CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 29.   pntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Diomd, Gerle   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



cato naplja

  2012. december 13., cstrtk Nekem tetszik!
0  
A mai napodat Ihlet hatja át !

nagy ihlettel fogom a problémáimat kezelni!

már tudom, mit kell csinálnom...
csinálni is fogom....



  cato, 3:41 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2012. december 12., szerda Nekem tetszik!
1  
vizöntö vok!
  cato, 16:32 Itt megrhatod a vlemnyed cato


FÉRFIA​KNAK EGY HOROSZKÓP A NEM MEGSZOKOTT MÓDON

Bak: Egy igazi lúzer vagy, öcsém. Egy vadbarom. Osztod az észt, miközben neked is alig van. Magányos farkasnak születtél, legalább is ezt próbálod vetíteni kifelé, közben a fél karodat adnád egy jó dugásért. Állandóan szélmalom harcot vívsz, olyan dolgokat akarsz, amiknek kúrvára semmi reális esélyük nincs, hogy valaha is elérheted ebben a mocskos, tetves életb en. Lennének barátaid, ha nem lennél olyan merev, mint egy 200 éves bükkfa, de téged csak az élet tud megfaragni. Sosincs pénzed, folyton rinyálsz, amikor meg végre puncihoz jutsz, elõjönnek a szeparációs szorongásaid és ott zokogsz a csaj ölében. Az egészséged is csapnivaló, cigizel, piálsz, nem sportolsz, csak sajnálatot akarsz kicsikarni a környezetedbõl. Még menni sem tudsz rendesen, mindig mindenben megbotlasz és pofára esel. Te vagy a 12 jegy közül a legszerencsétlenebb.

​Vízöntõ: Na te aztán, nagy rejtély vagy. Ülsz egész nap az ablaknál és nézed a felhõket, közben meg az élet értelmén elmélkedsz és csodálkozol, hogy romokban hever a sajátod. Tervezgeted, mekkora ász leszel a szakmádban, de zárt ajtókat döngetsz, a kutya sem foglalkozik veled, mert látszik rajtad hogy veréb vagy! A hatalmas jó szíved visz a sírba, mindig mindenkinek segítesz, csak magadnak nem, mert egyáltalán nincs önértékelésed. Párkapcsolataid valahol egy Pest környéki szeméttelepen vannak eltemetve, senki sem akar járni veled, mert dilisnek néznek. Folyton üveges a tekinteted és bambulsz a semmibe, semmi gyakorlatiasság, tettre készség nincs benned. Hülye könyveket olvasol, hülyeségeken kattogsz, alapvetõen egy igencsak elbaszott bohóc vagy, aki a saját sebeit nyalogatja.

Halak: Te egy ilyen skizofrén talány vagy, alapvetõen halál érzékeny, de tudsz talaj paraszt is lenni. A környezeted már rég beszedte az összes tolerancia tablettáját, de te még mindig csinálod a feszkót. Nyughatatlan vagy, izgága, zsarnokoskodó, kibeszélsz mindenkit a háta mögött mert egy ganyé vagy, szerencsére jól fõzöl és jó vagy az ágyban, ezért vannak még körülötted emberek. Mindig van valamennyi pénzed de baszott nagy szarrágó vagy. Úgy öltözködsz, mint egy NDK turista, piros zoknihoz simán felveszed a lila, mûanyag fröccsöntött, ruppótlan szandált. Szereted a hosszú kapcsolatokat, mert utálsz mindig újat kezdeni, ráadásul téged elég nehéz elviselni, te sem szereted produkálni magad mindig az elejérõl, inkább hazavágod a családodat.

Kos: Hát te egy igazi pszichopata vagy! Téged bazmeg kényszerzubbonyban kéne fogvatartani a Gyorskocsiban! Állandóan üvöltesz, ha meg éppen nem pipacsvörös a hülye fejed, akkor lekarmol belül az idegbaj. Képtelenség veled bármit is közösen csinálni, mert irritálnak az emberek, de még az állatok és a növények is! Viszont, mivel ilyen antiszociális õstulok vagy, mindig van jó sok pénzed, amit természetesen magadra költesz. Nem veted meg a piát de marha igénytelen a ruhatárad és senki sem akar veled szexelni, mert csak a saját örömöd a fontos. Általában fáj a fejed, ami nem csoda, hiszen azzal mész a falnak permanensen.

