CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



Hetedik naplja

  2011. janur 18., kedd Nekem tetszik!
0  
1.25-ös lencsével és 23 ezerrel megúsztuk az optikust.
Holnapra kész a jóllátós, jólállós szemüveg.

höhh... mit is írhatnék még...?
  Hetedik, 20:55 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
Ehh... egyeztettem idõpontot egy optikusnál, valami "fõorvosasszony" fog vizsgálódni.
Viszem a gyereket mert elmondása szerint a negyedik padból elmosódottnak látja az írást a táblán.
Csak tudnám mért most szól, mikor már volt szemügeve és egy év után nem hordta, mondván hogy jobban lát nélküle mint vele. Mért várja meg lapítva míg már a negyedik padból nem lát? Pff...
Hát igen. Akkor pont azt az idõszakát élte, három éve amikor nem akarta látni mi folyik körülötte. Most megint ilyen idõszak van. Ígérem nem tart sokáig, ha ennek vége akkor megint meggyógyítjuk együtt a szemét.
Addig meg marad a szemüveg. Nem adom vissza a régit, mert ha azóta romlott a szeme akkor többet ártok egy nem megfelelõ látómankóval mint amennyit használok.
Nehogy már egyszerû legyen az élet.
Nasebaj! Ez is meglesz húsz-harmincezerért... elvégre fussa a gyerektartásból ez is! (most egy nemgyönge átkot fojtottam el és mondtam helyette hogy "töröl-töröl"... csak mert nehogy már az én karmámat szennyezze a sosemlátott összegen való felháborodás)
Na de jön még kutyára kamion, aszongyák a rossznyelvek.
Idõnk végtelen, kivárjuk!
Esztikémnek meg ma lesz az elsõ zenés tornája ovi után (csak mert erre is fussa...). Nagyon várja. :D
Azt mondta ma reggel nekem: Anya, te sokkal jobb vagy a Télapónál, de még a Jézuskánál is. Téged szeretlek a világon a legjobban!"
Azt hiszem ennél többet egy anya nem is vágyhatna. Hát még ha ezt minden nap elmondja a "puja" :P

Na! Minek pofázok itt ennyit?!

csóóóóók!




Ja, ezt most tesóm naplójából csórtam mert pont így gondolom én is! .DDD
Kösze drágám! ;o)
  Hetedik, 10:25 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2011. janur 17., htf Nekem tetszik!
0  




:DDD ezt meg csakúgy!
  Hetedik, 12:04 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik


Fogváltás

Az óvodáskor végén, 5-6 éves korban általában megkezdõdik a fogváltás hosszú évekig tartó folyamata. Az általános hiedelemmel ellentétben legtöbbször nem az alsó elülsõ maradó fogak törnek át, hanem a sorban utolsó tejfog mögött megjelenik az elsõ maradó fog, tulajdonképpen fogváltás nélkül, ugyanis nincs tejfog elõdje. Ez az elsõ maradó nagyõrlõ fog (az úgynevezett hatos fog) kulcsszerepet tölt be az egész maradó fogazat kialakulása szempontjából. A szülõk ezt legtöbbször észre sem veszik, vagy gyakran ezt is tejfognak vélik és sem ápolására, sem kezeltetésére nem fordítanak elég gondot. Az alsó elülsõ tejmetszõk rendszerint csak a hatosok megjelenését követõen cserélõdnek.

Na ez itt a hivatalos szöveg...

De a Jóisten szerelmére (!!!) Eszterem még az ötöt is csak februárban tölti!
Az egyik oldalon múlt hét elején bújt ki egy kis fehér icipici csücsök, hátul... a másik oldalon meg akkorára duzzadt az ínye, hogy kétszer akkora mint a másik oldalon, de nem látni semmilyen jelét gyulladásnak és fájni se fáj.
Most akkor mi van itt kérem???
Ráadásul jó lenne elkerülni a fogorvosnak való mutogatást mert az egy elõzõ rossz élmény miatt "lefogós-sikítós" móka, amire ha nem muszáj nem tartok igényt.

Hát.... meglátjuk....

