CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. prilis 25.   cstrtk   Mrk, Ajncska, Izmael   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



cato naplja

  2010. prilis 20., kedd Nekem tetszik!
0  
Fogorvos történethez tartozó utijegy beszerzés és Bécsbe juttatás kapcsán kkderült, higy MINDEN ESETBen a pénztárnál neg kell nézni, hogy jo idõpontra adja e a kedves pénztáros hölgy

Ma sok fáradtságot okozott ez nekem...

a kültség, közel 8 e ft mlg csak hagyján (baxus)

De a futkosás....
Ma este kiállok a KELETI ELÉ ÉS KINÁLGATNI FOGOM


frisss, meleg vasuti jegy... Bécsbe kora reggel....
beeeeeeeeeee...


Már hallom a kérdést... Jó ez nekünk zsidóknak?


:)

  cato, 19:31 Itt megrhatod a vlemnyed cato

Egy égi történet

Egy férfi meg a kutyája sétálnak egy úton. A férfi élvezi a tájat, amikor ráébred, Õ már halott...
Emlékezett arra, mikor haldoklott és akkor hirtelen az is beugrott neki, hogy a mellette sétáló kutyus is évek óta halott volt. Azon kezdett el gondolkozni, vajon hova viszi õket az út, amin sétálgatnak.
Egy idõ után elértek egy magas, fehér falhoz. Drága márványnak tûnt.Hosszú sétány vezetett fel a domb tetejére, ahol egy magas boltív húzódott, ragyogva a napsütésben.
Mikor elsétáltak a boltívig, akkor látták a hatalmas és lenyûgözõ kaput, az oda vezetõ út pedig mintha aranyból lett volna.
Megindultak a kutyával és ahogy közelebb értek, észre vettek egy asztalt az egyik oldalon, ami mögött egy ember ült.
Mikor még közelebb értek, megszólalt: "Elnézést, megmondaná, hogy hol vagyunk, kérem?"
"Ez a Mennyország, uram!" - válaszolt az ember.
"Remek! Kérhetnénk egy kis vizet?" - kérdezte.
"Természetesen, uram. Jöjjön csak be és azonnal hozatok egy pohár jeges vizet Önnek." - invitálta be az ember és a kapu elkezdett megnyílni.
"Bejöhet a barátom is?" - kérdezte a kutyusára mutatva.
"Sajnálom, uram, de állatokat nem engedhetek be."

Az utazó gondolkodott egy pillanatig, majd megfordult és visszament az útra a kutyussal együtt, hogy akkor inkább folytatja útját. Újabb hosszú séta és újabb magas domb után elérkeztek egy földútra, ami egy farm kapujához vezetett. Ez a kapu úgy nézett ki, mint amit soha sem zárnak be. Kerítés sem volt. Ahogy közeledtek a kapuhoz, észrevettek egy fának támaszkodó embert, aki épp olvasott.
"Elnézést, uram, kérhetnénk egy kis vizet?" - kérdezte.
"Persze, ott egy kút, jöjjenek be." - érkezett a válasz.
"A barátom is bejöhet?" - kérdezte az utazó, a kutyusra mutatva.
"Van egy tálka a kút mellett." - bólintott az idegen.
Beléptek mindketten és megtalálták az öreg kutat meg a tálat. Az utazó megtöltötte vízzel, hosszan ivott, újra töltött és letette a kutya elé. Mikor mindketten eleget ittak, visszasétáltak a férfihoz a fa mellé.
"Mi ez a hely?" - kérdezte az utazó.
"Ez a Mennyország." - válaszolt a férfi.
"Ez furcsa, egy fickó lentebb ugyanezt mondta."
"Úgy érti az arany út a márvány kapukkal? Neeem. Az a pokol."
"Nem bosszantja, hogy így megtévesztik az embereket?"
"Dehogy. Örülünk neki, hogy elõre kiszûrik az olyanokat, akik hátrahagynák a legjobb barátjukat."


  cato, 19:03 Itt megrhatod a vlemnyed cato
szeretek papanszkodni... például a szivtájéki fájdalmaimre.
Szivinfarktust fogok kapni....!!!!