Bika: 3 dolog a fontos neked az életben: Kaja, lóvé, szex. Ennyi vagy, se több, se kevesebb. Ha ez a 3 megvan, akkor neked már dolcsevíta minden. Dolgozol, mint a barom és nem szeretsz pontatlan lenni. Mivel óriási színész vagy ezért sokan szeretnek, mert azt adod elõ, hogy te ilyen kis cukker vagy, de csak a közvetlen környezeted tudja, mekkora egy érzéketlen mocsadék vagy legbelül. A saját karriered mindennél és mindenkinél fontosabb, felszínes vagy, nem mélyülsz el tudományokban, darálod a hétköznapokat és egész nap a zabálásra meg a kefélésre gondolsz, miközben baromságokat vásárolsz.

Ikrek: Folyton hazudsz és hûtlen vagy. Van családod de megvannak a magad kis kerülõ utai. Nagy az egód, állandóan kompenzálsz. Azt akarod elhitetni mindenkivel, hogy okos és tájékozott vagy, de általában a harmadik mondatod után kibukik, hogy seggarc vagy. Hülyére dolgozod magad, ha már mehetnél haza, akkor is bent baszod a rezet az irodában. Lapátolod haza a pénzt, hogy be legyen fogva a család pofája, te meg elvagy magadban. Ha nem ez a típus vagy, akkor gondoskodó és nagyon kedves, szeszélyes hangulatokkal és humorral. Irtó nehéz elviselni téged, azért ezt szögezzük le. Nyomoronc vagy az ágyban, de imádod a szexet, bár senki sem szereti veled istenigazából.

Rák: Finom kis lelked van, simán elbõgöd magad egy rágó reklámon. Szereted az embereket és ultraszociális vagy, igazi közösségi arc. Téged is szeretnek, de azért jó veled óvatosnak lenni. Tudsz ám sumákolni, kicsúszol az emberek kezei közül, mint a Halak. Van humorod, szeretsz bulizni, inni, pörögni, élni, zabálni. Nem vagy egy agysebész, de nem is ez a célod. Kergeted a pénzt, de általában le vagy égve és másoktól kunyerálsz. Mindenki ad neked, mert marha édes pofa vagy, de van, amikor lelépsz és eltûnsz az emberek életébõl. Szeretsz fõzni és jó is vagy a gasztronómiában. Szeretnél családot, de általában ez nem jön össze, ha meg igen, akkor boldog vagy és boldogan sírdogálsz a rágó reklámokon.

Oroszlán:​ Mikor az egó testet ölt. Te vagy az, akinél jobban egyik jegy sem imádja önmagát. Állandóan a séródat basztatod, tollászkodsz a tükör elõtt. Szép akarsz lenni, de általában egyáltalán nem vagy az, maximum feltûnõ. Van eszed és használod is, eltaposol mindenkit, csak hogy feljebb juthass. Rengeteg barátod, haverod van, imádsz elmászkálni, táncolni, sörözni. Extrém vagy az ágyban, már mindent pózt kipróbáltál, habzsolod a kapcsolatokat, vagy egy konkrét társad van, de azt kifacsarod, mint a citromot. Közöd nincs a fõzéshez, inkább étterembe mész, addig is megcsodálhat a személyzet.

Szûz: nincs info.

Mérleg: Egy angyal vagy és mindenki szeret. Meg is értem, mert rengeteg benned a szeretet. Olyan magas érzelmi intelligenciád van, hogy ihajj. Jó a humorod, nagy a szíved, mindig mindenkinek segítesz, bírod a terhelést. Önfeláldozó vagy és sugárzik belõled valami földön túli csoda. Megmondod a frankót, akkor is, ha a másiknak az nem tetszik. Szerencsére borzalmas színész vagy, tehát nyers és õszinte, amit nem sok jegy mondhat el magáról. Pénzed mindig van, de ha kell, odaadod másoknak a havi fizetésedet. Húzod az igát és nem szoktál panaszkodni. Nagyon mélyen éled meg a dolgokat, felszínességnek egyáltalán nincs helye az életedben. A családod a legfontosabb, nem csak szavakban hanem tettekben is. Egy fõnyeremény vagy.