Azért ha valaki netán hozzáértõ ez ügyben, nem bánnám ha írna legalább egy kommentet hogy miarossebvan! (Köszi)
  Hetedik, 11:29 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2011. janur 16., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Az a jó az arcfestésben, hogy amikor Eszterem a nap bármely szakában észbe kap, hogy mi is szeretne ma éppen lenni, akkor a késõbbiekben ennek a pontos lenyomata megjelenik az ágytakarón, a törölközõn, a ruháin és bizonyos esetekben a szõnyegen sõt a függönyön is.
Ma épp pillangómintás a lakás.
Ha most nagyon gonoszkodós kedvemben lennék, ami a keresztény világ relikviáit illet, megkockáztatnám hogy így készült hajdan a torinói lepel is. :DD
khmmm... bocs


  Hetedik, 11:08 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2011. janur 13., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Ja, hogy elfelejtettem naplózni?
Noigen.
Már nem emlékszem mért maradt ki... de az tulképp nem olyan rossz, mert ugyi ha emlékeznék és netán valami hûdejajde miatt nem értem volna rá az ugyi rosszabb lenne...

Most sem akarja valami hogy írjak... ugyan ezt ti nem érzékelitek, de öt percig próbáltam a "rosszabb" s betûjét bepötyögni... aztán, jó hogy porszívóztam alapon, kiráztam a morzsát a billentyûzetbõl... oszt most van "s".

az értelem, kitekint a szememen... sálálálálálálá sálálá lálálálá
...ugyan ezt sem érzékelitek de ezt most valami franciagyanús sanzon dallamára írtam... gondosan ügyelve hogy pont annyi lálá legyen mint amennyi a dalban.
Ha felismerted belelátsz a fejembe!
Ha belelátsz a fejembe, vagy netán én magam árulnám el a francia sanzon címét (nem mintha tudnám) akkor sajnos meg kell hogy öljelek.

Ez van.

csóóóók
  Hetedik, 13:00 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2011. janur 10., htf Nekem tetszik!
0  



Gyöngyszemet találtam :DDDD Kryon mint Arkangyal és Mihály mint gyógyító... Gergõ mindene akinek kicsit szlengben nyilvánulnak meg a nagyok :D
Az énekhang se utolsó no de nem lehet mindenki Zámbójimre.
Hol volt ez eddig, hogy csak most fedeztem fel? :DDDDD

Fecske most aszondaná: Vigadjunk!

UI bezzeg az ilyennek sikerül a hajfestés...! :DDDDDDDDDDDDD
  Hetedik, 11:48 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
Ja... el is felejtettem mondani... vettem szõke hajfestéket!
Barna lettem. :D Nem is világos. Olybá tûnik nem engedi a sors sem hogy (méltán) beszõküljek.


  Hetedik, 10:47 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2011. janur 9., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Silence!
A cserépkályhát cserepestül elviheted! DE vigyázz!!!! Az életembõl kitessékelni való embereket jelképezi... hát no, sebaj... hátha neked beválnak majd... egy ideig nekem is jó volt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szétszedve még jó lehet valamire :DDDDDDDDDDDDDDD Monnyuk szilvát szedni vagy ilyesmi...
Szabad a vásár!

Hennám, a szivárványos kövek felvéve a leltárba.


Aladin, kedves! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Vegyük freudi elszólásnak... de a "párzósarok" se rossz ötlet :DDDD


:DDDDDDDDDDDDDDDD
Istenem, de jót vigadok!!!!
Szeretek élni!
  Hetedik, 15:08 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
:DDD hát másnak is van álombeli szobája! Éjjel tuti azzal álmodsz, Tesóm! :D
Csinálj vele valamit hogy ne legyen olyan huzatos és kezd el te is berendezni.

Hennám, ez a cigiügy is közös... nocsak hogy nálad is elõjött a szívszúrás... mért nem csodálkozom? Úgy gondolom, hogy mire kitakarítom a termet, addigra talán magamból is kitakarítom a dohányzási késztetést.
Párnás sarok, természetesen lesz! Én is úgy tervezem. Lesz benne pár állandó párna, meg egy-két darab az átutazóknak, hátha néha közénk ücsörögne még valaki. A vízipipám sajnos nyáron eltörött, de majd hozod magaddal a tiédet. Masszám van még bele, azt nem dobtam ki. :P A hiúzod is hozhatod, jóban van az enyémekkel :)

Jövõhéten kirakom a három cserépkályhát ami a verandán van. Hátha valaki elviszi, meg kidobom azt a retkes, õsrégi matracot is. A zöld kötött "szõnyeget" sajnálom kidobni. Fogalmam sincs miért. Kimosom majd és azt hiszem felteszem a falra dísznek. Biztos vagyok benne hogy jól mutat majd, és azt is látom, ahogy átalakul háromszög alakúvá, mint egy nagy kötött kendõ ami puhaságával melegséget áraszt. Most hogy így írom, pontosan tudom hogy az a ragyogó zöld kendõ a megváltozott szín... a tisztítás és átalakítás utáni...

