CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. prilis 19.   pntek   Emma, Gerold, Kocsrd, Kun, Malvin, Timon   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



cato naplja

  2010. februr 10., szerda Nekem tetszik!
0  

Akarsz sokat keresni? - Igen.. - Akkor jól elbújok.

Hogy lehet 30 birkát hatvan felé zavarni? - Az M3-ason

Mi van, ha a sündisznó nem megy iskolába? - Sünnap.

Mi van a tömegsír felett? - ??? - Csapatszellem!

Hogy hívják a cigány légitársaságot? - KOLOMP AIR.

Hogy állítja meg a nindzsa a teherautót? - Rálép a fékre

Mi a biofajgyûlölet? -??? -Két kopaszbarack üt egy cigánymeggyet

Mi lesz a kígyó és a kenguru keresztezésébõl? Ugrókötél

Mivel játszik a kis indián a sínek között? -Az életével.

Mi van az idegbeteg ló lábán? -Pszichopata.

Mi lesz a kecske és a kacsa keresztezõdésébõl? - ??? - McDonalds

Mennyi az ember átlagos alvásigénye? Csak még öt perc ..

Mi kell a sörösládák cipeléséhez? Rekeszizom.

Miért nem eszik a rendõr reggel banánt? - Mert az déligyümölcs.

Mit kell adni a hasmenéses vízilónak? ... - UTAT!

Milyen az arab lopakodó? - Teve mamuszban.
Ki követi el a legtöbb összeadási hibát? -Az anyakönyvvezetõ

*

és egy AKTUÁLIS NEM VICC:
Miért van a méheknek királynõjük?
Mert ha pártjaik és kormányuk volna,
nem lenne méz.


  cato, 12:12 Itt megrhatod a vlemnyed cato




ajtók mögött
  cato, 7:02 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2010. februr 9., kedd Nekem tetszik!
0  


Mivel ma a te születésnapod vagyon
minden szar a szádhoz ragadjon ,
áldjon meg az Isten üssön meg a guta ,
saját szemétdombodon basszon meg egy ku…
Születésed napja vagyon,
tarka kutya fosson nyakon.
Ha hibát találsz a versembe,
dugd az orrod a seggembe!

Születésed napja vagyon,
tarka kutya fosson nyakon.
Ha hibát találsz a versembe,
dugd az orrod a seggembe!


  cato, 20:34 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2010. februr 8., htf Nekem tetszik!
0  
szeeeeeeeeeeeeeeep


Nem azért szeretlek ami vagy
Hanem amivé válok amikor velem vagy.
Nem csak azért szeretlek, amivé magad tetted,
De azért is , amit velem teszel.


  cato, 18:34 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Vangelina Oandeva Dimitrova jóslatai

