CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. március 29.   péntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Dioméd, Gerle   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



Hetedik naplója

  2011. május 2., hétfő Nekem tetszik!
0  
ElĂ”zĂ”ektĂ”l fĂŒggetlen bejegyzĂ©s:

-Na, akkĂł kabbe, BabĂĄm!

...majd Ă­rj, ha magadra vetted! :DDDDD

csóóóóók
  Hetedik, 10:59 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
Ééééééés innen is nagyon boldogat, HennĂĄm!

...a többi csak szócséplés lenne... :)
  Hetedik, 9:46 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. május 1., vasárnap Nekem tetszik!
1  
- Anya... csak dĂ©lelĂ”tt jutott eszembe, hogy AnyĂĄknapja van Ă©s nem kĂ©szĂŒltem semmivel... -mondja Ă©s megölel, puszil.
-Semmi baj fiam, Ă©n se sokat kĂ©szĂŒltem rĂĄd anno.

:DDDDD

Ennyi.
  Hetedik, 18:18 Itt megírhatod a véleményed Hetedik



Ez most nagyonnagyon hangosan... :)))

folytköv :P


  Hetedik, 10:15 Itt megírhatod a véleményed Hetedik


A medål måsik oldalån Thor pörölye...
  Hetedik, 9:27 Itt megírhatod a véleményed Hetedik



Ha Thor nĂ©zĂ”pontjĂĄt vesszĂŒk, Ă” az erĂ” istene is egyben, Ă­gy a rĂșna jelentheti a benned rejlĂ” erĂ”t, hogy bĂĄrmivel szembenĂ©zz. Ne fĂ©lj semmitĂ”l, csak bĂĄtran jĂĄrj utadon, Ă©s ne hagyd, hogy bĂĄrki megakadĂĄlyozzon az igazsĂĄg keresĂ©sĂ©ben. Nem csak fizikai, de lelki erĂ”t is magĂĄba foglal a rĂșna, Ă­gy hasznĂĄld ezt az erĂ”t önzetlen, szeretetteljes mĂłdon. Ha nem Ă­gy teszel, Ă©s nem leszel igaz önmagadhoz, se mĂĄshoz, akkor ez az erĂ” elvĂ©sz.

Thorn, Thurisaz - Tarot CsĂĄszĂĄr
Jelkép: kalapåcs, tövis, óriås
JelentĂ©se: vĂ©delem, hatalom, akadĂĄlyok lekĂŒzdĂ©se, polaritĂĄs
Az akadĂĄlyok azĂ©rt vannak, hogy legyĂ”zzĂŒk Ă”ket.
Ennek a rĂșnĂĄnak 2 arculata van.
(tövis védelem)
Thor kalapĂĄcsa, helyzet megvĂĄltoztatĂĄsa, felszĂĄmolĂĄsa.

ÖsszekötĂ” Kapocs az Ă©let Ă©s halĂĄl misztĂ©riuma között. IrĂĄnyĂ­tott hatalom rĂșnĂĄja, mely nem riad vissza a sajĂĄt felelĂ”ssĂ©gtĂ”l, Ă©s pontosan felmĂ©ri tetteinek következmĂ©nyĂ©t.
Én vagyok sajĂĄt hatalmam mennyköve Ă©s uralom Ă”t.



  Hetedik, 7:44 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. április 30., szombat Nekem tetszik!
0  
Most hogy frissen megcsinĂĄltattam a teljes vĂ©r - vizelet analĂ­zisem Ă©s minden Ă©rtĂ©kem a vilĂĄgon be van lĂ”ve közĂ©pre (ennĂ©l egĂ©szsĂ©gesebb nem is lehetnĂ©k)megjött a pĂĄrhete megrendelt bĂșzafĂ» levem.
:)
no csak hogy ragyogjak méginkåbb vagy valami vagy ilyesmi.... :P

BemĂĄsolok ide pĂĄr sort, csak mert hĂĄtha valakinek kedve kerekedik kiprĂłbĂĄlni.
Nem vagyok Ă©rdekelt a bĂșzafĂ»bizniszben, mielĂ”tt valami turpissĂĄgot sejtenĂ©l. Én maradok a jĂł öreg kristĂĄlygyĂłgyĂĄszatnĂĄl. :)

BĂșzafĂ»lĂ© -"Isten MannĂĄja"