Skorpió: Na, a másik õs ganyé az Oroszlán után! Benned az az átverés, hogy van szíved és mégis halálra szurkálsz mindenkit! Haragtartó vagy ami undorító egy tulajdonság! Imádod a szexet és gyakorlatilag ez a legfontosabb az életedben, na meg a pia meg a lumpolás. Ha pasi vagy, akkor sármos, ha nõ, akkor kegyetlen, hideg szépség. Alapvetõen szeretnek az emberek, mert szórakoztató is tudsz lenni, de nem árt veled vigyázni, mert ha kell, 40 év múlva is megtorlod azokat a sérelmeket, amiket kaptál.

Nyilas: Megállás nélkül lököd a faszságot, olyan vagy, mint a Vízöntõ, csak nem annyira melankolikus. Tele vagy élettel és tûzzel, van eszed is, nem is kevés, de lételemed a baromkodás. A magánéleted az valami nagyon elkúrt "c" vágány, rendre elköveted ugyanazokat a hülyeségeket és az istennek sem tanulsz a saját hibáidból. Szerethetõ arc vagy, a társaság középpontja, de anyagilag nem vagy nagyon eleresztve, viszont nem is teszel ellene, várod a sült galambot és nem érted, miért nem tartasz sehol. Kevés barátod van, de azok értékállóak és tolerálják, hogy nem vagy normális. Szeretnél családot, de nem jön össze, ha meg igen, akkor a sarokban szorongsz és onnan mesélsz vicceket. Nem vagy egy egyszerû történet.


  cato, 13:12 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Az elõzõ bejegyzést igazából átvettem egy nekem tetszõ és komoly utángondolást kiváltó (nõi hölgy általi) naplóból.

Már hosszú ideje nem voltam közvetitõje nemi betegségnek.
DE
utána gondoltam korábbi idöszakoknak. ... és abban érdekes és gyomorszoritó gondolatok vetõdtek fel bennem.

Régi mondás.. semmi nem az, aminek látszik.
Itt sem, ebben a körben.
vagy abban a körben, ami ez ügyben érintett volt.

Csak az a kérdés, kitõl is indult...
Hát errõl most ennyit

Elmúlt. De muszáj volt belegondolnom

  cato, 13:06 Itt megrhatod a vlemnyed cato
tünõdés, igy hajnalban...


Van aki szentképet kap, én meg nemi betegséget. (vagy forditva)
Vagy Te kapod? Tõlem esetleg? Szentképet csak véletlenül.


Most mit csináljak?
Ez van.
  cato, 3:31 Itt megrhatod a vlemnyed cato
"Szórd szét kincseidet - a gazdagság legyél te magad.
Nyûdd szét díszeidet - a szépség legyél te magad.
Feledd el mulatságaidat - a vígság légy te magad.

Mindenbõl tanulni kell, még akkor is, sötétben minden fekete.

  cato, 3:27 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Attól még, hogy szól a taps, nem biztos, hogy jól szerepeltünk pajtikák.
  cato, 3:23 Itt megrhatod a vlemnyed cato
A mai napodat Alaposság hatja át !

a mai napomat a futkosás és okmányok bemutatása hatja át.

inkább most újra elökeresem (amit már tucatról láttak, másoltak)
Dehát minden évben/kétvében újra és újra kérik.
Pedig csak a sörhasam változik, sem az anyakönyvi kivonatom, vagy gyermekeim biztositási száma, de még az akadémiai bizonyitványaim se.