A „Vanga” néven ismert vak jósasszony víziói kirémisztették a világot, miután megjósolta az angol Diana hercegnõ halálát, valamint a kereskedelmi központ szeptember 11-ei lerombolását, illetve elõre vetítette a harmadik világháború kitörését 2010-ben.
Ha már annyiszor beigazolódtak jóslatai, ez ezúttal sem lesz másképp, állítják a pesszimistábbak. Valóban várhatóak a tömeges mészárlások, amelyek az emberiséget a végsõ pusztuláshoz vezetik, vetik fel a kérdést több irányból?
Vanga, teljes nevén Vangelina Oandeva Dimitrova (*1911. október 3-án született és †1996. augusztus 11-én halt meg a bulgáriai Petrichben) vak látnok volt, aki továbbá megjósolta a Kurszk tengeralattjáró katasztrofáját, a Szovjetunió széthullását, a csernobili atom katasztrófát és további világ eseményeket.
Az igazsághoz tartozik, hogy a szocializmus idején a legmagasabb pártképviselõk körében nagy elismerésnek örvendett, holott tevékenysége szöges ellentétben állt azok materialista világnézetével. Ennek ellenére Vanga a bolgár pártvezetõknél is kedvencnek számított, akik megjósoltatták vele a választási eredményeket is.
Államilag elismert, hivatalos jósnõ volt, mely tevékenységét fizetéssel honorálták. A tudományos intézet, amely évekkel ezelõtt kutatta jóslatainak sikerességét, megállapította, hogy azok nyolcvan százalékban bejöttek, valósak voltak.
Hogy lehet mindez, teszik fel sokan a kérdést? Állítólag kisgyermek korában átélt egy óriási vihart, melynek következtében elvesztette szeme világát, egyidejûleg látnoki és jóslási képességekre tett szert. Ezek tették elismertté mind szûkebb környezetében, mind a világban, aki bizalmat és nagy elismerést vívott ki az õt megkeresõkben.
Például a Kurszk tengeralattjáró katasztrófájáról, ezeket mondta: A Kurszkot elárasztja a víz, amit senki se él túl. Sokan azt hitték, hogy Kurszk városra gondol, ezért kinevették ezt a jóslatát. Tehát Nostradamushoz hasonlóan, jóslatait csak a megtörtént események után, utólag lehet értelmezni.
Bár Vanga víziói egészen 5078-ig érnek, (Az emberiség elhagyja a világûr határait) - amely gyökeres változásokon megy keresztül, hogy benépesítse a környezõ bolygókat. Közben számos háborút vív meg, megváltozik a világérzékelése, meg tanulnak kommunikálni az Istennel. Az elkövetkezendõ 91 év eseményeirõl az alábbiakban teszünk említést. Tekintsenek bele abba, mi vár ránk (utódainkra), mi az elkerülhetetlen számu(n)kra.
Vanga jóslatai:
- 2010: III.-ik világháború megkezdése 2010. novemberében, amely 2014-ig tart. Klasszikus fegyverekkel kezdõdik, a késõbbi harcok során azonban bevetik a nukleáris és vegyi fegyvereket. Az iszlám az európaiakat vegyi fegyverekkel támadja meg.
- 2014: Az emberek többsége bõrrák betegségben szenved a vegyi háborúból kifolyólag.
- 2016: Európa csaknem kiürül.
- 2023: A földkörüli pálya kissé megváltozik.
- 2033: Az Északi sark jege elolvad, az óceánok szintje megemelkedik.
- 2043: A világgazdaság fejlõdni kezd. Európát az iszlám uralja.
- 2046: Minden test (szerv) elkészíthetõ (klónozható). A testrészek kicserélése a legjobb gyógymód.
- 2066: Az iszlám-Róma támadásához az USA új fegyvert használ – a klímát. Hirtelen lehûlés (azonnali fagy).
- 2076: Osztály nélküli társadalom – kommunizmus.
- 2084: A természet megújulása.
- 2088: Új betegség üti fel a fejét – öregedés néhány másodperc alatt.
- 2097: Legyõzik a gyors megöregedést.
- 2100: A mûNap megvilágítja a Föld túloldalát.

  cato, 18:15 Itt megrhatod a vlemnyed cato
a nõ és a G pont... egy érdekes megközelitésben




  cato, 6:17 Itt megrhatod a vlemnyed cato
egy horoszpoki.... állitólag van alapja:))))


Mindig barátságos, derûs és optimista. A versengés lételeme, mert nemcsak az erejét próbálhatja ki általa, hanem a visszafojtott agresszivitását is levezetheti. Soha, senkivel nem viselkedik ellenségesen, mégis idõnként nehezére esik, hogy eltitkolja, mennyire dühíti, ha valaki ellentmond az akaratának, és azt is nehezen palástolja, hogy mennyire megveti a lassabban gondolkodókat. Elõítéletektõl mentes, a tradíciókat nem tiszteli, mindenrõl saját véleményt akar alkotni, és ehhez saját tapasztalatokra van szüksége. Igyekszik kitûnni az átlagból, meg is tesz mindent azért, hogy ez sikerüljön. Nem szereti kendõzni a problémákat, nyíltan megmondja a véleményét, akkor is, ha azzal megbántja az érintetteket.

Ma már szinte mindenki tudja, hogy melyik állatövi jegyben járt a Nap, amikor született. Ez a napjegye, amibõl annyi derül ki, hogy milyen adottságokkal látta meg a napvilágot. Ám ahhoz, hogy a jövõre vonatkozó elõrejelzés, illetve a személyiség árnyaltabb vonásai is kiderüljenek, szükség van az aszcendensre, amit a születési óra-perc és a születés helyének ismeretében lehet kiszámítani. Az a jegy, amelybe az aszcendens kerül – az úgynevezett felkelõ jegy. S hogy miért „felkelõ jegy?” Mert azt a pont jelöli, ahol a születés pillanatában éppen felkelõben volt a Nap. Az aszcendens nemcsak befolyásolja a Napjegy adta tulajdonságokat, de megmutatja azt is, hogyan sikerül valóra váltani mindazt, amit a Napjegy „belénk kódolt”.