Mire a válasz:

Akkor esetleg elhiszem, hogy van szived!


:))
  cato, 17:28 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Az elmult napok idöjárása persze nem tett jót az idõjárásérzékenyekre.
Rám se.
Nehezen lélexem....

Panaszkodom is... nehezen kapok levegöt
Mire a válasz:
Az csak a jóknak jár!


:))

  cato, 17:26 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Olvastam....

Egyetlen kapcsolat sem tökéletes. De mégis, kivel fog mûködni? És hogyan birkózzunk meg azokkal a dolgokkal, amiket nem szeretünk a másikban?

Az, hogy egyszer csak eljön az a valaki, aki minden szempontból ideális társ a számunkra, tündérmese. Mindannyian emberbõl vagyunk, hibákkal, furcsaságokkal, és természetesen azzal az egyedülálló személyiséggel, ami csak ránk jellemzõ. És ahogy te sem vagy tökéletes, ezt nyilván nem várhatod el egyetlen más embertõl sem.

Akkor ki a nagy Õ?
Nos, ez életkoronként, emberenként változik, de mindenki számára megvannak azok az elvárások, amiktõl valaki tökéletes társ lesz számára. Szerinte. Aztán egyszer csak jön egy másik valaki, aki elvarázsolja a gyönyörû szemeivel, a rajzaival, vagy épp a stílusával, és valahogy hirtelen feledésbe merül az a sok egyéb elképzelés, amit a tökéletes társról kialakítottunk. Igen, néhány dologban egyezik a megálmodott partnerrel, és ezeket annyira imádjuk benne, hogy az összes többi dologgal, ami esetleg messze van az elképzeléseinktõl, nem is foglalkozunk.

Mindenkinek vannak hibái. Ráadásul mindenki rendelkezik olyan tulajdonságokkal is, amik az egyik ember szemében hibának tûnnek, egy másiknak viszont semmi problémát nem okoz, vagy egyenesen imádja. Egy kissé karcos stílusú férfiember az egyik nõnek bunkó, a másiknak velejéig szexi. Egy szeleburdi, cserfes nõ az egyik férfi számára idegesítõ és felületes, a másiknak imádnivaló.

A tulajdonságukat nem lehet, és nem is szabad önmagukban értékelni. Az a fontos, hogy amilyen a másik, az belõled mit vált ki. Ha valamiben különbözik attól, amire vágytál, vajon az egyszerûen csak különbség, vagy egy olyan rossz szokás, tulajdonság, amivel képtelen vagy együtt élni? A kulcs a harmónia: ha képes vagy mindenestõl, a jó és kevésbé jó tulajdonságaival együtt is elfogadni, továbbá szeretni a másikat, akkor õ megfelelõ társ számodra feltéve, hogy a jó párkapcsolathoz szükséges egyéb alapvetõ dolgok is rendben vannak.

Kompromisszum: jó, vagy rossz?
Attól függ, mit nevezünk ennek. Van, aki számára a kompromisszum annyit tesz: nem pont így szeretném, nem teljesen ezt akartam, de a többi jó dologért cserébe elfogadom. Van, aki viszont az elvei és a céljai feladásaként éli meg a kompromisszumot, ami örök elégedetlenséget fog okozni nála és a kapcsolatukban is. Az olyan fontos dolgokban, ami az alapvetõ értékrendünkbõl táplálkozik,nem biztos, hogy szabad kompromisszumot kötni.

Ha elfogadhatatlannak tartjuk a hûtlenséget, ne gondoljuk, hogy majd a mi kedvünkért másmilyen lesz, mint az eddigi kapcsolataiban. Ha számunkra a jó beszélgetések a legfontosabbak, hiába van elképesztõen szexi hátsója a drágának, boldogtalanok leszünk mellette, ha mindent harapófogóval kell kihúzni belõle, és inkább a tévé elõtt ül egész este. Ám attól még, hogy álmainkban egy kétméteres, hosszú hajú félistent kívántunk magunknak, és egy kissé kopaszodó, alacsonyabb termetû férfiban találtuk meg mindazokat a tulajdonságokat, amik bennünket boldoggá tesznek, nem dõl össze a világ. Az ilyesfajta kompromisszum nem csak rendben van, hanem szinte szükséges is ahhoz, hogy a valódi értékeket találjuk meg másokban és az életünk egyéb területein is.