A tönkölybĂșza, melyet "Ă”sbĂșzĂĄnak" tartanak, csodĂĄlatos gyĂłgyĂ­tĂł hatĂĄsĂĄval mĂĄr a biblia is foglalkozik. A legrĂ©gibbi tönkölybĂșza maradvĂĄnyokat a NĂ­lus-völgyĂ©bĂ”l ĂĄstĂĄk ki, amelyek a Kr. e. negyedik Ă©vezredbĂ”l szĂĄrmaznak. CsodĂĄlatos gyĂłgyĂ­tĂł Ă©s fiatalĂ­tĂł Ă©lĂ” Ă©tel, mely egyetemes hordozĂłja az Ă©letnek! KözelmĂșltban hoztĂĄk összefĂŒggĂ©sbe amerikai kutatĂłk Ă©s tudĂłskörök, a "Bibliai mannĂĄval" ! A bĂșzafĂ»lĂ© jelenleg a vilĂĄg egyik legnĂ©pszerĂ»bb Ășj egĂ©szsĂ©ges tĂĄplĂĄlkozĂĄs-kiegĂ©szĂ­tĂ”jĂ©vĂ© vĂĄlik. ValĂłjĂĄban nem ĂșjdonsĂĄg ennek a fiatal bĂșzĂĄbĂłl prĂ©selt Ă©deskĂ©s, zöld lĂ©nek az alkalmazĂĄsa az egĂ©szsĂ©g vĂ©delmĂ©re. Ismert volt Sumerben, Egyiptomban, a yogikus Óind - kultĂșrĂĄban Ă©s az EsszĂ©nus közössĂ©gekben. A modern idĂ”kben az EgyesĂŒlt Államokban, több mint harminc Ă©ve AnnWigmore hasznĂĄlta, a mĂĄr vilĂĄghĂ­rĂ» Hippokrates Health Institute megalapĂ­tĂłja. A hĂ©tnapos bĂșzahajtĂĄsbĂłl kivont lĂ© ott is tud segĂ­teni, ahol mĂĄs gyĂłgymĂłdok csĂ”döt mondtak. A bĂșzafĂ» zöld levĂ©t nagy becsben tartjĂĄk a bibliai idĂ”k Ăłta. Az elsĂ” vilĂĄghĂĄborĂș alatt sebesĂŒlt katonĂĄkat gyĂłgyĂ­tottak vele az eurĂłpai hadikĂłrhĂĄzakban szĂ©p sikerrel. Mi a bĂșzafĂ» titka!

Az enzimek Ă©s aminosavak, valamint a klorofill kincstĂĄra.

Serkenti a csecsemĂ”mirigy mĂ»ködĂ©sĂ©t, aminek mĂ»ködĂ©se a serdĂŒlĂ”kor utĂĄn csökken.

A bĂșzafĂ» egyik legfĂ”bb hatĂłanyaga a klorofill, mely mĂ©regtelenĂ­t, regenerĂĄl, vĂ©d a környezeti ĂĄrtalmak, a rĂĄkkeltĂ” anyagok ellen. LassĂ­tja az öregedĂ©st, valĂłsĂĄggal megfiatalĂ­t. Semmilyen egĂ©szsĂ©gre kĂĄros mellĂ©khatĂĄsa nincs! HatĂłanyagai rĂ©vĂ©n az egĂ©sz szervezet mĂ»ködĂ©sĂ©t pozitĂ­van befolyĂĄsolja, a kĂĄros anyagokat lebontja a szervezetĂŒnkbĂ”l. A sejtekben lerakĂłdott mĂ©reganyag bekerĂŒl a vĂ©rĂĄramba, Ă©s folyamatosan ĂŒrĂŒl a vizelettel, szĂ©klettel, bĂ”rön keresztĂŒl. SĂșlyfelesleg folyamatos leadĂĄsa, normĂĄlis szĂ©klet, Ă©leterĂ”, kisebb fĂĄradĂ©konysĂĄg, nagyobb munkabĂ­rĂĄs, betegsĂ©gekkel szembeni nagyobb ellenĂĄllĂĄs lesz a jellemzĂ”. A bĂșzafĂ» magas klorofil tartalma miatt dĂșsĂ­tja a vĂ©rĂŒnket oxigĂ©nnel, a sejtek oxigĂ©nellĂĄtĂĄsa javul, Ă­gy a gyulladĂĄsok megszĂŒntetĂ©sĂ©ben komoly szerepe van. >EgyenlĂ” arĂĄnyban gazdag E, F, K, Ă©s B vitaminokban. JelentĂ”s a B17 (laetrile) tartalma, amely a tudĂłs Ă©s kutatĂł körökben elismert, hogy a normĂĄl sejtek befolyĂĄsolĂĄsa nĂ©lkĂŒl rombolja szĂ©t a rĂĄksejteket. SegĂ­t az emĂ©sztĂ©sben Ă©s a belsĂ” szervek mĂ»ködĂ©sĂ©ben. MegsemmisĂ­ti a kĂłrokozĂł baktĂ©riumokat Ă©s segĂ­t visszaĂĄllĂ­tani a hasznos baktĂ©riumok egyensĂșlyĂĄt a belekben, amely folyamat lĂ©nyeges az egĂ©szsĂ©ges immunrendszer Ă©rdekĂ©ben. A bĂșzafĂ»ben az eddigi kutatĂĄsok szerint 18-fĂ©le enzimet azonosĂ­tottak, amelyek csodĂĄlatos mĂłdon megegyeznek azokkal az enzimekkel, amelyekkel szĂŒletĂŒnk, köztĂŒk a melatonin hormonnal . Ezek az idĂ” mĂșlĂĄsĂĄval egyre csökkennek bennĂŒnk, Ă©s nemigen pĂłtolhatĂłk. A frissen prĂ©selt bĂșzafĂ» levĂ©bĂ”l ismĂ©t beĂ©pĂŒlnek, Ă©s a szervezet a szĂł szoros Ă©rtelmĂ©ben megfiatalodik.