Függetlenségre vágyik, a korlátokat nem hajlandó elfogadni. Sokszor saját maga ellen hívja ki a sorsot, mert az árral szemben akar úszni. Nagyon kreatív, de nagyon kiszámíthatatlan is, teljességgel képtelen az átlag-életre. Szabadságra és térre van szüksége, fizikai és szellemi értelemben egyaránt. Gyors gondolkodása és felfogóképessége nagyon ösztönzõ társsá teszi. Találékony, kreatív, a gondolatai gyakran évtizedekkel elõzik meg a kort, amelyben él. Született humanista, és úgy véli: egyszerûbb megreformálni a társadalmat, mint elviselni az igazságtalanságot. Jóllehet saját ritmusa szerint masíroz, azért képes kapcsolatot teremteni a legkülönbözõbb emberekkel, társadalmi rétegekkel. Jóindulatú, megértõ, türelmes, emberszeretõ. Kedveli a különlegességeket, és rendkívüli célokat tûz maga elé, melyek megvalósítására hatalmas energiákat fordít. Igazi idealista, a magasabb eszmények kedvelõje, akiben roppant erõs a szabadság és a függetlenség utáni vágy. Állandóan az újdonságot keresi, mindent ki akar próbálni, meg szeretne tapasztalni. Tele van ötlettel és kreativitással. Nyugodt, de mégis izgalmas benyomást kelt. Sorsáról saját magának kell döntenie. Mások aligha tudnák megteremteni azt, amire szüksége van. Becsületes és megbízható, és nem akar megszökni a kötelezettségei elõl, csak éppen másképp szeretné végrehajtani a feladatot, mint ahogyan mások elvárják. A szerelemben a szex mellett nagyon fontos, hogy a párjával szellemileg azonos hullámhosszon legyen. Szereti a változatosságot, és ha a partnere már nem elég izgalmas, vagy nem tudja tartani a lépést, akkor könnyen vált. Nem lelkizik, nem csinál jelenetet, hanem egyszerûen odébb áll. Ez persze nem jelenti, hogy a jövõben nem marad meg õszinte barátnak. A lelkétõl távol áll, hogy bármi rosszat tegyen azzal, akit egyszer szeretett.Negatív aspektusok hatására a mindenáron való változtatás kényszere, anarchista megnyilvánulások jellemzik. Nem tûr semmilyen korlátozást, eszménye a szabadság és a függetlenség bármi áron. Azt nem tudja, hogy mit akar, de azt igen, hogy mit nem.


  cato, 6:14 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2010. februr 7., vasrnap Nekem tetszik!
0  

US Airways Flight 1549 A Hudsoni csoda 2/motorja kiegett!!








http://www.youtube.com/watch_popup?v=tE_5eiYn0D0#t=109

  cato, 6:10 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2010. februr 6., szombat Nekem tetszik!
0  
" Még el kell mondanom egy szomorú hírt.
Az "Igazi" nem létezik.
Nincsen.
Sehol nem él valahol egy nõ vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni.
De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akibõl lehetne "igazi".
De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált."
(Popper Péter )


  cato, 10:39 Itt megrhatod a vlemnyed cato

A kanadai World News hetilap egyik számában jegyzéket készített
azokról a betegségekrõl, amelyek mézzel és fahéjjal kezelhetõk. Többek
között felerõsíti az immunrendszert, megvéd a vírusoktól,
baktériumoktól, erõssé, munkabíróvá tesz...



Szívbetegség:

A mézet keverje össze törött fahéjjal, és lekvár helyett ezt kenje a
kenyérre. Fogyassza rendszeresen. Csökkenti a koleszterinszintet, és
véd az infarktus ellen. Akik már átestek infarktuson, és rendszeresen
fogyasztják ezt a a keveréket, nagy az esélyük arra, hogy következõ
roham nem, vagy csak késõbb következik be. Ezen kívül könnyíti a
légzést és erõsíti a szív munkáját. Amerikában és Kanadában ezzel
gyógyítják azokat a betegeket, akiknek koruk miatt ereik már nem
annyira rugalmasak. A méz és a fahéj visszaadja az erek rugalmasságát.



Artritisz:

Az ízületi kopásban szenvedõ betegek reggel, délben és este egy pohár
meleg vízbe tegyenek két kanál mézet és egy kanál törött fahéjat. A
krónikus artritisztõl is megszabadulhatnak, ha rendszeresen
fogyasztják. A copenhaveni egyetemen végzett felmérés szerint 200
beteg közül az ital fogyasztása után 73 beteg teljesen megszabadult a
fájdalomtól, és azok, akik nem tudtak járni, fájdalom nélkül
közlekedtek.