Elfogadás és rögzült elképzelések
Az embereknek rengeteg rögzült elképzelésük van, még akkor is, ha nem is tudnak róluk. Valahol mélyen odabent dédelgetünk normális és teljesen normálatlan gondolatokat, elvárásokat arról, milyen kell, hogy legyen a világ. Saját magunkkal szemben, másokkal szemben, az ideális élettel szemben annyi fura elképzelésünk van, hogy ezek néha meggátolnak abban, hogy lássuk és értékeljük azt, amink van és amink lehet.

Az elfogadás hatalmas erõ, és varázslatos eszköz. Abban a pillanatban, amikor abbahagyjuk, hogy mindent ahhoz mérünk, amilyen szerintünk kéne, hogy legyen, egy másik világ nyílik ki elõttünk. Ez egy párkapcsolatban az egyik legmeghatározóbb dolog: ne akarjuk állandóan valami rögzült elképzeléshez igazítani a másikat. Õ önmaga. Egy önálló, különleges, egyedi és megismételhetetlen személyiség, aki biztos, hogy rengeteg számodra kívánatos tulajdonsággal rendelkezik, hiszen szereted. Sokszor nem is a másikat kell elfogadni – figyelj, ez fontos -, hanem azt a tényt, hogy pont õt szeretjük. Ez inkább egy önmagunkkal megvívott harc, hiszen nem pont ilyet akartunk, nem számoltunk a nehézségekkel, a hibákkal, és most mégis itt van. Akkor most feladjuk az elveinket? Nem. Nem szabad méricskélni és hasonlítani. Önmagában, egészként kell elfogadni a másikat mindenféle bírálat és ítélkezés nélkül.

Abban a pillanatban, hogy ez sikerült mindkettõtök számára, közel tökéletes lehet a kapcsolatotok. Persze, az elején ez könnyû, hiszen kevés olyan dolog van, amit máshogy szeretnénk. De ahogy egyre szorosabb a kapcsolat, vagy egyre hosszabb idõt töltötök együtt, ez bizony feladattá válik. És csak egy egyszerû nézõpontváltásról van szó: szeretem így, ahogy van. Mindenestõl. Azért, amit kapok tõle, azért, amit adhatok neki, azért, ami együtt vár még ránk az életben, és nem azért, ahogy a fogát mossa, vagy ahogy felveszi a telefont. Az elfogadás nem kényszer. Valódi szeretet.

  cato, 16:58 Itt megrhatod a vlemnyed cato

Magenta Jade : Néha

Néha ördög, néha angyal,
néha bevonnád arannyal,
néha szurok, meg toll kéne,
hogy azt kenjed a képére.
Néha hívod, néha bánod,
hogy meglátta a világot.
Néha megtipor a lába.
Néha büszkén nézel rája.
Néha vonz és néha taszít,
ragyogása néha vakít.
Néha vár és néha várat.
Néha birtokolhatsz százat,
néha száz vesz birtokába,
néha csak egy ejt fogságba.
Néha ostoba az arca -
néha ez csak álca rajta.
Néha sír, és néha kacag,
néha boldog dalra fakad,
néha mérges, néha fáradt.
Néha kincse a világnak.
Néha átok, néha áldás.
Néha egy néma kiáltás.
Néha sátán, néha isten.
Néha rájössz, párja nincsen.


  cato, 16:53 Itt megrhatod a vlemnyed cato
A JÓ KISLÁNY VERSE avagy, gyakoroljuk a magyar nyelvet

Modern kislány vagyok, nagy hibákkal teli,
a foglalkozásom: nem háztartásbeli.
Fõzni én nem tudok, mosáshoz nem értek,
a házimunkához csöpp kedvet sem érzek.