Mit tud a bĂșzafĂ»? - kivĂĄlĂł ĂĄsvĂĄnyianyag-, vitamin-, aminosav- Ă©s klorofillforrĂĄs - segĂ­ti a mĂ©regtelenĂ­tĂ©st - regenerĂĄlja a sejteket - vĂ©d a kĂĄros sejtelfajulĂĄs ellen (pl. daganat) - javĂ­tja a szöveti oxigĂ©nellĂĄtĂĄst - tĂĄmogatja az immunaktivitĂĄst - serkenti a vĂ©rkĂ©pzĂ©st - javĂ­tja a sejtanyagcserĂ©t - frissĂ­t, vitalizĂĄl - gyorsĂ­tja a gyĂłgyulĂĄsi folyamatokat A bĂșzafĂ» jelentĂ”s klorofill tartalma gyĂłgyĂ­tĂł hatĂĄssal van. Olyan mint a folyĂ©kony oxigĂ©n, ami feltölti a vĂ©rĂĄramot Ă©s kiszorĂ­tja a kĂĄros anyagokat. SzĂĄmos vitamint tartalmaz, többek között B komplexet Ă©s jelentĂ”s mennyisĂ©gĂ» C vitamint, ezen felĂŒl szĂĄzhĂĄrom fĂ©le ĂĄsvĂĄnyi anyagot szĂ­v fel a földbĂ”l.

Aminosavak/fehĂ©rjĂ©k A bĂșzafĂ»ben valamennyi - a szervezet szĂĄmĂĄra fontos - fehĂ©rje nagy mennyisĂ©gben megtalĂĄlhatĂł. Ezek egyĂŒtt is mĂ»ködnek. Az izolĂĄlt fehĂ©rjĂ©k bevitele ĂĄltalĂĄban hatĂĄstalan, nĂ©ha pedig kĂĄros. Ha az Ă©telben csak kevĂ©s esszenciĂĄlis fehĂ©rje fordul elĂ”, a szervezet nem kĂ©pes a szövetek Ă©s a szervezet anyagainak felĂ©pĂ­tĂ©sĂ©hez szĂŒksĂ©ges sejtĂ©pĂ­tĂ” köveket elÔållĂ­tani. A bĂșzafĂ»ben kb. 25% fehĂ©rje fordul elĂ”. Ez lĂ©nyegĂ©ben több, mint a tojĂĄsban vagy a hĂșsban lĂ©vĂ” 16%. Gondoljunk arra, hogy a szarvasmarha honnan szerzi tĂĄplĂĄlĂ©kĂĄt? A fĂ»bĂ”l! A gabonafĂ»nek van a legmagasabb fehĂ©rje tartalma az összes rendelkezĂ©sre ĂĄllĂł fĂ» közöl. Nem elĂ©g, ha egy Ă©lelmiszer sok fehĂ©rjĂ©t tartalmaz, biolĂłgiailag is aktĂ­vnak kell lennie. Ezt a testĂ©pĂ­tĂ”k nagyon jĂłl tudjĂĄk.