Hólyagfertõzés:

Egy pohár langyos vízbe tegyen két kanál mézet és egy kanál törött
fahéjat. Megszünteti a húgyhólyag és a húgyutak fertõzését.



Fogfájás:

Öt kanál mézet keverjen össze egy kanál törött fahéjjal, naponta
háromszor tegyen a masszából a fájós fogra. A fájdalom elmúlik.



Koleszterinszint:

Két kanál mézet és három teáskanál törött fahéjat keverjen öszsze 2 dl
forró vízzel. Két órán belül 10 százalékkal csökkenti a
koleszterinszintet. Ha naponta háromszor alkalmazza, a krónikus magas
koleszterinszint lecsökken. Ha naponta fogyaszt mézet, megakadályozza
a koleszterinszint emelkedését.



Megfázás:

Ha gyakran megfázik, három napon keresztül naponta háromszor egyen egy
kanál mézet és negyed kanál törött fahéjat. Gyógyítja a megfázást, a
krónikus köhögést és megtisztítja a légcsövet.



Gyomorpanaszok:

A méz és a törött fahéj keveréke gyógyítja a gyomorfájdalmat és
megakadályozza a gyomorfekély kialakulását.



Az immunrendszer erõsítése:

A méz és a fahéj rendszeres fogyasztása erõsíti az immunrendszert,
védi a szervezetet a vírusok, baktériumok ellen. A mézben nagyon sok
vitamin és vas van. Rendszeres használata erõsíti a fehér vérsejteket
a baktériumokkal és a vírusokkal folytatott harcban.



Nehéz gyomor:

Egy kanál fahéj 2 kanál mézzel keverve megakadályozza a gyomorsav
túlzott termelõdését.



Nátha:

Spanyol tudósok rájöttek, hogy a méz olyan természetes anyagokat
tartalmaz, amelyek megölik a nátha baktériumtörzseit.



Pattanás:

Három kanál mézet és egy kanál fahéjat keverjen össze. Lefekvés elõtt
kenje be vele a pattanásokat, majd mossa le meleg vízzel. Ha naponta
elvégzi ezt a mûveletet, egy héten belül eltûnnek a pattanások.



Bõrfertõzés:

A méz-fahéj páros gyógyítja az ekcémát, az övsömört és a bõrfertõzés
minden formáját.



Fogyás:

Reggel éhgyomorra fél órával a reggeli elõtt, este pedig lefekvés
elõtt igyon meg egy mézes fahéjas italt. Rendszeres fogyasztása
csökkenti a súlyt a rendkívül kövérek esetében is. Még akkor is
megakadályozza a zsír lerakódását, ha nagyon zsíros ételeket fogyaszt.



Krónikus fáradtság:

A testi erõt legjobban, a mézben lévõ cukor regenerálja. A mézet és
fahéjat fogyasztó idõs emberek erõsebbek és mozgékonyabbak. Ha délután
három óra körül fogyasztunk el ilyen italt, egy héten belül helyreáll
a szervezet vitalitása.



  cato, 2:56 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2010. februr 4., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Már mind egy...mindegy

:)))
  cato, 18:58 Itt megrhatod a vlemnyed cato
itt vagyok...ragyogok
  cato, 17:16 Itt megrhatod a vlemnyed cato










">












  cato, 8:55 Itt megrhatod a vlemnyed cato
"A szavak elkísérnek egy életen át: világítanak vagy megvakítanak, erõsítenek vagy gyengítnek, figyelmeztetnek vagy becsapnak, oldanak vagy kötnek, felszabadítanak vagy megnyomorítanak, megnevettetnek vagy megsirattatnak. Egy-egy szó, egy-egy mondat vagy vers örökre vérünkbe ivódik. Csodálatos, ha éltet, de iszonyú, ha a halált hordozza. Azért küzdök, sírok és nevetek, hogy verseim oldjanak az Életre és kössenek az Élethez másokat is."


Háló Gyula

  cato, 7:39 Itt megrhatod a vlemnyed cato
-Miért tévednek kevesebbet az állatok?
-Mert tévedni emberi dolog!


:)

  cato, 7:18 Itt megrhatod a vlemnyed cato
egy nöi hölgy bejegyzését - mai szexuális élményem - cimmel, másolom ide
(szétröhögtem a fejem)


széééétbasz az unalom.....

nnnna, ez is megvolt....