Viszont egyet büszkén be merek vallani,
sok mindent nem tudok, de van ám valami:
Amihez én olyan pompásan értek,
mint kevés asszony ezen a vidéken.

Mert tudom azt bármiféle pózban,
közepes, gyors és lassú tempóban.
Tudom oldalt, fekve, bedõlve vagy háton,
mindig úgy csinálom, ahogy jónak látom.

Tudásom e téren több mint tökéletes,
s hogy hason is tudom, az csak természetes.
Jó korán elkezdtem gyakorolni ezt én,
mivel tanítóm volt egy fiatal legény.

Fiatal volt mégis jól megtanított õ,
igaz, én sem voltam olyan tudatlan nõ.
Bevallom nekem is borsódzott a hátam,
mikor a fiúval elõször próbáltam.

Eleinte azt hittem leszakad az ég is,
lihegtem, szuszogtam, de csináltam mégis.
Idõvel rájöttem mi ennek a titka,
s feltárult elõttem mindennek a nyitja.

Késõbb már oly rutint szerezhettem,
hogy tudásommal pénzt is kereshettem.
Csináltam én reggel, jó korán felkelve,
ilyenkor van ám az embernek rá kedve.

És nagyon boldogan vidáman mûveltem,
még estefelé is, míg el nem szédültem.
Lehullt rólam a ruha, mint fazékról a zománc,
a testem olyan volt, mint a fénylõ topáz.

Akad, aki gumisapkát húz fejére,
viszont ez a gyönyört csökkenti felére.
Ez az én gyengém, ezt el kéne hallgatnom,
én a nedvességet érezni akarom.

De hát mit nevettek, nem kell ezt megszólni,
és nem is kell mindjárt a rosszra gondolni.
Nincsen abba semmi, amit elmeséltem,
ha hiszitek, ha nem: az úszásról beszéltem.


  cato, 15:57 Itt megrhatod a vlemnyed cato

RÁKKELTÕ HATÁSÚ A HIDEG SÖR!


JAPÁN TUDÓSOK MEGÁLLAPÍTOTTÁK,
HOGY A HIDEG SÖR RÁKKELTÕ HATÁSÚ!
A KÍSÉRLET KERETÉBEN - A JAPÁN LABORBAN HIDEG SÖRT ÖNTÖTTEK EGY ALVÓ RÁKRA, ÉS AZ RÖGTÖN FELÉBREDT.




Már tudom, mi a teendõm! CSAK HIDEG SÕR ÉS SEMMI MÁS!


:)




  cato, 15:50 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Mindig megtalálsz engemet

Amikor fáradt vagy nagyon,
s nincsen már, aki felkeres,
mikor gond ül az arcodon,
mindig megtalász engemet!


Amikor szomorúság gyötör,
úgy kell a vígasz, mint a víz,
mikor a bánat súlya összetör,
akkor is mindig bennem bízz!

Amikor nincs ki meghallgat,
pedig beszélni kell neked,
melletted mindenki elballag,
gyere, keress meg engemet!

Amikor nem kell más, csak mosoly,
s mindenki rideg, mint a jég,
mikor mindenki túl komor,
akkor is hozzám gyere még!

Néha csak jó szó kellene,
valaki fogja meg kezed,
s nincs senki, kitõl megkapod,
hívjál, én ott leszek veled!

Amikor váratlan öröm ér,
senki nincs, kivel megosztanád,
vagy talán rádtör egy szenvedély,
hadd legyek néked társaság!


Ha magány kínozna bús éjjelen,
vagy útra kelnél, de nincs kivel,
mindig számolhatsz énvelem,
veled megyek, ha menni kell!


Ha elvesztenéd mindened,
s már hited sem maradna meg,
ne feledj, számíthatsz énreám,
megtalálsz mindig engemet!


  cato, 14:49 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2010. prilis 19., htf Nekem tetszik!
0  
Ibolya, ibolya

Színe kék vagy viola?

Bódító az illata .

Tavasszal jön közénk,

Elûzni a tél szürkéjét.

Apró virágát, ilyenkor csodáljuk.