öööö.... hogy ez egy nyilvános napló? mit nem mondasz?! :DDDDDDDDD

Hátakkor csóóóóók!
  Hetedik, 13:15 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2011. janur 8., szombat Nekem tetszik!
0  
Namármost... Arra a következtetésre jutottunk Hennámmal (egyik szeretett útitársam a háromból), hogy azt a bizonyos szobát elkezdem szépen kipucolni meg helyrehozni meg kifesteni, berendezni, kényelmessé és meleggé tenni gondolatban. Aztán megmutatom a szeretteimnek hogy milyen lett... gondolatban
Aztán kilövöm a mindenségbe...
...oszt valami lesz!
Addig jutottam hogy egy nagy fehér kartonra lerajzoltam az álmomban sokadszor látott hodályt. Csak a falakat meg ajtót, ablakot és azt a hatalmas falból kiépített franciaágyat. Csak annyit amennyit álmomban láttam.
Aztán mikor továbbálmodom, és gondolatom erejével megteremtem akkor az épp aktuális helyzetjelentést majd felrajzolom a papírra.
A vázlat most ott pihen az Újévi kívánságládámra támasztva az oltár mellett.
Minõ véletlen, a kristálygyógyász oklevelem alatt :D
Hát most következik majd napról napra a kiszínezés.
Elsõre kitakarítom, meg a felesleges vagy menthetetlen lomoktól megszabadulok. Végül is az elsõ napon megírt éves tervemben pont ez szerepel január hónapra. A kinõtt, feleslegessé vált, elhasznált és abszolút lényegtelen dolgoktól való könnyed és fájdalommentes megválás. Mindannak kipucolása ami jelen állapotában nem engem és családomat szolgál. És innen nézve teljesen logikus, hogy így kell kezdenem a titokzatos szoba gondolatbeli felépítését.
Minden ragaszkodás és felesleges szívfájdalom nélkül elengedek mindent ami nincs már javamra, fejlõdésemre és tanulásomra.
Elkezdem kipucolni a nagy bálteremnyi valamit... az életemet.

Ámen.
  Hetedik, 22:40 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
Megejtettük ma a csekkbefizetést, meg némi vásárlást... no nem estünk túlzásokba és így is majdnem lenulláztuk a keretet.
Aztán fõtt a húsleves magában, én meg kissé elszenderedtem.
Egy olyan álmom jött elõ amit biztos nem álmodtam az elmúlt 6-8 évben, viszont többször álmodtam már.
Ugyanazt a nagy hodály épületet fedezem fel olyankor, mint megszerzett új lakást. Kissé lerobbant, de nagyon boldog vagyok vele és nem gyõzök betelni a hatalmas szobákkal, melyeknek egy része egész jó állapotban van, szinte semmi csinálni való nincs rajta komolyabban. Viszont van egy szoba, ami nagyon nagy.
Üres, lepukkant és akkora mint egy nagyobb bálterem :D Falai csúnyák, nincs se kõ se parketta alul, csak mindig ugyanaz a sötétzöld nagy szõnyeg az eggyik végében ahol egy baromi nagy régi koszos matracos, falból kiálló ágy van. A szõnyeg nagyon régi és koszos, és a struktúrája inkább egy kézzel kötött nagy zöld kendõéhez hasonlít. Abban a szobában a világítás se mûködik, de ez nem gond mert nappal szoktam ott járni álmomban. No és itt a következõ furcsaság... olyankor mindig három nagymacska van velem. Egyszerûen hozzám tartoznak, ismerem õket. Ügyet sem vetnek semmire, úgy játszanak és jönnek-mennek mintha mi sem lenne természetesebb. Egy nagy világosbarna puma, egy fekete párduc meg valami pöttyös de kevésbé nagyméretû robusztus tünemény.
A szoba egyik hosszú fala ablakos, és nagy, nagyon rossz állapotban lévõ terasz van elõtte. A teraszt fedõ tetõ deszkái közt besüt a nap, olyan hézagos és rozoga. Ugyanakkor, mintha csak használaton kívüli lenne, csak úgy ki van oda téve több cserépkályha is :D
Én boldogan nézem és mutogatom szeretteimnek a nagy rom hodályt és tervezek.
Azon sopánkodom hogy mi a nyavalyát csinálunk majd hogy belakjuk az egész házat, hisz nem is vagyunk annyian meg aztán minek ekkora lakhandit fenntartani... de azért örülök és nagyon izgatott vagyok. A nagymacskák meg csak jönnek-mennek körülöttem mint a házikedvencek.
Álmomban én vagyok én és mai testemben, mai ruhákban, mai társammal és mostani anyukámmal és gyerekeimmel. Többször láttam ezt az álmot... csak mindig az épp meglévõ gyerekemmel vagy anno még gyerek nélkül.
Mostani álmomban akkor ébredtem fel, mikor épp konstatáltam hogy egy nagyon kedves ismerõsöm pont megkaphatná azt a nagy szobát és majd ráér rendbe hozni magának mert mi úgyis képtelenek vagyunk belakni az egészet.