:))

  cato, 7:11 Itt megrhatod a vlemnyed cato


Nem kellenek a magyarázatok. Minden magyarázat olyan másodosztályú. Érzelmekben amúgy sincs magyarázat.
Csakis cselekedni lehet.
Erich Maria Remarque


  cato, 5:22 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2010. februr 3., szerda Nekem tetszik!
0  
Soha ne ígérj többet, mint amennyit képes vagy teljesíteni, de mindig nyújts többet annál, amennyit megígérsz


  cato, 22:07 Itt megrhatod a vlemnyed cato

Bölcs mondások

Az Isten szeretheti a hülyéket , ha ennyit teremtett belõlük.

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

Az idõ minden sebet begyógyít, de nem végez plasztikai mûtétet .


A pulóver az a ruhadarab, amelyet a gyereknek haladéktalanul fel kell
venni, ha fázik a mama.

Amikor megszülettem, annyira meglepõdtem, hogy másfél évig meg se
szólaltam.

Ha nem akarjuk, hogy a gyerekek hallják, amirõl beszélünk, akkor tegyünk


úgy, mintha éppen nekik mondanánk

Diplomata az, aki úgy tud elküldeni a fenébe, hogy szinte várod, hogy
indulhass.

Kétféle sebtapasz van: amelyik nem akar ragadni, és amelyik nem akar
lejönni.


Az egér nem más, mint az elefánt japán változata.

Az évek repülnek, akár a percek, de a hónap vége soha nem akar
elérkezni.

Az idõ nagy tanítómester, csak az a baj, hogy megöli a tanítványait.

Az nem paranoia, ha tényleg el akarnak kapni!


Az öngyilkosság az önkritika legõszintébb formája.

Ha a szavazástól bármi megváltozna, betiltanák.

Idegeskedni annyit tesz, mint mások hülyesége miatt magunkat büntetni.

Könnyebb utolérni a hazug embert, ha sánta.


Mikor a vitában már elbizonytalanodtál a saját igazadban, akkor ne mondj
semmit. Csak kuss!

Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Múlt éjszaka azt álmodtam, hogy megettem öt kilo vattacukrot, és amikor

felébredtem, nem volt meg a párnám.

Ne feledjük: a papír mindig a perforációnál a legerõsebb.

Nehéz elhinni, hogy valaki igazat mond, ha tudjuk, hogy mi az õ helyében
hazudnánk.

Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem, bárkit, aki számit.


Szúnyogháló: az ajtón betévedt rovarok ablakon történõ távozását
megakadályozó szerkezet.

Tetszik, hogy karcsú a derekam, izmos a karom és egyáltalán, sportos a
külsõm. Csak az nem tetszik, hogy mindezt zsírpárna takarja...



  cato, 17:43 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Hattyuk tava....


http://www.sonnyradio.com/swanlake_0001.swf


  cato, 16:34 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Britain`s got talent.....

Dit is heel apart!! helemaal afluisteren, zeer bijzonder!





http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=13658


  cato, 16:23 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Angol alapfok azoknak akik mar don`t speak az a magyar

Hówhite és the seven törps

Hole volt. hole nem volt, lived egy king meg egy queen. Egy day, nekik lett egy daughter. Her haja volt mint ében. s her skin like hó. Így lett her name: Hówhite.


Mindenki volt happy, de a queen meghalt in TBC. Hówhite`s apja lett nagyon sad and Hówhite too. But nem sokkal after the king gondoled that:


"Kell feleség to me!" So after pár hét, the king megérkezedett with egy nõ. She lett a new queen. But jött influenza, so the king elpatkoled too. Maradt hát Hówhite és the mostoha.

The mostoha was very gonosz and she had a tükör. She often kérdezte a tükröt: "My tükör, my tükör tellme: I am the legszebb or nem?" Erre a tükör: "You are so-so, but Hówhite is szebb, mint you!" Erre a Mostoha very angry lett. Felbéreled a vadász to kill Hówhite. But the vadász`s szíve was lágy as méz, so he nem tudta kill Hówhite. Hówhite így stayed in the erdõ, where sok állat van. Hówhite találed egy house, ami was very kicsi. Be is mened és rögtön el is sleepedt.

End of the day, the törps coming haza, és they látják that valami nem o. k.. They with ész like Colombo `s rájöttek, hogy one itt valaki. Erre már Hówhite ís felébrededt és fast elmondta me az õ troubleja. A seven nyomorék befogadni Hówhite, hogy majd she cook and takarít rájuk.

Meanwhile the gonosz mostoha rájött, that Hówhite még lives. Fõzött gyorsan almakompót, with méreg, hogy kill Hówhite with saját kezûleg. Másnap the törps went to bánya for arany, and Hówhite was left egyedül.. Aztán came the gonosz mostoha, mint egy granny, with the almakompót and said to Hówhite: "You voltál with me so kedves és adtál water to me, hogy now én give you kis almakompót. " So, hát Hówhite meg is ate it, and meg is dögled tõle.

