CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 29.   pntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Diomd, Gerle   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



delma naplja

  2011. augusztus 22., htf Nekem tetszik!
0  


Nagy elhatározásra jutottam! Elvonóra vonulok, nem a szeszkó az elvonás tárgya, hanem a dohányzás!
Ellentétben veletek, én tudok élni pasi nélkül, de nem tudok a cigim nélkül!
Most bent lakok pár nap, hátha....
  delma, 15:28 Itt megrhatod a vlemnyed delma
A feleség hazaérvén rajtakapja a férjét egy nõvel az ágyban.
Hirtelen dühében elõkapja a pisztolyt a fiókból, s elkezd üvölteni:
--- Te szemét, most szétlövöm a tökeidet!!
--- De drágám, legalább adj egy esélyt!
--- Rendben van. Lóbálhatod!
  delma, 10:48 Itt megrhatod a vlemnyed delma

Swinger party...


  delma, 10:00 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. augusztus 19., pntek Nekem tetszik!
0  


A kutya sétáltatásrul....

Egészségügyi séta.
A kölyökkutyát ki kell vinni sétálni minden étkezés után, ilyenkor ugyanis megindul a bélmûködése. Ugyancsak minél elõbb ki kell vinni a kutyát, amikor hosszabb (több órás) távollét után hazaérkezel.

Az öreg kutya sétája.
Az öreg kutya inkább többször sétáljon keveset, mint ritkán sokat.

Evés után nincs ugrálás!
Teli gyomorral a kutyát nem szabad intenzíven megmozgatni, mert gyomorcsavarodást kaphat.

Egyenletes elosztás.
A sétákat lehetõleg egyenletesen kell a nap különbözõ szakaiban elosztani. A városi kutyatartó napja sétával kezdõdik, és azzal is ér véget !

Mennyit kell sétálni egyszerre?
A séta legalább fél órát, napjában egyszer inkább egy órát tartson. Ezalatt legyen lehetõsége a kutyának szimatolni, más kutyákkal ismerkedni. A kan kutyának különösen fontos a hosszú séta, mert a hólyagját nem üríti ki egyszerre, hanem sokszor, keveset vizel. Napjában legalább egyszer alaposan mozgasd meg a kutyádat !

Õt már nem szabad megerõltetésnek kitenni.

Ügyelj a biztonságra!
A forgalmas útvonalakon a kutyát vezesd pórázon, de soha ne hagyd, hogy a pórázt feszítse. A séta során azonban keress fel egy olyan helyet, ahol szabadon engedheted anélkül, hogy veszélynek tennéd ki, vagy másokat zavarnál.

Hóban, szélben, napsütésben...
Sétálni télen-nyáron egyaránt kell, de légy tekintettel az idõjárási viszonyokra! A legtöbb kutya szeret a hóban játszani, de téli hidegben ne tedd ki a kutyát annak, hogy hosszasan kelljen mozdulatlanul várakoznia. Nyáron viszont óvni kell a tûzõ naptól: ilyenkor jobb a hosszabb sétákat kora reggelre és napnyugta utánra idõzíteni. Sok kutya könnyebben viseli a nyári meleget, ha séta elõtt benedvesíted a bundáját.
  delma, 15:51 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. augusztus 18., cstrtk Nekem tetszik!
0  

  delma, 14:38 Itt megrhatod a vlemnyed delma
Szín-Szex
Elõször gondolj a kedvenc színedre, és utána olvasd el,hogy mit ír hozzá.
Nem ér lesni.


Piros

Mindjárt gondolhatjuk, hogy a piros szín szerelmesei nem a visszafogottságukról és szendeségükrõl ismertek. Az ilyen típusú emberek hamar izgalomba jönnek és órákon át ebben az állapotban maradnak. Minden formában élvezik a szexet és ha két piros egymásra talál, ott kõ kövön nem marad. A visszafogottabb színeknek épp ezért óvatosnak kell lennie, nehogy piros partnerünk elnyomja õket a saját vágyai érdekében.



Kék

Azok, akik a kék színt preferálják nagyon jó szexpartnerek. Úgy tekintenek a szexre, mintha egy külön mûvészetiág lenne, amit csak kellõ beleérzõ képességgel és odaadással lehet mûvelni. Hihetetlenül jó szeretõk, minden lépésnek megadják a módját, számukra az elõ- és utójáték is ugyanolyan fontos, mint maga az aktus. Igencsak hûséges típus, szóval ha valaki rátalál kék párjára, ne engedje el!