De ha kell, hát kell.
Ma már sokkal lazábban veszem elõ... a mappát, ahol gyüjtöm a papirokat


  cato, 3:18 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Érdemes itt ebben a térdig érõ mûbroki és síkosító szeméthalomban írni bármit Ábrahámról és Sáráról?
- Hogy kétszer megtagadta? Aztán a fáraó is meghúzta meg valami Abimélek nevû király? Érdemes. Jó pap abból se tanul, amit maga ír. Rossz idõk járnak.
- Hát igen, sunyított az öreg, sõt, õ kérte Sárát adja ki magát nõvére-húgának.
- Ha az Úr nem gerjed a cucctól éktelen haragra, le is lép szép csendben Hágárral, de ugye Istennek két pulya kellett a nagy tervhez, Izráel apja Izsák, és Mohamed elõdje Izmáel.
- Aztán most meg Izráelbe vagyunk szerelmesek.
- Az ám.
- Ha már Izsák, írhatnál Jákobról, aki 7 évig szolgált a szerelméért, Ráhelért, hogy aztán, mikor rászedték a násszal, újabb 7 évig szolgáljon érte.
- Ide? Elvannak ezek a Szürke ötven árnyalatával, meg a BDSM-el.
- El. Hát a szellem világa, a lélek melege?




részletek a hajnali páratlan óra páratlan soraiból

  cato, 3:13 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2012. december 11., kedd Nekem tetszik!
0  


  cato, 20:54 Itt megrhatod a vlemnyed cato
2 szõke csaj beszélget...
- Te mit kérsz a Mikulástól ?
- Ötezret, mint a többitõl.




hmmmmmmmmm

  cato, 14:47 Itt megrhatod a vlemnyed cato

MOZART Cosi Fan Tutte by l`Opéra de Lyon
http://www.youtube.com/w​atch?v=X2bhvmL_mek
  cato, 14:10 Itt megrhatod a vlemnyed cato
“Ha egy zöld ágat tartasz a szívedben, elõbb-utóbb rászáll egy énekesmadár.” (kínai közmondás)


  cato, 6:12 Itt megrhatod a vlemnyed cato
"Hányszor hallottuk az életben ezt a könyörgést, ezt a parancsot, ezt a kétségbeesett kiáltást, mintha a halál kapujából ordították volna, mintha a szégyen és a pusztulás gödreibõl vonítottak volna fel az égre. "Szeress!" Mintha valaki fukarságból vagy gonosz szándékkal megtagadna egy sorvadó lélektõl valamilyen alamizsnát, mintha igazán hatalmasok lennénk, csak nem akarunk élni hatalmunkkal, mintha valamilyen megfontoláson vagy elhatározáson múlna, hogy szeretünk valakit! "Szeress!" Mintha egy elkárhozott könyörögne: "Ments meg!" Mintha egy halálra sebzett kiáltozna: "Segítség!" De hiszen akarok, akarok segíteni... nesze, egy pohár víz! Nesze pénz! Nesze, gyöngédség! A többit, ami kell hozzá, hogy szeresselek, úgyis csak te adhatod."

Márai Sándor

  cato, 5:11 Itt megrhatod a vlemnyed cato
A mai napodat Bocsánat hatja át !

Bocsánat, hogy élek!
Van pofám a családom ellopott pénzét, még halálom és tönkremenetelem elött kérni, mi több az átadott, de meghiúsitott váltót peresiteni.

Hidegen kinevet.

A Sors vagy más?
Ki nevet a végén?
és HOL?

  cato, 4:23 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Olyan vagy nekem....
Ahogy fényt ad a nap, ha felkel és
Ahogy vigyáz ránk
Ahogy olvad a sötétségen át
Jön egy szivárvány
Bárhogy tombol a szél, de mégse fél
Aki figyelt jól
Ahogy itt van az óceán vizén
Ami átkarol

Ahogy a válasz idõben jön el
Ha érdekel
Ahogy a fény jön a sötétségen át
iIyen tudás kell
Bárhogy tombol a víz, de mégse fél
Aki figyelt Rád
Ahogy itt vagy az óceán vizén
Gyere vigyél át

Ami másnak egy elfelejtett dal
Olyan vagy nekem, mint a csendet megtört hang
Ami másnak egy összetépett kép
Olyan vagy nekem, holnap, és ma is, mint rég
Ami másnak egy visszafojtott szó
Olyan vagy nekem, ami csak kimondva jó
Ami másnak már semmit nem mond rég
Olyan vagy nekem ami újra bárhol szép

Olyan vagy nekem!