A friss gabonafû többek között a következÔ enzimeket tartalmazza:

proteåzok - elÔsegítik a fehérjék emésztését

citokróm-oxidåz - antioxidåns, a sejtlégzés elengedhetetlen eleme

amilåz - elÔsegíti a keményítÔ emésztését

lipĂĄz - zsĂ­rbontĂł enzim

fikocianin - segíti a vérképzést

transzhidrogenĂĄz - segĂ­t a szĂ­vizomzatnak

SOD (szuper-oxid-dimutåz) - valamennyi sejtben megtalålható, fékezi a sejtöregedést, szabad gyökfogó

melatonin - ez a hormon az összes életfolyamatról "gondoskodik". Fiatalító hatåsa az åltala kedvezÔen befolyåsolt folyamatok - fÔleg az immunrendszer erÔsítésének - következménye.





JÓ TUDNI!

A gabonafĂ»ben lĂ©vĂ” fehĂ©rje sokkal könnyebben emĂ©szthetĂ”, mint a hĂșsban talĂĄlhatĂł. A fehĂ©rjĂ©k fogyasztĂĄsĂĄnĂĄl nem csak a biolĂłgiai vegyĂ©rtĂ©kre, hanem arra is gondolni kell, hogy az ĂĄllati eredetĂ» fehĂ©rjĂ©kkel egy idĂ”ben nagy mennyisĂ©gĂ» nem kivĂĄnt kĂ­sĂ©rĂ”anyag is kerĂŒl szervezetĂŒnkbe: a purin, koleszterin Ă©s zsĂ­rok. A hĂșsban lĂ©vĂ” purin a hĂșgysav fĂ” forrĂĄsa. Ez a vesĂ©kben, az Ă­zĂŒletekben Ă©s az inakban raktĂĄrozĂłdik el, ha tĂșlzottan felhalmozĂłdik, vesekövet Ă©s köszvĂ©nyt okoz. A tiszta fehĂ©rjekĂ©szĂ­tmĂ©nnyel ellentĂ©tben a gabonafĂ» mĂ©g nagy adagban sem kĂĄrosĂ­tja a vesĂ©t.

Tapasztalatok szerint a bĂșzafĂ»lĂ© a legerĂ”sebb tisztĂ­tĂł, nagyon magas enzimtartalma miatt azonnal reakciĂłba lĂ©p a mĂ©rgekkel Ă©s a gyomorban összegyĂ»lt nyĂĄlkĂĄval. Gyakran levertsĂ©g az elsĂ” tĂŒnet. Az Ă©melygĂ” Ă©rzĂ©s azt jelzi, hogy a tisztulĂĄs beindult. A tovĂĄbbiakban a rendszeres fogyasztĂĄsa ajĂĄnlott. LehetsĂ©ges, hogy a mĂ©regtelenĂ­tĂ©si tĂŒneteid erĂ”södnek: Ă©tvĂĄgytalansĂĄg, Ă©melygĂ©s, hĂĄnyĂĄs, hasmenĂ©s, izzadĂĄs, kĂŒlönbözĂ” fĂĄjdalmak, hĂ”emelkedĂ©s, fĂĄradĂ©konysĂĄg, aluszĂ©konysĂĄg, stb. Ezek a jelei annak, hogy szervezeted tisztul a nem odavalĂł anyagoktĂłl, amelyek 20-30-40 Ă©v alatt felhalmozĂłdtak.