Sárga

A sárgák az új dolgok kedvelõi. Nyitott, rugalmas, alkalmazkodó típusok, bátran megkérhetjük õket bármire, valószínûleg benne lesznek a dologban. Ez azonban egyben átok is számukra, mert így sosem képesek teljesen kiélvezni a pillanatot, mert mindig a következõ meghökkenõt lépésen jár az eszük.



Zöld

A zöld embernél elõnyök és hátrányok egybeolvadnak, de olyan szeretnivaló módon, hogy érdemes õket választani szexpartnernek. Még annak ellenére is, hogy a zöldek kicsit esetlenek és mindig úgy szexelnek, mintha épp most vesztenék el a szüzességük. Ami mellesleg általában késõn következik be az életükbe, gondosan megválasztják, hogy kinek adják oda magukat. Mégis, annyira elbûvölõek és figyelmesek, hogy bárki örülhet mellettük. Õk egy életre választanak társat, akivel nagyvonalúan bánnak az ágyban.



Lila

A lilák óvatosak az ágyban. Csak akkor élvezik a szexet, ha tudják, hogy a másik félt is maximálisan kielégítették. Bármikor igen mondanak egy menetre, de a látszat mögött sokszor igen kényesek. Fontos számukra, hogy szex közben is minden rendben legyen körülöttük, ne kócolódjon össze a hajuk, ne kerüljön az ágynemû a földre. Egy idõ után egyes heves színek képviselõinek túl kiszámítható lesz.



Rózsaszín

Ez a szín sokat ígér a kirakatban, de vásárlás után keveset ad. A rózsaszín típus azt mutatja magáról, hogy akarja és kívánja a szexet, de igazából nem rendelkezik túl nagy libidóval. Ez a szín csak a látszatot képviseli, a nõiességet hangsúlyozza, de nem nyújt érzéki élményt. Ebbe a kategóriába tartozik a legtöbb prostituált és általában a homoszexuális férfiak is.



Narancs

A narancssárgák szexuális fantáziája nem ismer határokat. Szenvedélyük a szex, imádják az elõ- és utójátékot, élvezik minden pillanatát. Még akkor is, ha nincs orgazmusuk, hiszen kiválóan eltudják hitetni partnerükkel az ellenkezõjét. Szeret képzelt helyzetekrõl ábrándozni, aztán azt meg is valósítani. Épp ezért sokszor beszél, suttog partnere fülébe szex közben. A narancssárga nõ szereti ha a haját húzzák, ha kicsit durván bánnak vele, és õ maga is szeret karmolni, harapni. Egy biztos, a szex sosem lesz unalmas vele.



Barna

A barna típus igazi fõnyeremény, az a fajta ember, akihez másnak csak egyszer egy életben van szerencséje. Szeretõ, érzékeny emberek, akik mindent mélyen megélnek. Partnerük teste számukra egy felfedezetlen táj, amit nem csak elsõ alkalommal, hanem mindig és a nap minden percében képesek újra felfedezni, kényeztetni. A barnák tele vannak érzelmekkel, bármilyen szituációban megtalálják a testiséget, bár ez náluk inkább romantikus mint buja gesztus. De vigyázat! Érzékeny lelkébe könnyû beletaposni, egy rossz megjegyzéssel egy életre elriaszthatjuk.



Fekete

A feketék nevükhöz hûen fekete bárányok. Imádják a különleges dolgokat, azokra vágynak, amit a legtöbben elkerülnek. Igazi egyéniségek és hajlamosak a perverzióra, sõt szadista és mazochista vonásokat is felfedezhetünk bennük. Leginkább a másik feketével tudnak tökéletes összhangra lelni, mert sok mást szín elijesztenek. Egész életükben keresik a tapasztalatokat és önmagukat, hogy mik a határaik, gyengéik. Erõsen hangulatemberek ezért bizonyos szokatlan helyzetekben (pl. stressz.) képesek a legtöbbet kihozni magukból. Szélsõségesek.



