlen,
halĂłdĂł halandĂłk,
Ă•t, kit istenek nemzettek,
világnyi nemzetnek,
imádták,
majd kivágták
szívét,
s az még dobog,
valamely sarokban,
a porban,
a mocsokban
fénye lobog,
mert nem bírt józanésszel,
Ă•,
Ă©s nem ismert
törvényt el,
fizikait,
sem szellemit,
s amit tett,
mondott,
Ă©s sugallt,
(a Ribanc)
megtagadta
annyi kudarc,
s most fekszik
kiterĂ­tve,
kerékbe törték,
vérét megízlelték,
kiköpték,
szórtak rá átkot,
hamut, mérget, savat,
ütötték a vasat
csuklója, bokája köré,
égettek rá billogot,
mohón lesték,
mint villogott,
szikrát vetett bõre,
vártak jajkiáltást tõle,
sóhaj szállt belõle,
s kaptak erõre
kĂ­nzĂłi,
és még mindig bírja
(a Bestia),
pedig sĂ­rja
már megásva,
bár, ha sírna,
legalább,
had lássa
nemtelen,
embertelen
nemzete,
már bánja,
s vonná vissza,
mit ígért
röpke szóra,
gondolatra,
hogy elhintse
a magot,
s az sarjadt,
gyarapodott,
de hol benõtte a gaz,
nem állt meg elõtte igaz,
álnok, vagy hamis
ember, ki ne várná,
halálát kívánná,
legyen jussa,
ha végre pokolra jutna,
kezdetben csak egy,
majd száz másik,
s terjedt tûzként,
kívánta mind egy szálig,
ontsák a vérét,
kínozzák halálig,
összefogtak,
csapdába csalták,
megkínozták,
megalázták,
beleit kiontották,
s most fekszik,
sebe temérdek,
még vérzik,
még lüktet,
Ă©s bĂ­rja
(a Nyomorult),
a konok pára,
szeme nyitva,
rajta,
csillan a fény hangja,
pillái rezegnek,
s aprĂłszentek
imát lehelnek
a nedves tükörre,
kĂ­nzĂłi
már rég pokolra vetve,
mind elaggott,
árnyékába dõlt,
hanyatlott,
s mikor a pokol is eltûnik
a semmibe veszve,
s nem lesz egyetlen hívõ lélek,
ki nevét a szélbe temesse,
magnak,
tûznek,
sugárnak csodálja,
csak létezése átka
száll majd vissza
Önmagába,
akkor végre
elhal a fénye,
feladja,
mert nincs több eszetlen,
ki imádja,
elpusztul,
s vele hull
a porba
egész világa,
s nem lesz többé
cél,
hit,
bizalom,
megnyugszik minden vágytól szegény,
mert megszûnik végre lenni
a RemĂ©ny…..









  faroktoll, 17:18 Itt megírhatod a véleményed faroktoll

Lehet ez jobban érzékelteti



Vérzõ seb tátong oldalán.
Hol a tõr, mi megsebezte?
Merre jár,
a kéz,
mi döfte?
Élete apad, buzog,
ahogy a sebbõl a vér bugyog.
Tántorog.
Teste inog,
vĂ­zre hajlik.
S lám, én vagyok!
Elomlok térdre rogyva,
arcomat nézem,
fodrokban ringatĂłzva,
hajam hajamba nyúló éji fátyol,
vöröslõ habokban ázva,
messze és távol.
A világtól önmagam,
csendes bizonytalan,
halál lopódzik, suttogó,
felállni,
felállni volna jó.
Seb, ha sajog és tátong,
mélyén az ûr,
fuldoklón gyászol,
mi ez a test?
Mire a kĂ­n,
a nyegle,
kacérkodó önzés buja medre?
Lábra fel,
végtelen,
idõvel mérve, szenvedés,
ésszel ítélve, nincs más tét.
Elszakadni a vágytól,
szenvedésünk csodája,
íze, szépsége
mámorától.
S ha már emelt a fõ,
térd sem hajlott,
fohászt mormolni,
mit senki sem hallott,
s majd imává érik,
mint emberségünk,
ha lépni félünk.
Majd Ă©n,
tart a hátam,
elõre nézve,
szemben a nappal,
megszûrt sugarakkal,
jobb kézben tõr,
balomban serleg,
gyengeség, akarat,
egy szívbõl metszett,
pokolban szĂĽlt iszony,
emelem a kupát,
s vérem borát iszom.

  faroktoll, 17:15 Itt megírhatod a véleményed faroktoll
PrĂ­ma a hangulatom...............


ZsugorodĂł zsigerek,
a hûlõ gyomor alatt,
felismerés didereg,
a fagyott hĂşs hasad,
megáll a szív, és vár,
mossa el az ár,
a vér szilánkos,
nem árad már,
kifordul és összeomlik,
semmivé lesz a test,
az Ă©rtelem fetreng, sikolt,
a létezõ csak félig holt,
és szívébõl harapja a kínt,
felemészt minden színt,
örült pallosa aprít, lecsap,
s míg önmagát pusztítja,
vérhárfán játszik,
dallama lábra áll és kimászik,
zokogva hördül a világra,
s a pálcikacsonkról leolvadt,
valaha emberbe sorvadt
boldog tévedést feledve,
elszáll a széllel,
a miértre választ keresve.


  faroktoll, 17:11 Itt megírhatod a véleményed faroktoll
Kedves naplĂłm...
Nem is kedves.
Nagyon mocsok egy hangulatom van, és valami azt súgta ezt a gúnyát vissza kell keresnem, mintha csak ebben fröcsöghetném ki a mérgem. Mert egyébként egy jó kislány vagyok, csak az élet rohadt.
Írhatunk mézes, meg mázosokat, de valami, valahol nagyon el van cseszve a rendszerben.
Írhatnám, hogy el vagyok keseredve, de túrót, k....va mérges vagyok, dühös, és még tovább.
Nem igaz, hogy egy rohadt CNC-s állást nem találunk a bátyámnak, a nyomoronc életben, mikor gépészmérnöki végzettsége van. És kezdem azt érezni, hogy kevés vagyok, az angyali nyugalmam a segítõkészségem, a már-már beteges optimizmusom, ez mind, mind kevés, mikor hullámzik a hangulata percrõl percre, és olyan mélységekbe viszi, ahonnan nincsen visszaút, és nekem beköltöznek a varangyok a gyomromba, ami egyébként is apróra zsugorodott, és eszik egymást, esznek engem, aztán mire õ megnyugszik, percek kérdése, már elõrelépésrõl beszél, már tervez, én meg maradok békákkal a gyomromban, tele rettenettel az elõzõ percek fájdalmával, és az õ fájdalmával, amit átérzek. És jön megy, hol nálunk alszik, hol Panzióban, és szinte naponta változik, õ, és amit gondol, amit mond, és én érzem, hiába vagyok jó, hiába segítenék, kevés vagyok, de legalább beleõrülök, kezd megfojtani, minden egyes önbíráskodó, kétségbeesett, önmarcangoló perce hatványozottan gyûr le engem, míg õ pillanatokkal késõbb kilábal belõle, én még mindig ott haldoklom a beharangozott tragédiától eltöltve iszonyattal.
A fiam és a férjem, ketten együtt eláshatják magukat, még ha háromszorosan venném az összes negatív hozzáállásukat, akkor is sehol sem lennének a bátyámhoz képest.
És imádom õt, de ebbe szó szerint megmérgezõdöm.

  faroktoll, 17:04 Itt megírhatod a véleményed faroktoll



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.