Klorofill

A klorofill kölcsönzi a növĂ©nyeknek a zöld szĂ­nt. Ez teszi elĂ©rhetĂ”vĂ© szĂĄmukra a nap energiĂĄjĂĄt. Élet klorofill nĂ©lkĂŒl nem lĂ©tezhet. A gabonafĂ»ben lĂ©vĂ” anyagok az egĂ©szsĂ©ges vĂ©r egyes alkotĂłrĂ©szeinek termelĂ”dĂ©sĂ©t Ă©s mĂ»ködĂ©sĂ©t is segĂ­tik. A vĂ©rpigment Ă©s a klorofill nagyon hasonlĂ­t egymĂĄsra. Figyelemre mĂ©ltĂł kapcsolat van az emberek Ă©s az ĂĄllatok komplex sejtlĂ©gzĂ©se Ă©s a növĂ©nyek fotoszintĂ©zise között. A vĂ©rpigment kĂ©pzĂ”dĂ©se az ĂĄllatoknĂĄl gyakorlatilag ugyanolyan mĂłdon zajlik, mint a klorofill kĂ©pzĂ”dĂ©se a növĂ©nyeknĂ©l. Sejtjeink a klorofill tartalmĂș Ă©teleknek köszönhetĂ”en több oxigĂ©nhez jutnak, mivel a klorofill segĂ­ti a hemoglobin (a vörös szĂ­nt adĂł vĂ©rfestĂ©k) kĂ©pzĂ”dĂ©sĂ©t, Ă­gy indirekt mĂłdon javĂ­tja a szervezetben az oxigĂ©nszĂĄllĂ­tĂĄst. A klorofillnak hihetetlenĂŒl sokrĂ©tĂ» hatĂĄsa van, pl. frissebb lesz tĂ”le a bĂ”r, mĂ©lyebb az alvĂĄs, megnövekszik a sejtek energiĂĄja. A fĂŒvekbĂ”l frissen elkĂ©szĂ­tett ital tehĂĄt a szervezet regenerĂĄlĂłdĂĄsĂĄhoz szĂŒksĂ©ges energiĂĄt tartalmaz.

Mikor Ă©rdemes bĂșzafĂŒvet hasznĂĄlni?

ElsĂ”sorban megelĂ”zĂ©skĂ©nt ajĂĄnlhatĂł - fĂ”leg Ă”sztĂ”l tavaszig. Aki rendszeresen iszik bĂșzafĂ»levet (mĂĄr napi 1-2 kanĂĄlnyi Ă©s csodĂĄkra kĂ©pes!) ritkĂĄbban betegszik meg, hamarabb felĂ©pĂŒl, Ă©s jobb lesz a teljesĂ­tmĂ©nye. - Mivel a bĂșzafĂ» hatĂłanyagai kivĂĄlĂł sejtregenerĂĄlĂłk, lassĂ­tja az öregedĂ©st Ă©s vĂ©d az idĂ” elĂ”tti kimerĂŒlĂ©s ellen is. - Tavaszi fĂĄradtsĂĄg esetĂ©n is Ă©rdemes gondolni rĂĄ. - HatĂ©kony kiegĂ©szĂ­tĂ”je minden tisztĂ­tĂł, salaktalanĂ­tĂł kĂșrĂĄnak , Ă­gy lĂ© böjt idejĂ©n is javasolt a fogyasztĂĄsa. - KrĂłnikus gyulladĂĄsok, fertĂ”zĂ©sek esetĂ©n okvetlen prĂłbĂĄlja ki, hisz az immunrendszer tĂĄmogatĂĄsĂĄval Ă©s a salaktalanĂ­tĂĄs serkentĂ©sĂ©vel felgyorsĂ­tja a gyĂłgyulĂĄst! - FekĂ©lyes panaszok, emĂ©sztĂ©si zavarok szintĂ©n jĂłl kezelhetĂ”k rendszeres bĂșzafĂ»lĂ©kĂșrĂĄval. - Daganatos betegsĂ©gek esetĂ©n - kĂŒlönösen legyengĂŒlt ĂĄllapotban - jĂłl roborĂĄl, serkenti a szervezet daganatsejtekkel szembeni kĂŒzdelmĂ©t.

Fontos tudni:

Igen intenzĂ­ven mĂ©regtelenĂ­t, 2-3 nappal a bĂșzafĂ» lĂ© fogyasztĂĄsa utĂĄn erĂ”sebb szagĂș, zavaros Ă©s sĂ»rĂ»n elĂ”fordulĂł vizeletre szĂĄmĂ­thatunk. SzĂ©kletĂŒnk hĂ­gabb lesz, de nem kell egĂ©sz napos hasmenĂ©ssel kĂŒszködni.

A mĂ©regtelenĂ­tĂ©si tĂŒnetek alatt nehezen viselhetĂ” a bĂșzafĂ» lĂ© szaga, ezĂ©rt a vĂ©rĂĄramba kerĂŒlt mĂ©reganyag felelĂ”s. A szervezet folyamatos tisztulĂĄsĂĄval meg fog szĂ»nni ez az Ă©rzĂ©s.