Fehér

Az ártatlanság színe. A fehér emberekre a puritán, tiszta dolgok jellemzõek. Ezért sok dolgot elvbõl visszautasítanak, mocskosnak tartanak. Azokat a dolgokat viszont, amiket szeretnek, ami még belefér az elvi rendszerükbe, nagyon jól csinálják. Nem félnek a meztelenségtõl, imádják az orális szexet és mély szeretkezéseket.



Szürke

A szürke típus bizonytalan, érdektelen a szex terén. Az igazság az, hogy annyira nem kedveli, inkább szeretne hamar túlesni rajta. Nem az élvezeteket keresi a közösülésben, csak egy levezetõ idõtöltés számára, amit bármikor felcserél valami kevésbé elbizonytalanító elfoglaltságra. A szürke nõk csakis azért szexelnek, hogy párjuk elégedetten legyen, de a legnagyobb öröm számukra, ha házon kívül keresi az efféle élvezeteket.. A szürke csak a szürke emberrel érti meg magát, úgy van esélye boldog és hûséges párkapcsolatra.


  delma, 14:28 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. augusztus 16., kedd Nekem tetszik!
0  


hmmmm...Párizsban szép a nyár, Szegeden szép az õsz.....
  delma, 14:05 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. augusztus 11., cstrtk Nekem tetszik!
2  


Bekaphatod! lenyeleti veled a békát, csak nyisd ki a szemed, meg a szád! és Bekaphatod! Csak tapasznyald!
  delma, 8:58 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. augusztus 10., szerda Nekem tetszik!
2  

  delma, 8:37 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. augusztus 9., kedd Nekem tetszik!
1  
nem olvas az asszonyálatttya! Mán hiányolom..lom...lom!

"Asszonyállat, gonosz jószág,
Nincsen benne semmi jóság.
Vászoncseléd, gonosz beste,
nincsen leke, csakis teste.

Bestia, mely kínoz téged,
amazon, mely szívja véred.
Fehérnép, mely fehérmájú,
óriási nagypofájú.

Megkísért, mint gonosz szellem,
hûtlen mind, és gyenge jellem.
Szívtelen és gonosz lélek,
a végsõkig szívja véred.

Egyikük sem kezesbárány,
hátbaszúrnak sunyin, gyáván.
Pénzed lesik, kihasználnak,
mert ilyen az asszonyállat.

Véred szívják, mint egy menyét,
majd a végén te vagy szemét.
Tollas jószág üres feje,
mindnek levegõvel tele.

Olyanok, mint egy nagy lufi,
mindegyikük gyáva nyuszi.
Úgyis mind csak hátbatámad,
mert hûtlen az asszonyállat.

Hûtlen jószág, pénzre vágyik,
amikor van reád mászik.
De, hogy ha nincs elmegy nyomban,
s hátbaszúr majd alattomban.

Ne hidd el hát soha szavuk,
mert mindegyik álnok, hazug.
Becsapnak és belédrúgnak,
hátad mögött összesúgnak."
  delma, 15:43 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. augusztus 8., htf Nekem tetszik!
0  

  delma, 13:32 Itt megrhatod a vlemnyed delma


Nyomok,csak olvasni kell tudni belõlük!
  delma, 12:18 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. augusztus 3., szerda Nekem tetszik!
0  


Ez igazán malacos!
  delma, 17:25 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. augusztus 2., kedd Nekem tetszik!
0  


  delma, 7:34 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. augusztus 1., htf Nekem tetszik!
0  
"Hatalmas Barom!