When the törps arrived at házukba, they láted that Hówhite is halott. Their szívük were zokoging, and they építetted big-big koporsó with üvegfedél, to beletenni Hówhite. Then came the királyfi on fehér horse and csókoled Hówhite on ajak, mert he was kicsit necrophil, but Hówhite feléleded a meglepitõl. The törps heart hypertrophysaled from the öröm. and the királyfi felülteted Hówhite on his fehér horse and they elmened a lemenõ nap felé. The törps were very boldog, mert know that the mostoha lebucskázed hazafelé menet egy big stoneról. And mindenki volt happy, and lived happy, míg el nem jött a pestis. End of mese


  cato, 16:16 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Ferfi -- NÖ

Férfi: Mit szólnál egy gyors menethez?
Nõ: Miben különbözne a szokásostól?

Férfi: Nem értem, miért hordasz melltartót. Nincs is mit beleraknod.
Nõ: Te is viselsz alsónadrágot, nem?

Férfi: Azért szeretsz, mert az apám egy vagyont hagyott rám?
Nõ: Semmi esetre sem, drágám... Akkor is szeretnélek, ha más hagyta volna rád.

Férfi: Hat centivel hosszabbal király lehetnék...
Nõ: Öt centivel rövidebbel pedig királynõ.


Pap: Nem hiszem, hogy talál még egy olyan férfit, mint a megboldogult férje.
Özvegy: Hülye lennék keresni!

Férfi: Lapos a melled és borotválnod kell a lábadat. Nem néznek néha férfinak?
Nõ: Nem... hát téged?


Férfi: Miért van az, hogy ti nõk mindig a külsõtökkel, nem pedig az értelmetekkel próbáltok hatni ránk?
Nõ: Mert nagyobb az esélye annak, hogy egy férfi hülye, mint annak, hogy vak.


Férfi: Menjünk szórakozni ma este.
Nõ: Nagyon jó, de ha korábban érsz haza, mint én, hagyd égve a villanyt a verandán.

Férfi: Miért nem szólsz nekem soha, ha orgazmusod van?
Nõ: Szólnék, de sosem vagy itt..


Hát igen, egy kínai közmondás szerint az asszonyok nyelve az õ kardjuk, nem is engedik berozsdásodni


:)))
  cato, 15:58 Itt megrhatod a vlemnyed cato
A stroke felismerése. (Néha nehéz beazonosítani a stroke jeleit. Sajnos, a tudatosság hiánya katasztrófát okozhat. A stroke áldozata súlyos agykárosodást szenvedhet, ha a környezete nem ismeri fel a stroke jeleit.)

Az orvosok szerint bárki felismerheti a STROKE-ot, ha három egyszerû kérést mond az illetõnek:

1. M: Meg kell kérni az illetõt, hogy MOSOLYOGJON.

2. B: Meg kell kérni, hogy BESZÉLJEN, mondjon egy egyszerû mondatot (összefüggõen: pl. Szép napunk van.).

3. E: meg kell kérni, hogy EMELJE FEL mindkét karját.

Ha az illetõnek a három kérés teljesítésének bármelyikével nehézsége van, azonnal hívd a mentõket és mondd el a tüneteket!

Még egy jel: Mondd az illetõnek, hogy ÖLTSE KI A NYELVÉT.

Ha a nyelv "kicsavarodott", ha egyik vagy másik oldalra megy a nyelv, ez is a stroke jele lehet.





küld tovabbbbb


  cato, 12:42 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2010. februr 2., kedd Nekem tetszik!
0  

Visszafelé leélni az életet: ha újra születnék, ezt szeretném.

Halva kezdem és rögtön kikelek a koporsóból. Öregként felébredve
nap mint nap jobban
érzem magam.
Miután túl egészséges lettem, kirúgnak az öregek
otthonából, majd évekig élek gondtalan nyugdíjasként és
bekaszálom a lejáró öregségi biztosításokat.
Ezután, amikor dolgozni kezdek, az elsõ napon arany karórát kapok
a fõnökömtõl.
Negyven-egynéhány évet dolgozom, mialatt egyre fiatalabb leszek,
míg végül kiskorú lévén abba kell hagynom a munkát.
Jönnek a gimnáziumi évek: pia, bulik, boldog promiszkuitás.
Ahogy fiatalodom, úgy válok egyre gyerekesebbé.
Jön az általános iskola: végtelen játék, semmi felelõsség!
Pár év múlva kisbaba leszek és mindenki kezét-lábát töri, hogy
mosolyogjak rájuk.
Az utolsó 9 hónapot békés lebegéssel töltöm egy termálfürdõ-szerû
helyen, ahol mindent megkapok, ami csak kell: központi fûtés,
on-line szobaszervíz, stb.
Míg végül. . . befejezem egy jó orgazmusként.


  cato, 17:23 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Akarsz sokat keresni? - Igen. - Akkor jól elbújok.