Ha az elsĂ” 2-3 hĂ©t erĂ”s mĂ©regtelenĂ­tĂ©sĂ©n tĂșljutunk, mĂĄr csak pozitĂ­v hatĂĄsokat Ă©szlelhetĂŒnk. A kiprĂ©selt lĂ© nem tarthatĂł el mĂ©g hĂ»tĂ”szekrĂ©nyben sem, mert magas enzim- Ă©s fehĂ©rjetartalma miatt az alkotĂłrĂ©szek gyorsan elbomlanak. Csak frissen Ă©s Ă©hgyomorra igyuk, fĂ©l Ăłra mĂșlva lehet folyadĂ©kot inni, kĂ©sĂ”bb ehetĂŒnk.

A bĂșzafĂ» lĂ© akkor is hat, ha nem vĂĄltoztatunk Ă©tkezĂ©si szokĂĄsainkon, de segĂ­thetjĂŒk Ă©s gyorsĂ­thatjuk is a mĂ©regtelenĂ­tĂ©s folyamatĂĄt, ha az elsĂ” pĂĄr hĂ©t alatt lecsökkentjĂŒk az ĂĄllati eredetĂ» tĂĄplĂĄlĂ©kot.

A bĂșzafĂ» lĂ© olyan ĂĄllapotba hozza a szervezetĂŒnket, hogy igen sok betegsĂ©g gyĂłgyul meg ez ĂĄltal.

KiprĂ©selni azĂ©rt kell, mert az emberi gyomor nem kĂ©pes arra, hogy megemĂ©ssze a fĂ» rostjĂĄt, tovĂĄbbĂĄ nem tudunk bevinni rĂĄgcsĂĄlĂĄssal annyi levet a szervezetbe, amennyire szĂŒksĂ©g van.

FogyasztĂĄsa:

A bĂșzafĂ» levĂ©t el lehet kezdeni fogyasztani egy evĂ”kanĂĄllal, de nem szĂŒksĂ©ges pontosan kimĂ©rni. NaprĂłl-napra emeljĂŒk az adagot. EgĂ©szsĂ©g fenntartĂĄsra, mĂ©regtelenĂ­tĂ©sre egy jĂł nagy korty elegendĂ” egyszer egy nap. Akkor sincs problĂ©ma, ha valaki elkezdi egy fĂ©l deciliterrel, csak gyorsabban beindul a mĂ©regtelenĂ­tĂ©s Ă©s aluszĂ©konyabbĂĄ vĂĄlhat egy pĂĄr napig. 1-1, 5 deciliter bĂ”ven elegendĂ” maximĂĄlis adagnak, többre nincs szĂŒksĂ©g, ezt a mennyisĂ©get is betegsĂ©g esetĂ©n ajĂĄnljuk.

BĂĄrmeddig ihatjuk a bĂșzafĂ» levĂ©t, ha befejezĂ”dött a mĂ©regtelenĂ­tĂ©s folyamata, a sejtek ezutĂĄn tudnak Ășjulni, regenerĂĄlĂłdni.

Lehet arcbĂ”rre kenni, fĂ©l ĂłrĂĄig rajta hagyni, szembe cseppenteni kötĂ”hĂĄrtya gyulladĂĄsnĂĄl, allergiĂĄnĂĄl, Ă©s hĂŒvelybe, vĂ©gbĂ©lbe nyomni koncentrĂĄltan, indikĂĄlt esetekben. KismamĂĄk, szoptatĂłs anyukĂĄk is nyugodtan fogyaszthatjĂĄk. Gyerekek 2 Ă©ves kortĂłl 1 kĂĄvĂ©skanĂĄllal naponta.
  Hetedik, 13:42 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. április 29., péntek Nekem tetszik!
1  
Álmodozni csak lehet, nem?
AbbĂłl lesznek a beteljesĂŒlĂ©sek akkor is ha az ĂĄlom a jelen pillanatĂĄban tĂĄvolinak tĂ»nik.
Akkor Ă©n most kimondom: Toscanaban akarok nyaralni!
(zÔÔÔd a remény színe)
  Hetedik, 11:55 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
SĂŒt a Nap, zöld a fĂ»! :)
Azértis!
Lenne annyi minden amin agyalhatnék meg kínlódhatnék meg håboroghatnék...
... felesleges!
Ha Ă©pp nincs egy vasunk se hĂ©tvĂ©gĂ©n vĂ©gre, talĂĄn egy fĂ©lĂ©v (Ă©v?) elteltĂ©vel elmenni kicsit szĂłrakozni, hĂĄt van kertecskĂ©nk, van benne tĂ»zrakĂłhely... sĂ”t :))) biliĂĄrd asztal is! Ugyan a lĂĄba alĂĄ kell tenni ezt-azt hogy egyenes legyen, de a nekĂŒnk az jĂł. Szerintem a barĂĄtainknak is.