Megszínesít miden kertet, árkot!


  cato, 17:07 Itt megrhatod a vlemnyed cato
milyen A NÕ:


Azon pontok halmaza , amelyik felállítják az egyenest!


:)

  cato, 17:07 Itt megrhatod a vlemnyed cato

Vízöntõ
2010 ápr.19
hétfõ
Eseménytelen nap ez a mai. Várakozással néz a hét elé, de megdöbbenéssel tapasztalja, hogy az égvilágon semmi nem történik. Ne várjon állandóan hatalmas csodákat, és semmi esetre ne tegyen úgy, mintha egy különösebb izgalmak nélküli nap Önnek már felesleges lenne. Attól még nyugodtan tevékenykedhet, legalább végezni tud mindennel. Leveleit ma feltétlenül válaszolja meg, hiszen régóta gyûlnek.




már irom is a leveleket

:)

  cato, 13:04 Itt megrhatod a vlemnyed cato

"Legyen ma béke belül. Bízz abban, hogy pontosan ott vagy,
ahol lenned kell. Ne feledkezz meg a végtelen lehetõségekrõl, amelyek a
hitbõl születnek benned és másokban. Használd azokat, amiket adnak
neked, és add tovább a szeretetet, amelyet kapsz. Légy elégedett
önmagaddal, úgy ahogy vagy. Hagyd ezt a tudást beépülni a csontjaidba, és add
meg a lelkednek az éneklés, a tánc, az ima és a szeretet szabadságát.
Ez mindannyiunk számára létezik.. "

Most pedig küldd el ezt tizenkét nõnek a következõ öt percben.
És ne feledd el visszaküldeni... én is egynek
számítok. Meglátod majd, miért.



Kaptam egy kedves nöi hölgytöl...és jobb módszert nem ismerek, mint ezen az utón elküldeni 12 nõnek

Meglátjuk, mi történik..... kiadja magát

:)

  cato, 11:07 Itt megrhatod a vlemnyed cato
A mai napodat Jóság hatja át !


.. meg a munka... sietösen

:))

  cato, 6:39 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2010. prilis 18., vasrnap Nekem tetszik!
0  
kispolgäriban gondolkozom

nekem elég, ha magam fözöm a saját vizemben az ételemet, magam vágom a füvet, magam vezetem az automat, magam dugom a..... (nejemet, barátnömet vagy mit is)


Szóval, magam vagyok .... magam nagyon


:)

Kicsordul a könnyem, hagyom

:)




  cato, 20:30 Itt megrhatod a vlemnyed cato
a mai nap, az a mai nap.
Mindennek ideje van.
És lesz. mindenre eljöööö az idõ.

:)

  cato, 9:41 Itt megrhatod a vlemnyed cato
A mai napodat Mágia hatja át !


kicsit még toljuk ezt kérem... jobb lenne hétfõn... munkaleadás lesz


:)

  cato, 5:55 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2010. prilis 17., szombat Nekem tetszik!
0  
Van ideje az összehordásnak
és van ideje a szétosztásnak


:)


  cato, 22:19 Itt megrhatod a vlemnyed cato


- Mi lenne a földön nõk nélkül? - Globális felmelegedés!

:))
  cato, 22:18 Itt megrhatod a vlemnyed cato

Vízöntõ
2010 ápr.17
szombat
Ezen a hétvégén csupa jó dologra számított, és ez minden valószínûség szerint így is lesz. Világrengetõ eseményekre azonban ne készüljön, elégedjen meg egy kellemes nappal. Lakásában jó néhány teendõ vár Önre, ha nem figyel oda, még a virágok is hervadásnak indulnak. A csöpögõ vízcsapon ma valószínûleg nem tud segíteni, de azt biztos, hogy jobban érezné magát, ha rend lenne Ön körül.



POKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII... Te tuccc valamit!