Ahogy fényt ad a hold, ha feljön és
Ahogy lenéz ránk
Ahogy olvad a sötétségen át
Az a szivárvány
Bárhogy tombol a fagy, de mégse fél
Aki figyelt Rád
Ahogy itt vagy az óceán vizén
Gyere vigyél át

Vigyél át!

  cato, 4:18 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Ady Endre: PAUL VERLAINE ÁLMA

Álmodom egy nõrõl, akit nem ismerek,
Forró és különös, áldott, nagy Látomás,
Aki sohasem egy s aki sohase más,
Aki engem megért, aki engem szeret.

Mert õ megért. Neki, óh, jaj, csupán neki,
Bús, áttetszõ szivem többé már nem talány,
Sápadt homlokomnak verejték-patakán
Frissí​tve omolnak az õ szent könnyei.

Barna, szõke, vörös? Óh, nem tudom én, nem.
A neve? Emlékszem: lágyan zendül, mélyen,
Mint kedveseinké ott lenn, a sírba, lenn.

Nézése hallgatag szobrokénak mása,
Szava messzirõl jön, komoly, bús, fénytelen:
Mint elnémult drága szavak suhanása

  cato, 4:12 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2012. december 10., htf Nekem tetszik!
1  


  cato, 20:26 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Isten éltessen drága JUDITKÁM!!!!

Élj 100 évig, békében, egészségben, szeretettben, szeretteid körében!


  cato, 18:30 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Zen
- Mester, mi a helyes út?
- Ezt Li-Suantól kérdezd.
- Õ tudja a választ?
- Nem, de régóta egyedül él, örülni fog a látogatásodnak


Kérem, MINDEN VALLÁS örökérvényü magatartás formuláját tartalmazzák ezek a sorok!
Mind vallásetikai értelemben, mind társadalomszociólogiai értelemben!


  cato, 7:14 Itt megrhatod a vlemnyed cato
a hajnali páros ora páratlan hideget hozott.
még jo
dec 10 van
de lesz mèg március is

nem adom fel
a reményt
csak a levelet
  cato, 4:31 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2012. december 9., vasrnap Nekem tetszik!
1  


  cato, 17:22 Itt megrhatod a vlemnyed cato


  cato, 11:21 Itt megrhatod a vlemnyed cato
VIGADJUNK és DIUCSÕITSÜK AZ ISTENT



  cato, 10:38 Itt megrhatod a vlemnyed cato
- Mi a mûvészet?
- Betegség.
- A szerelem?
- Káprázat.
- A vallás?
- Divatos pótszer, a hit helyett.

szintén

  cato, 10:23 Itt megrhatod a vlemnyed cato
A nõk az anyag diadalát jelentik az észen,
aminthogy a férfiak az ész diadalát jelentik az erkölcsön.

Oscar Wilde

  cato, 10:19 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2012. december 7., pntek Nekem tetszik!
1  
teszt ... de jó

http://mbti.tarhely.biz/tesztek/teszt_94
  cato, 16:56 Itt megrhatod a vlemnyed cato


  cato, 15:55 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Hogy mik meg nem történnek Amszterdám legnagyobb áruházában.
Csak vidáman... csak jókedvvel .....



http://www.youtube.com/embed/XAXAs03xsI8?rel=0
  cato, 14:52 Itt megrhatod a vlemnyed cato
a Mikulás és Piroska rokonok -mert a Mikulás Piroskabát(y)ja?


(és még csak nem is célzatos a vicc!)

lehete​tt volna még egy variációja:

a Mikulás és Piroska rokonok -mert a Mikulás Piroskát bat(y)ja?


  cato, 5:25 Itt megrhatod a vlemnyed cato



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.