:))) Ha Isten velem van, ugyan ki van ellenem?! :)

  Hetedik, 10:26 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. április 28., csütörtök Nekem tetszik!
2  


  Hetedik, 14:54 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
Szeretlek, Medvém!
Boldog szĂŒlinapot itt is!

TĂ©ged is szeretlek, TesĂłm!
Neked meg boldog névnapot!

Magamat is szeretem...
Nekem meg boldog fejfåjåsmentes napot... ha kérhetem!
  Hetedik, 7:03 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. április 27., szerda Nekem tetszik!
1  
Ez tulajdonkĂ©ppen micsoda? Úgy nĂ©z ki mint egy öreg giliszta-cigĂĄny, arany jĂĄrĂłkeretbe:) Vagy a Macskajaj gilisztaerolĂłgia vĂĄltozata:D

Bingo!!!!!
csak nem jårókeret hanem kerekesszék.
  Hetedik, 17:40 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
...najó, talån mégis kicsiben kezdem...


  Hetedik, 9:29 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. április 26., kedd Nekem tetszik!
2  
JövÔhéten leugrom a Lenin mauzóleumhoz gyakorolni... csak mert nem szarozom kisebb téttel :DDDD
  Hetedik, 20:20 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. április 25., hétfő Nekem tetszik!
3  
BINGO!!!

Isten ĂĄldja az internetet meg a telefont meg mindennemĂ» mai elĂ©rĂ©si Ăștvonalat.
Csak 1002 km-re vagyunk egymĂĄstĂłl.
Istenem, kell nekem egy autó! Mår mindegy milyen színû!!! Rastatt nincs is olyan messze... csak 10 óra kb... az semmi ennyi évhez képest!
Ha csak a hårom éves kisfia nevébÔl indulok ki, a csaj ma is épp olyan makacs és antiszociålis mint anno. Ezért imådtam!
Hogy szĂŒlhet valaki NĂ©metorszĂĄgba, a Francia hatĂĄr mellĂ© (dafke) Attila nevĂ» gyereket??? :DDDD
  Hetedik, 11:53 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
:) talåltam egy képet róla... hehe... `93-as
Beteszem ide... mert mĂ©rt ne! A barnĂĄt tessenek nĂ©zni... Õt hiĂĄnyolom...


HennĂĄm mĂĄr talĂĄlt egy telĂłszĂĄmot a szĂŒleihez... köszönöm!
BĂĄr gyanĂșsan ismerĂ”s szĂĄm, hĂșsz Ă©vvel ezelĂ”ttrĂ”l... de kitudja... talĂĄn kapok onnan egy mĂĄsik szĂĄmot vagy valami vagy akĂĄrmi... vagy kĂĄposzta

  Hetedik, 10:40 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
"A kiskölyök, ki voltam, ma is él
s a felnÔttet a bånat fojtogatja;
...de nem könnyezik, egy dalt zöngicsél
s ĂŒgyel, hogy el ne szĂĄlljon kalapja."

/JĂłzsef Attila/




Hogyan lehet megtalĂĄlni valakit a mĂșltbĂłl akivel egykoron minden rezdĂŒlĂ©sem egy volt?
Minden kis tini gondolatunk... minden szĂĄrnybontogatĂłs Ă©lmĂ©nyĂŒnk....
Magam elĂ”tt lĂĄtom a szobĂĄt ahol az Ă©let nagy dolgait megbeszĂ©ltĂŒk... a posztereket a falon... :DDDD Sebastian Bach szĂ©p szĂ”ke fejĂ©t amint a feszes nadrĂĄgjĂĄban ĂĄll Ă©s nĂ©z bele a lelkedbe....Ă©s Bon Scott-ot amint szelĂ­den mosolyog (holott akkor mĂĄr halott volt rĂ©g)
Nem akarom visszahozni azokat az idĂ”ket, az ellĂłgott latinĂłrĂĄkat, sem az olcsĂł Éva vermutos estĂ©ket...
...csak lĂĄtni szeretnĂ©m, megölelni, Ă©rezni a vĂ©kony kis törĂ©keny kezĂ©t az enyĂ©mben Ă©s sejtszinten ĂĄtadni az elmĂșlt hĂșsz Ă©v tapasztalatĂĄt egymĂĄsnak.
Csak Ășgy, szavak nĂ©lkĂŒl.
Olyan nagynak érzem ilyenkor a vilågot... olyan elkeserítÔen nagynak...
Hol keresselek????????
Vajon Te is emlékszel hogyan gyalogoltunk haza mezítlåb a Maros partjån, széttåncolt ruhåban, szakadt harisnyåban a ballagåsi bankettrÔl?
Vajon Neked is eszedbe jut nĂ©ha mi volt a titkos köszönĂ©sĂŒnk? Hogy szarvakat mutattunk egymĂĄsnak mint Angus :DDDDDDDDDD
GombĂłc van a torkomban.
TalĂĄn nyĂĄron.... bĂĄr eltelt mĂĄr pĂĄr nyĂĄr Ă©s Ă©n hiĂĄba kereslek azokon az utcĂĄkon...
Kibaszott nagy vilĂĄg...
Mindannyian szĂ©tszĂ©ledtĂŒnk...
...Ă©s ha erre gondolok mindig gombĂłc nĂ” a torkomba.