Érdekes. Nem tudom mihez kötni és nem emlékszem hogy valamilyen esemény lett volna anno elõtte vagy utána, hogy ezt álmodtam volna... csak az a szoba mindig ugyanaz, meg a boldog, izgatott hangulatom...

Drága útitársaim... tessenek valamit mondani (gondolok itt arra a három emberre aki az aki(!) :) :) :)

  Hetedik, 17:54 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2011. janur 7., pntek Nekem tetszik!
0  
http://data.hu/get/1450351/j_e-felnotteknek.zip.html
Janikovszky Éva - Felnõtteknek írtam

Mindenkinek szeretettel ajánlom :)
A fenti linkrõl le lehet tölteni a hangoskönyvet... nekem nagyon tetszik! :)


  Hetedik, 11:29 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik



Apa
Még gyermek voltam
Te fogtad a kezem
Apa, tudnod kell
Végül megértem

Te tanítottál
Hogy miként adjak
Legszebb ajándék
Mit bárki kaphat

Letörni nem hagytál
Erõssé tettél
Mikor hibáztam
Te nem tévedtél

Sokat nevettünk
Néha összevesztünk
De tudtad egy napon
Még bevallom

Benne élsz
Minden kimondott szóban
Minden nap
Minden órájában
Minden mit teszek
A részedként teszem

Értünk éltél életet
Ez volt a terv
Azok a kezek
Sosem vettek el

Kezek, mik nem vesznek el
Csak adni élnek
Mert Tõled tudom,
Én miként éljek

Benne élsz
Minden kimondott szóban
Minden nap
Minden órájában
Minden mit teszek
A részedként teszem

Apa, egy gondolat
Te mindig tudtad
Szavad, mi nekem szólt, mind
Igaz volt


...és csendben hozzáteszem azon szerencsések közé tartozom akiknek ilyen Apa jutott.
...és szomorúan hozzáteszem... vannak kevésbé szerencsések.
  Hetedik, 10:33 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
Immáron teljes joggal kiérdemeltem a szõke hajfestéket!

Rettenetes állapotban van az érintõképernyõs telefonom (nem vágok fel, 1 Ft-ért vettem vodáéknál)
Csupa karc, olyan mintha felhámlott volna a képernyõ teteje... azonfelül elejtettem és buborékos lett alatta, már annak is örültem hogy mûködik.
Napról napra több buborék jelent meg a kijelzõjén és már elkezdtem aggodalmamban nézegetni mikor leszek újra jogosult egy újabb egyforintos darab beszerzésére.
Már ott tartottunk hogy nem az a karakter jelölõdött be amihez hozzányúltam, folyton félcentivel arrébb kellett kisakkozni hogy hol nyomjam meg hogy az nyomódjon amit szeretnék.
Szóval tegnap ültem a konyhaasztalnál nagy bánatosan és néztem a rozzant állapotú locsifont, hogy a karctól már alig lehet látni a kiírást... aztán belém bújt a kisördög, mint a gyerekekbe mikor addig piszkálnak az ujjacskájukkal egy kis szakadást amíg nagy nem lesz.
Elkezdtem tologatni a buborékokat az ujjammal, hátha visszaragad vagy kimúlik vagy mittomén.
Addig addig piszkáltam, míg egy merész gondolattól vezérelve a körmömmel alányúltam a kijelzõnek hitt plexidarabnak, hogy vesszen most már ha az ég úgy akarja és felemelgettem...
...
...
a mûanyag védõfóliát amit egy éve elfelejtettem levenni.