:)

  cato, 21:43 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2010. prilis 16., pntek Nekem tetszik!
0  

"Ne szólj szám nem fáj szerszám "


szerszámom is álll....baxus

:))

  cato, 16:00 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Nyolc biztos jel, hogy Ön agresszív vezetõ

--------------------------------------------------------------------------------


Nyolc biztos jel, hogy Ön agresszív a vezetésben:

1. A jobb kéz szabály helyett inkább a biztosítója nevét adja meg.

2. Halálfejet rajzolt a tükrön fityegõ vaníliás wunderbaumra és szöges nyakörv van a bólogató kutyán.

3. Az egész kézfején csak a középsõ ujja van lesülve.

4. Kézifékes kanyarral áll be a mozgássérült parkolóba, és utána felajánlja a parkoló õrnek, hogy megmutatja rajta, hogy lett mozgássérült.

5. Meg akar ölni minden Suzukist, de legalábbis rátolatni vonóhoroggal.

6. Eddig négyszer próbálták elvenni a jogosítványát, de mind a négyszer erõsebb volt.

7. Az irányváltás fékcsikorgással és hangos dudálással jelzi.

8. Közlekedési pontjainak számításakor lefagyott a BM központi számítógépe, azóta több ezer ember nem tud pasziánszozni.



  cato, 15:21 Itt megrhatod a vlemnyed cato

Vízöntõ
2010 ápr.16
péntek
Semmi esetre se tegye félre optimizmusát! Ha tudatosan lát neki elintéznivalójához, egészen biztos, hogy sikeres is lesz. Hiábavalóságokon ne tépelõdjön, inkább fordítsa figyelmét a komolyabb dolgok irányába. Egy szerencsés találkozás új távlatokat nyithat. Ne felejtse el, hogy ma fogorvoshoz, vagy más kontrollvizsgálatra kell mennie. Ne halogassa tovább a dolgot, nehogy túl késõ legyen.



már késõõõõõõõõõ



  cato, 14:54 Itt megrhatod a vlemnyed cato
NOX százsszor ölelj.... a NOX szétesése okán





  cato, 13:33 Itt megrhatod a vlemnyed cato
az örök vigasz ..... Jég dupla whiskyvel




  cato, 13:26 Itt megrhatod a vlemnyed cato
István a király (köszönöm az ötletet.... uj szep vilag tárult fel ismét)














[url][/url][url][/url][url][/url]
  cato, 12:49 Itt megrhatod a vlemnyed cato
TITKOS VÁGYAK MEGJELENITÉSE......... IZGI

ne habozzzzzzzzz

http://invitel.hu/ipolyvolgye/titkosvagyak.htm

  cato, 11:35 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Ein Mann ruft seinen Freund an: "Ich lade dich zum Essen ein, ich habe gerade einen Hasen im Rohr!"
Sagt der Freund: Geht leider nicht, ich habe gerade das Rohr im Hasen!"




magyarra ezt még leforditani se lehet.... és nagyon malacos egyébként

:))

  cato, 11:22 Itt megrhatod a vlemnyed cato
nem minden rossz jõ ártalomra.

:)

  cato, 10:52 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Tantervünk férfiak számára:
1. óra: Hogyan forraljuk fel a vizet?
Elõadás képekkel, oktatófilmmel.
2. óra: A vécépapír tároló tényleg magától töltõdik fel?
Kerekasztal beszélgetés.
3. óra: Lehetséges úgy vizelni, hogy a fal és a padló ne kapjon belõle?
Csoportos gyakorlat.
4. óra: Alapvetõ eltérések a szennyes tároló és a padló között.
Felismerési gyakorlat.
5. óra: Szennyes edények - tényleg maguktól repülnek be a mosogatóba?
Élménybeszámolók.
6. óra: A távirányító átadása másoknak tényleg a személyiség elvesztésével jár?
Csoportterápia.
7. óra: Egészségügyi felvilágosítás: a virágcsokor átadása nõknek nem okoz egészségkárosodást.
Elõadás.
8. óra: Eltévedtem, útbaigazítást kértem!
Tényfeltáró beszámolók.
9. óra: Hogyan maradjunk csendben, míg párunk leparkol?
Gyakorlati bemutató.
10. óra: Hogyan legyünk ideális társak a bevásárlásban?
Relaxációs technikák, légzõ gyakorlatok.


  cato, 9:21 Itt megrhatod a vlemnyed cato



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.