Hogy lehet 30 birkát hatvan felé zavarni? - Az M3-ason
Hogy hívják a lány csigát? - Csigabige!

Mi van, ha a sündisznó nem megy iskolába? - Sünnap.

Mi van a tömegsír felett? - ??? - Csapatszellem!

Hogy hívják a cigány légitársaságot? KOLOMP-AIR.

Mi az? Bükkfán ül és fütyül? - Eltévedt fûzfánfütyülõ.

Hogy lehet megduplázni egy Trabant árát? - Teletankoljuk

Engem a múltam kötelez. - Mire? - Arra, hogy letagadjam.

Mi lesz a kecske és a kacsa keresztezésébõl? - ??? - McDonalds!

Mi a biofajgyûlölet? - ??? - Két kopaszbarack üt egy cigánymeggyet.

Hogy állítja meg a nindzsa a teherautót? - Rálép a fékre.

Hogy mondanád azt a lovat, amelyiknek levágták a lábát? - Hasonló.

Mi van az idegbeteg ló lábán? - Pszichopata.

Mi lesz a kígyó és a kenguru keresztezésébõl? - Ugrókötél.

Hova megy nyaralni a rendõr a családjával? A Járdaszigetekre.

Hogy lehet a kákán csomót keresni? Megveszed olcsón, és eladod jó drágán.

Miért van a méheknek királynõjük? Mert ha kormányuk volna, nem lenne méz.

Mennyi az ember átlagos alvásigénye? Csak még öt perc...

Mi kell a sörösládák cipeléséhez? Rekeszizom.

Miért nem eszik a rendõr reggel banánt? - Mert az déligyümölcs.

Rendõr bácsi, jöjjön gyorsan, az apám fõbe lõtte magát! - Engem?!

Legyen Jehova tanúja! - Bocs, de nem láttam a balesetet.

Mit kell adni a hasmenéses elefántnak? ... - UTAT!

Milyen az arab lopakodó? - Teve mamuszban.

Milyen mértékegységgel mérik a malac hosszát? - Röfben.

Hogy öltöznek az eszkimók? - ??? - Nagyon gyorsan!

Miért nem játszik a tûzoltózenekar betonon? - Mert olyan hangszer nincs...

Miért járõröznek a rendõrök kutyával? Hogy szolgálat végén hazataláljanak.

Mi lesz abból, ha 2 busz összeütközik? - 2 rombusz.

Mit vesz a halott a boltban? - Élesztõt.

Mi a rovarok edzõterme? - Légykondícionáló.

Honnan tudod, hogy egy politikus hazudik? - Mozog a szája...

Olvasta Shakespeare-t? - Nem, ki írta?

Miért sírsz kisfiú? - Mert megettem egy rajzszöget! - Nesze itt egy másik.

Barlangász vicc: két barlangász elmegy a kocsma mellett...

Arab tehénistálló: Mubarak

Bõrelváltozás arab imakönyvön: Koránkelés

Hogy száll fel Rózsa Gyuri a buszra? - Egyes ajtó nyílj meg!

Mit kiabál a fuldokló programozó? - F1, F1, F1, F1, F1, F1, F1.

Milyen buli van az intenzív osztályon? - Eszméletlen!

Hogyan lehet feleségül venni szép, fiatal, intelligens és gazdag
nõket? - Négyszer kell nõsülni.

Milyen ez ideális anyós testsúly? - 3.5 kg urnával

Mit csinál a cigány, ha befejezi az egyetemet? - Átmegy egy másik építkezésre.

Mi az abszolút rossz kijelentés a Microsoftnál? - Majd ha fagy!

Miért nehéz a nõknek érzõ, törõdõ, és jóképû férfit találniuk? - Mert
azoknak a férfiaknak már van pasijuk.

Mi a születésszabályozás legegyszerûbb módja? - A reggeli smink mellõzése.

Mi a különbség a vöröshagyma és az anyós között? - Ha az anyóst
szeleteled, nem sírsz!!