Pfff... most van egy vadiúj karcmentes telefonom.

szõke!
  Hetedik, 8:32 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2011. janur 6., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Hiányzik az anyukám meg az apukám... meg kéne õket látogatni.
Francba hogy nincs autónk, ilyenkor nagyon kéne!
gondol gondol gondol... mondá Micimackó.

Jaj... mesemérgezésem van már.
Az a legújabb, hogy este mese is kell, meg játék is meg megint mese...
Eszterlánynak hozott a Mikulás egy mondókás könyvet amit aztán úgy eldugott (a Mikulás) hogy tegnap találtam meg. :DDDD a felén azonnali hatállyal túl is estünk.
Az esti mese sem úgy mûködik nálunk mint a filmekben, hogy a gyermek békésen elalszik a történet felénél... hanem hogy még, és akkor mi történt, és mért úgy történt és még egyet és még egyet... :)
Annak idején Dávidnak esténként két fejezet járt... Eszter ezzel nem éri be.

Fenének csacsogok itt ennyit... :D


  Hetedik, 11:19 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2011. janur 5., szerda Nekem tetszik!
0  
Én meg azt hallottam hogy nem a jó fegyvertõl lesz nagy egy harcos, hanem a harcos ereje teszi naggyá a fegyverét.

...vagy valami ilyesmi... ezt is egy japán mesében kottyintották el. :P

Olyan cigány áldást küldtek nekem ma reggel, hogy sokkot kaptam :DDD
köszönöm!
Ámen.
  Hetedik, 9:45 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2011. janur 4., kedd Nekem tetszik!
0  
Semmi más nem számít


Semmi más nem számít
A távolság nem számít oly közel vagyunk
A szívünktõl már több nem is telhetne
Örökké bízva abba amik vagyunk
És semmi más nem számít

Így még soha sem tártam ki magam
Miénk az élet,a saját módunkon éljük
Ezeket a szavakat nem csak úgy mondom
És semmi más nem számít

Bizalmat kerestem és benned megtaláltam
Minden nap valami új vár ránk
Szívem egy más világ felé kitártam
És semmi más nem számít

Soha nem érdekelt, hogy mások mit csinálnak
Soha nem érdekelt, hogy mások mit tudnak
De én tudom




  Hetedik, 22:23 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
Valami lehet idén a levegõben.
Valami jókedvcsináló.
Valami ami viccelésre, örömre, csacsogásra késztet.

Ez jóó!
Ez egy jókedvû, nevetõs év.
  Hetedik, 19:48 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
Kicsit jobb, de tegnap estére nagyon lemerültem, leeresztettem mint egy lufi.
Remélem rosszabb nem lesz. :)))
Há már hogy lenne ha egyszer egyre jobb! :)

Hjaaaa... tegnap Eszterlány bement a fociedzésre. :D Állítólag nagyon jól érezte magát és két gólt is rúgott.
Aki Eszterem ismeri az elõtt gondolom ott a kép amint végigsöpör a pályán mint Tankaranka, elsodorja az összes szépreményû fiúgyereket, majd keresztülgázol a kapuson is :DDD

Látod? Nemlátod? Nalátod! :P
  Hetedik, 10:28 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2011. janur 3., htf Nekem tetszik!
0  
kicsavart citromként érzem magam...

elmúlik.
  Hetedik, 21:21 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2011. janur 1., szombat Nekem tetszik!
0  
Dáviddal reggel kineveztünk egy kívánságpostaládát. Oda minden családtag beteheti a pontosan megfogalmazott kívánságát. Határidõvel, ámennel ellátva. :)
Az elsõ levélke már ott figyel benne. :)
Megírtam az év minden hónapjára a beteljesült kívánságaim, természetesen jelenidõben, hálával és köszönettel.
Nagy fehér gyertya lángja mellett fogalmaztam. Szinte maguktól jöttek az események és kérések.