Remélem jól vagy... szeretlek.
(SikĂ­tson nekĂŒnk akkor most kicsit Sebastian Bach, ha mĂĄr annyit szemeztĂŒnk vele a faladrĂłl :DDD)
  Hetedik, 8:29 Itt megírhatod a véleményed Hetedik



kicsit mĂĄs... :)
Most Ă©pp "ilyenem van " :DDD



Ă©rettebben(?)
  Hetedik, 7:36 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. április 24., vasárnap Nekem tetszik!
1  


  Hetedik, 20:29 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
Tiszta szerencse hogy nem mostam ablakot HĂșsvĂ©t tiszteletĂ©re :DDD
MindjĂĄrt esik az esĂ”.
Naugyehogy lazån kell ezt kezelni, kérem!!!

...hideg van. Fenébe!
  Hetedik, 11:01 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. április 23., szombat Nekem tetszik!
0  
MegfÔtt a sonka, a tojås is színes... Eszter most rajzol rå alkoholos filccel :D
FĂ” a kaszĂĄs leves...
Van még kis töltött paprika, meg csinåltam körözöttet...
...fÔzésrÔl hallani se akarok négy napig!
NajĂł, valami sĂŒtiket mĂ©g rittyentek.

Ez Ă­gy elĂ©ggĂ© összefĂŒggĂ©stelen?

Gyóóólesz ez! miĂłta nem csinĂĄlok hisztit az ĂŒnnepekbĂ”l azĂłta semmi stressz! :P

csóóóóók!
  Hetedik, 12:14 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. április 22., péntek Nekem tetszik!
0  
Nyulat Nektek! :D

...meg miegymĂĄs...
  Hetedik, 19:32 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. április 21., csütörtök Nekem tetszik!
2  


  Hetedik, 13:45 Itt megírhatod a véleményed Hetedik


Aventurin :)
  Hetedik, 7:44 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. április 19., kedd Nekem tetszik!
0  
Újabb remek nap... fáradt vagyok!

ennyi.
  Hetedik, 19:36 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. április 18., hétfő Nekem tetszik!
1  
Remek napunk volt ma!
És nagyon szerencsĂ©s, lĂ©pten-nyomon valamit talĂĄlĂłs :D

:)
  Hetedik, 17:35 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
Ronda Ă©s finom kategĂłria... :DDDD
  Hetedik, 7:17 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. április 17., vasárnap Nekem tetszik!
0  
A kakaĂłscsiga remekĂŒl nĂ©z ki, meg finom is... de hogy mi lesz abbĂłl a tĂșrĂłsbĂłl amit lehetetlen csigĂĄra vĂĄgni Ă­gy feltekert buktakĂ©nt vĂ©gezve kerĂŒl majd sĂŒtĂ”be... hĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄt.....

...majd kiderĂŒl...
...de ha sosem mondom meg, ne forszírozzåtok a témåt :DDD
  Hetedik, 15:20 Itt megírhatod a véleményed Hetedik



HĂĄt Ă­gyen e!
:)))
délutånig gyó lesz!


  Hetedik, 9:34 Itt megírhatod a véleményed Hetedik
  2011. április 16., szombat Nekem tetszik!
5  



Készen lett Ganésha is! :)

Szerintem ragyog! :)
  Hetedik, 15:37 Itt megírhatod a véleményed Hetedik



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.