Mi az a három kérdés, amit egy kocsmai verekedés elõtt kérdeznek? -
MIVAN? MIVAN? MIVAN?!

Mit kell csinálni az epilepsziással, ha rohama van? - Bevágni egy kád
vízbe, mosószert, szennyest mellé, azt` hadd menjen

Mi a cigány rémálma? - Munka közben üzemi balesetet szenvedni!

Kurvára megy a pénz! - mondogatta apám is, anyám is, csak más-más
hangsúllyal...

Nincs szükségem életbiztosításra. Azt akarom, hogy mindenki valóban
szomorú legyen, ha meghalok.


  cato, 17:10 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Olyan az agyad, mint egy óramû! Kár hogy ma nem húztad fel.

  cato, 7:35 Itt megrhatod a vlemnyed cato
Vangelis... 1492






Nagy bennem a Gyözni Akarás

:)


  cato, 6:57 Itt megrhatod a vlemnyed cato
  2010. janur 30., szombat Nekem tetszik!
0  

Igazságok
Az élet szakadatlan küzdelem. Délelõtt az éhséggel, délután az álmossággal.

Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.

A nõknek csakis a belsõ értékek számítanak. Pl. klíma, bõrülés, világított piperetükör, dönthetõ ülés stb.

A halász azért megy ki a tóra, hogy halat fogjon..a horgász meg azért, hogy ne legyen otthon.


A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi.

Addig igyál, amíg már szépnek tûnik, de még nem akarod elvenni feleségül.

A hisztéria alattomos betegség! A nõ kapja meg és a férfi hal bele!

A nyúl az egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!

Minden reggel ágyba viszem a páromnak a kávét. Neki már csak meg kell darálnia...

Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

A munkahely olyan, mint a sakk. Ha alacsonyabb beosztásban vagy, akkor csupa paraszt vesz körül és járhatsz gyalog.
De ha elõléptetnek, akkor egybõl mindenki téged akar leütni.

Vagy sokat keresel, vagy sokáig!

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Alkoholista az, aki annyit iszik, mint mi, csak ellenszenves.

Mindig a fõnök végzi a feladat oroszlánrészét: üvölt.

Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem mûvész!

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is.

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van.

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább.

A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.

Az áram alatt lévõ alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...

Azért van a vonaton két mozdonyvezetõ, mert ott akkora a zaj, hogy egy ember el se tudná viselni!

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is
történik.

A szerelem egy hosszú, édes álom. A házasság az ébresztõóra.

Ha olajos lesz a kezed, akkor elkezd viszketni az orrod.


Úriember az, aki ígéretéhez híven megmutatja a bélyeggyûjteményét.

Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi.

A törhetetlen játékok legfõbb haszna, hogy ezekkel kiválóan össze lehet törni minden mást.

Az élet elõttem áll, és nem látok tõle semmit.

Statisztikailag bizonyított: a válások 100%-a házassággal kezdõdik.




  cato, 19:57 Itt megrhatod a vlemnyed cato
"Én vagyok a Bajnai,
ti meg az ország barmai.
Becenevem Libás Gordon,
engem õriz minden kordon.

Barátom a Gyurcsány Feri,
zsebünk ezért pénzzel teli.
Nem fog rajtam semmi átok,
s magasról tojok rátok.

Lelki ismeretem nincsen,
ez nekem a legfõbb kincsem.
Nem lehet itt semmi gikszer,
én lettem a fõminiszter.

Korlátlan a mi jogunk,
ezzel élni is fogunk.
Nektek viszont nincsen jog,
megmondtam hogy fájni fog.

Bizony nagy a mi eszünk,
tõled mindent elveszünk.
Nekünk semmi nem elég,
ki nem haver - csõcselék.

Nem jött be a Pannon Puma?
Majd bejön egy másik duma.
Dübörög a gazdaságunk?
A lábunkon alig állunk.

A magyar sose haladhat,
minket bárki megb@szhat.
És ha télen hideg lesz,
ha megfagysz, megdöglesz.

Azt mondod, hogy meghalsz éhen?
Megtehetted volna régen.
Majd kapsz sírodra virágot,
mi eladjuk az országot.

Az országból mehettek,
külföldön tán ehettek.
Helyetted majd lesz itt ember,
Izraelbõl, mint a tenger.

Nem kell nektek szaporodni,
azok fognak szaporodni.
A romákkal majd jóban lesznek,
bajt, problémát lerendeznek.
Remélem, hogy ránk szavaztok, na viszlát, szevasztok"

  cato, 19:55 Itt megrhatod a vlemnyed cato



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.