Úgy legyen. Ámen.

  Hetedik, 11:10 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2010. december 31., pntek Nekem tetszik!
0  
Mindenkinek nagyon boldogat kívánok!!! :)

Magamnak is... mert én már ilyen önzõ dög vagyok!
csóóóóók
  Hetedik, 17:17 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
Vannak dolgok amiknek a felelõssége kötelez.
Akkor is ha nem kívánom az állóvizet megbolygatni.
Mindennek van egy egészséges határa.
Fene egye meg!
Ennyi.
  Hetedik, 10:20 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2010. december 30., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Remélem estére hazaér az Ünnepeltem, hogy még ma boldogat kívánjunk Neki! :)
Nagyon morcul ment el tegnap a kötelezõ körére... pff... mindig ez van, de nem hagyhatom a saját feje után menni míg az én fennhatóságom alá tartozik. A családot nem mi választjuk, ergo nem szabad olyan hibát elkövetnie amit késõbb megbánhat, vagy a fejemhez vághat, hogy miért hagytam a saját gyerekfeje után menni. Ugyehogyugye?!
Névnapi ajándéka egy ülõlabda meg január elején egy "nagyfiús" önbizalomtréning, amolyan tinicéltudatosító vagyok aki vagyok. Még egy lépés az AK útján, ha már hasznát veszi és tetszik neki ez az út. :) Ebbõl lesz a cserebogár... vagy valami :DDD

nacsóóók
  Hetedik, 8:42 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2010. december 29., szerda Nekem tetszik!
0  
Jobban. Ez jó!
És ráadásul eljött az én pihenõidõm is. Másfél nap gondtalan semmittevés. (na jó azért ezt-azt még teszek ha lehet különben halálra unnám magam)

Kezd megfogalmazódni mit kívánok majd a jövõ évtõl. Hülyeség? Szerintem nem!

Na, megyek mert kezdõdik a következõ százéves, agyonlátott unalmas film.

  Hetedik, 21:01 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2010. december 27., htf Nekem tetszik!
0  
nagyon fááááj!!!!
Hólapátot látni se akarok többet... olyan mintha orosz tankok oda-vissza áthajtottak volna rajtam!
Még egy karácsonyi film és világgá megyek.
Ma már hihetetlen élvezettel vetettem rá magam egy vajas kiflire. Nem akarok fõtt kaját, húst és süteményt látni. Szaloncukrot se.
Azonfelül ha valaki kiejti elõttem a "mit egyek" kezdetû bármilyen mondatot miközben hosszasan áll a hûtõ elõtt, felmondok.

...még sorolnám, de nem akarok valamiféle örökmorgónak hatni. Nem is volt olyan szörnyû, arról meg senki se tehet, hogy nem szokták az "izmaim" (nem vagyok benne biztos hogy annak minõsülnek) a lapátot.
Valamivel több aktivitást kéne mutatnom de bizisten nem megy.

csóóóóók!
  Hetedik, 22:26 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
Jóreggelt... vagymi....

...


ennyi.

Mit vártál?
  Hetedik, 10:10 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
  2010. december 26., vasrnap Nekem tetszik!
0  
+2 kiló ellen hólapátolás utcán és udvaron... pirospozsgás pofika, lógó nyelv, kiköpött tüdõ.
Holnap ha titkos kórt keresnék mindenféle vándorizom fájásra, emlékeztessetek, hogy nem rák, csak hólapát! :DDDDDDDDDDDDD
Csak mert már ismerem magam!
  Hetedik, 10:20 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik
+2 kiló... hátno... majd ledolgozom a húsvét elõtti böjtben :DDDD

Csak visszajött a tél... legalábbis erõlködik itt nekem. Úgy látszik a természet ellen kérni csak ilyen rövid hatótávban lehet. Kár! :DDD

Ma tökegyedül. Kedves dolgozik, gyerekek apjuknál... nem is tudom hirtelen mit kezdjek a sok szabadidõmmel.
Egy biztos: se fõznöm, se takarítanom nem kell. :P Há mi lesz így velem??? :D

nacsóóóóók!
  Hetedik, 8:48 Itt megrhatod a vlemnyed Hetedik



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.