Bocsássa meg, hogy pár sorommal zavarom.
Tudom, mily elfoglalt, milyen megbecsült Ön,
mégis tollat ragadott csülköm,
hogy amit a marhanyelv elbõgni restell,
Így adjam tudtára, Mester!
Ön, ismervén jól a tehénszív rejtelmét,
tudja, hogy nem minden a napi tejtermék.
Amíg szorgalmasan duzzasztom tõgyemet,
gondolatom egyre Ön körül õgyeleg.
Muú! Minden bikák közt legelökelõbb!
Midõn megláttam a legelõ elõtt,
elpirultam, elsápadtam,
vágy reszketett felsálamban,
s úgy éreztem, hogy kéj oson
keresztül a rostélyoson.
Muú, hogy forrt a vér szívembe,
hogy tódult a bélszínembe!
Az a perc, mit velem Ön tölthet maholnap,
megrázza majd egész pörköltnek valómat.
Ám míg Önrõl ábrándozom kérõdzve,
vad féltés öl a szívemig férkõzve,
és átjárja ó mind a kin,
velõs csontom, mócsingjaim.
Már bánom e merész vágyat,
hisz Ön büszke tenyészállat,
csupa gõg,
mely után az egész tehéncsorda bõg.
De ne féljen Bikaságod!
Ha nem szeret, félreállok.
Nem fog látni levert búsnak,
mert beállok leveshúsnak.
Ám ha mégis kegyes szívvel veszi ezt a levelet,
s megszánja az Önért égõ tehenet,
válaszoljon hamar rája.
Üdvözli Önt a MARHÁJA ..." én a TEHÉN Y
  delma, 20:02 Itt megrhatod a vlemnyed delma
párbeszéd a barátosommal: ( idézem mer`annyira szeretés van!)

-befizetted a villanyszámlát?
-minek nézel troli áramszedõnek?
-akkor te se nézzél engem konnektornak
  delma, 16:45 Itt megrhatod a vlemnyed delma

  delma, 13:51 Itt megrhatod a vlemnyed delma
Dobogó szivecskében kaptam!

"Helló

Remélem nem meglepõ, hogy a leveleimet? Én, mint mi a bevált kapcsolatot. (Barátság) Én Evelyn név, Saját e-mail (evellynjohn @ y a h o o . c o m) Jó napot, és arra vár, hogy hallani rólad, .. hogy tudok küldeni neked a képeket, és további bevezetése magamról Evelyn .....( evellynjohn @ y a h o o . c o m)"

Osztan mondom néked bekaphatod evellynjohn!
  delma, 13:47 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. jlius 29., pntek Nekem tetszik!
0  
"I just, ooo, I just need a friend"


  delma, 11:13 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. jlius 27., szerda Nekem tetszik!
1  


Édes Csillagom sütöm mán az ebédet! Mingyá kész!
  delma, 14:15 Itt megrhatod a vlemnyed delma


A jókedv is elment a szerelem mellett..... Vagyis mindenre szarok, majd kiadja magát ;). Ennyit most, Csóközön.
  delma, 7:48 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. jlius 26., kedd Nekem tetszik!
0  


Kabbbe!
  delma, 14:09 Itt megrhatod a vlemnyed delma


Jájjjjjjjj béakadtam! segíccccsél mán!
  delma, 14:07 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. jlius 21., cstrtk Nekem tetszik!
0  


Hogy hívják a szerelmes birkát? -Love juh!
  delma, 8:11 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. jlius 20., szerda Nekem tetszik!
1  


Varjál rá gombot baxxa, adok hozzá! Tûd és cérnád van? Szójjjál és kisegítelek azzal is!
  delma, 15:15 Itt megrhatod a vlemnyed delma
Íme az óriás "malacos" !



Csak hogy gyûjtsed a pízed :-)


  delma, 13:58 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. jlius 19., kedd Nekem tetszik!
0  
Nyelv fétised van! Vaze nézzed!



Tanácsolom nektek jó emberek,
Buták, átlagosak és eszesek!
Tanácsolom nektek, jó keresztények,
Ateisták, mohamedánok, istentelenek!
Figyeljetek! Figyeljetek!
Tek, tek, fület hegyezzetek!
Manapság semmi sem az aminek látszik
Buta ribanc okos-géniuszt játszik:

Igen biz’a, és brumma brumma brummazza!



  delma, 12:55 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. jlius 14., cstrtk Nekem tetszik!
0  


Most kicsit el.....
  delma, 10:02 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. jlius 12., kedd Nekem tetszik!
3  


Hogy ki vagyok? Azt fedje lepel, annyit mondok hogy egy nagy kukucska rajongó vagyok!
  delma, 8:18 Itt megrhatod a vlemnyed delma
  2011. jlius 11., htf Nekem tetszik!
0  
Mééééé nem megy a DrotpostaGalamb???...nem repül pár napja. Csak áll és néz bambán, hiába "mondom" neki hogy, INDULÁS! Tud valaki, valami infót?
  delma, 16:04 Itt megrhatod a vlemnyed delma



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.